Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AC//DC

Selam arkadaşlar

8 Şubat 2014 tarihinde EXA bilgisayardan bu tableti aldım. Tablet iyi güzelde 8 inç bekliyordum bu nasıl 8 inç? Herhalde 4.3 formatında 8 inç....Modem yan odada, salonda Wifi zor çekiyor, bu tabletin genelinde böyle mi?

Bende wifi sorunu yok güncelleme yi yaptınmı 4.2.2 ye . Birde bizimki biraz hormonlu 8inç ipad miniyle karşılaştırınca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expo-9009 -- 12 Şubat 2014; 12:22:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Selam arkadaşlar

8 Şubat 2014 tarihinde EXA bilgisayardan bu tableti aldım. Tablet iyi güzelde 8 inç bekliyordum bu nasıl 8 inç? Herhalde 4.3 formatında 8 inç....Modem yan odada, salonda Wifi zor çekiyor, bu tabletin genelinde böyle mi?

İki yan odada wifi rahat çekiyor. 16:10 olması lazım ekran oranının. 4.2.2'ye güncellemenizi tavsiye ederim.
  • 4.2.2 güncelleme yaptım, wifi hala aynı. modemin dibinde çekiyor. bir sorunu olabilir mi?
  • quote:

4.2.2 güncelleme yaptım, wifi hala aynı. modemin dibinde çekiyor. bir sorunu olabilir mi?

Bence sizin tabletinizde sorun var

• AC//DC kullanıcısına yanıt
    Adsl modeminizdeki Wifi kanalını değiştirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Adsl modeminizdeki Wifi kanalını değiştirebilirsiniz.

1 den 13 e kadar değiştirdim. hepsi aynı.
    tam bağlanırken birden sinyal gidiyor. tekrar tekrar aynı işlem devam ediyor.
    4.2.2 romu yeniden kurayım.
    Adsl modem altta arada yada sinyali dağıtamayacak bir yerdeyse açığa görünür bir yere alabilirsiniz.
  • quote:

Adsl modem altta arada yada sinyali dağıtamayacak bir yerdeyse açığa görünür bir yere alabilirsiniz.

Modemin dibinde sinyal yüksek halde tam bağlanırken birden sinyal kesiliyor. aynı işlemi tekrarlıyor sürekli.
  • quote:

quote:

Modemin dibinde sinyal yüksek halde tam bağlanırken birden sinyal kesiliyor. aynı işlemi tekrarlıyor sürekli.

Ona benzer bir sorun yaşamıştım, modem firmware'ini güncelleyince sorun çözülmüştü. Modemde de sıkıntı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

quote:

quote:

Ona benzer bir sorun yaşamıştım, modem firmware'ini güncelleyince sorun çözülmüştü. Modemde de sıkıntı olabilir.

Bu tablette oluyor, modemde değil.

• quote:

Şifreleme ne kullanıyorsunuz? Geçici olarak şifrelemeyi kaldırın ya da WPA - WPA2 - AES - TKIP kombinasyon yaparak deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

quote:

Şifreleme ne kullanıyorsunuz? Geçici olarak şifrelemeyi kaldırın ya da WPA - WPA2 - AES - TKIP kombinasyon yaparak deneyin.

Sanırım modem sorunlu Airties RT-204v3
    baska bir internet baglantisi denemeniz lazim bence ilk olarak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Web sitelerindeki eklenti desteklemiyor olay ini cozemedim bir türlü ne indireyim

• İsteyene elimde kaliteli deri kılıf var 20tl ye verebilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz-83

merhaba arkadaşlar,

dün cihazı exa dan sipariş ettim ve bu gün elime ulaştı. yalnız tabletle ilgili bir problem yaşıyorum. ilk açılışta kurulum ekranından itibaren , ekran dokunmatiği algılamıyor. farklı yerlere yönlendiriyor yada butonlara basılmıyor. daha önce bu problemi yaşayan var mı ? yardımcı olursanız sevinirim . teşekkürler.

ekrana basında bir kaç cm altına basılmış gibi mi algılıyor?
    ben artes'e gönderdim, yenisini gönderdiler.

• arkadaşlar ürün yeni geçti elime.
    4.1.1 şu an.
    artes'in sitesinden mi güncellemiliyim? sanırım 4.2.2'ye yükseltmem gerekiyor.

• insancapekinsanca İ kullanıcısına yanıt
    Bu Adresten Sürücü ve Belgeler bölümünden 4.2 romunu ve PhoenixSuit programını indirin.

Bu Yönergeyi Takip ederek kurulumu bitirin. Kolay gelsin

• Arkadaşlar ben de birkaç güne katılıcam sanırım aranıza ancak sorularım var. Hepsiburada'da su an 390 tl ancak forumda herkes 350'ye almış. Artesin kendi sitesindeki satış noktaları arasında bunu buldum fiyat daha uygun. Site satış noktaları arasında verildiğinden güvenilirdir sanırım?
    Bir keresinde alışverişte büyük sıkıntılar yaşadığımdan cok dikkat ediyorum bunlara.. Neyse site bu;
    http://www.netsiparis.com/artes-q812-2gb-16gb--8-tablet-siyah_p38561357025

Daha önce alan var mı burdan ya da alternatif site önerebilecek olan var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ~ InwAsion.

Arkadaşlar ben de birkaç güne katılıcam sanırım aranıza ancak sorularım var. Hepsiburada'da su an 390 tl ancak forumda herkes 350'ye almış. Artesin kendi sitesindeki satış noktaları arasında bunu buldum fiyat daha uygun. Site satış noktaları arasında verildiğinden güvenilirdir sanırım?
    Bir keresinde alışverişte büyük sıkıntılar yaşadığımdan cok dikkat ediyorum bunlara.. Neyse site bu;
    http://www.netsiparis.com/artes-q812-2gb-16gb--8-tablet-siyah_p38561357025

Daha önce alan var mı burdan ya da alternatif site önerebilecek olan var mı acaba?

netsiparişten alışveriş yapmadım. site hakkında bir fikrim yok.

Q812 uzun süre HB'de 299 TLden satıldı. Ara ara bu fiyata düşüyor. 390 TL gördüğü en yüksek fiyat, bekleyebiliyorsanız biraz bekleyin, tekrar kampanya olabilir.

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.