Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vedat2167

quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

quote:

Orijinalden alıntı: vedat2167

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: clubberfree

teşekkür ederim bilgiler için bu güncelleme ile root da yapmış oluyormuyuz yoksa root için ayrı dosyalarmı indirmeliyim ve root yapmak benim ne işime yarar cihazın poerformansını arttırırmı birde root yaparsak cihaz garantiden çıkarmı

Root derine erişim sağlar , bende var ama pek faydasını göremedim daha :)

bende root yaptim cok faydasini gordüm , kullanmana bagli root. örnegin tıtanium backupla yedek alip geri yüklersin, yasakli siteye girmek istiyorsan setDNS yi kullanabilirsin, oyunlara hile yapip parani yükseltebilirsin vs.

Hile olayını biraz açsana

Game killer.apk bu programla hile yapabilirsin kardeş

programi calıstır
    menüye geri gelip oyuna gir sol köşede hile programı gözukur.
    oyuna başlamadan paran nekadarsa (mesela 1000)onu game killer tiklayip searchtan arat.
    arama bitince oyundan bi bolüm oynayıp paranı yükselt.
    (1500) e yükseldi diyelim tekrar hile programıni aç aynı şekilde yeni parayi yazıp arat ve orada arattigin miktar gozukur
    gözuken miktarin ûzerine tikla ve yükseltmek istedigin miktari oraya yaz. mesela99999999 gibi. OK diyip sonucu görebilirsin.
    biraz kafan karismis olabilir.
    daha ayrintisini
    google aratirsan nasil yapilcagi yaziyor yada youtubeden bakabilirsin.

ben bu programi kullanıyorum sorunsuz çalısmaktadır.

Yok anladım hocam en yakın zamanda denicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• expo-9009 kullanıcısına yanıt
    Her oyunda çalışmıyor ama blood and legendda kullandım. Hatta oyun kredi kartımdan 99 dolar çekti diye panikledim bir an da freedomın marifetiymiş. :)
  • normalde benim bildiğimde makine kendisi ilk defa şarj uyarısı verdiği anda şarja takılmasının mantıklı olacağıydı. Fakat her zaman yeni aldığım cihazlarda ilk şarj süresi tereddütünde kalmışımdır. 4.2.2 yi kurup biraz kurcaladıktan sonra tam şarj edeyim ben:)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar öncelikkle herkese merhaba bende bu artesi almak istiyoruum ve ilk tabletim olacak ama kafam biraz karıştı mesela ben bu artesi alınca ilk işim anladığım kadarı ile android güncelleme olacak bu android güncellemesini ben nerden ve nasıl yapacam androidi güncelledikden sonra cihazda başka güncellenecek birşey varmı bunu soruyorum çünkü android güncelleme ararken rom diye birşeyler buldum bu rom nedir buda cihaz güncellemesimidir anlamadım rom nedir diye bakarken root etmek diye bişeyler çıktı root etmek için rom gereklimidir root edilirse cihaz garanti kapsamından çıkarmı beni bu konularda aydınlatırsanız sevinirim

Her şeyi unut
    artesin sitesindeki güncelleme için talimatlar var onlarla güncelleme yi (romu) yükleyin. Uygulamalar mağazada otamatik guncellenir:)

http://www.artescorp.com/uploads/Archos_80Platinum_Firmware_Update.pdf
    yapacağım güncelleme bumudur yoksa başka bir güncellememidir ben pek bulamadımda artesin sitesinde bu tablet için olan güncellemeyi tablet cahiliyiz sonuçta :)

talimatlar buhttp://www.artescorp.com/uploads/Artes_Q812_Firmware_Update.pdf

Güncelleme bu :https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=sos1paGWr7mzFAylevBZHvQUgMrzALq2SHXtrZuFdKI%3D

phonix süit yazılımıda budur :
    https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=7vLDjZr8oRQPD7/yZVoocR%2BRwskuEmYmCqZaw16YO7E%3D

selam arkadaşım ben linkte verdiğin dosyaları indireceğim fakat benim tablet 4.1 ile geldi orada hem 4.1 var hemde 4.2 var 4.2 yi indirmem yeterli değil mi sadece?

• quote:

Orijinalden alıntı: ikinoktas

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar öncelikkle herkese merhaba bende bu artesi almak istiyoruum ve ilk tabletim olacak ama kafam biraz karıştı mesela ben bu artesi alınca ilk işim anladığım kadarı ile android güncelleme olacak bu android güncellemesini ben nerden ve nasıl yapacam androidi güncelledikden sonra cihazda başka güncellenecek birşey varmı bunu soruyorum çünkü android güncelleme ararken rom diye birşeyler buldum bu rom nedir buda cihaz güncellemesimidir anlamadım rom nedir diye bakarken root etmek diye bişeyler çıktı root etmek için rom gereklimidir root edilirse cihaz garanti kapsamından çıkarmı beni bu konularda aydınlatırsanız sevinirim

Her şeyi unut
    artesin sitesindeki güncelleme için talimatlar var onlarla güncelleme yi (romu) yükleyin. Uygulamalar mağazada otamatik guncellenir:)

http://www.artescorp.com/uploads/Archos_80Platinum_Firmware_Update.pdf
    yapacağım güncelleme bumudur yoksa başka bir güncellememidir ben pek bulamadımda artesin sitesinde bu tablet için olan güncellemeyi tablet cahiliyiz sonuçta :)

talimatlar buhttp://www.artescorp.com/uploads/Artes_Q812_Firmware_Update.pdf

Güncelleme bu :https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=sos1paGWr7mzFAylevBZHvQUgMrzALq2SHXtrZuFdKI%3D

phonix süit yazılımıda budur :
    https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=7vLDjZr8oRQPD7/yZVoocR%2BRwskuEmYmCqZaw16YO7E%3D

selam arkadaşım ben linkte verdiğin dosyaları indireceğim fakat benim tablet 4.1 ile geldi orada hem 4.1 var hemde 4.2 var 4.2 yi indirmem yeterli değil mi sadece?

Verdiğim linkdeki 4.2 yi indirmeniz yeterli :)

• 4.4.2 kitkat sürümü için link verebilecek olan biri var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigshaq

4.4.2 kitkat sürümü için link verebilecek olan biri var mı ?

Önceki sayfalarda vardı ama önermem geçmenizi

• Arkadaşlar bugün tabletime oyun kurayım derken " Uygulamanın yüklenmesi sırasında bilinmeyen hata oluştu. Hata Kodu -24" bunu nasıl düzeltirim. kurduğum oyun Benim Konuşan Tom
    Bu oyun daha önce yüklenmiş ama çalışmıyordu yükleyin diyordu. şu an başka bir uyğulama yükledim (clean master) onu kurdu.
  • Konu sahibi arkadas konu ile ilgilense iyi olacak
    Yeni konu acsak mi yeni Antutu skorunu ekleriz,kullanicilari ekleriz,guncelleme dosyalarini ekleriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bigshaq

4.4.2 kitkat sürümü için link verebilecek olan biri var mı ?

Hiç bulaşma cihaz ağırlaşıyor türkiye Artes güncellemesini bekle bence

• arkadaslar artes q812 ye kablosuz klavye baglama imkani var mi. logitech k400 baglamaya calistim tanimiyor. galaxy s3 e bagladim tanidi calisiyor. desteklemiyor mu acaba tablet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @lperen

arkadaslar artes q812 ye kablosuz klavye baglama imkani var mi. logitech k400 baglamaya calistim tanimiyor. galaxy s3 e bagladim tanidi calisiyor. desteklemiyor mu acaba tablet

USB ilemi yoksa Bluetooth lamı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: @lperen

arkadaslar artes q812 ye kablosuz klavye baglama imkani var mi. logitech k400 baglamaya calistim tanimiyor. galaxy s3 e bagladim tanidi calisiyor. desteklemiyor mu acaba tablet

USB ilemi yoksa Bluetooth lamı

Usb ile. Bluetooth zaten yok tablette ama logitechin kablosuz mouse unu taniyor kablosuz klavyesini tanimiyor

• Slm arkadaşlar bende bugün bu cihazı almış bulunuyorum olumlu olumsuz bütün yorumları okudum benim bir sorum olacak marketten uygulama yada oyun indirim dedim ama çok bekliyor indirmiyo sizde de boyle oluyor mu acaba sadece bende mi boyle eğerhep böyle ise sikintili bi durum

• Tekrar slm arkadaşlar az önceki olaydan eser kalmadı tablet kendini buldu ilk izlenimlerim cihaz güzel akıcı almak isteyen arkadaşlar tereddüt etmeden alabilirler

• pspozgur P kullanıcısına yanıt
    Google Playde İndir butonuna bastığında geç indirmeye başlıyorsa kullandığın adsl hattında ping değerin çok yüksektir. Download açıktır bir başka yerde vs..
  • Selam Arkadaşlar 17.01.2014 tarihinde Hepsiburadan iki adet 812 aldım 2-3 gün sonra birinde sorun çıktı.Hemen Artes firmasına gönderdim.Sağ olsun forumdaki artesteknik arkadaşımızında ilgisiyle ürün değişim yapılmış ve bugün itibari ile kargoya verilmiş .Artes ekibine ilgileri dolayısıyla sonsuz teşekkürler.Tabiki beni yönlendiren siz forumdaşlara ve artesteknik nikli arkadaşa da...
  • merhaba arkadaşlar,

dün cihazı exa dan sipariş ettim ve bu gün elime ulaştı. yalnız tabletle ilgili bir problem yaşıyorum. ilk açılışta kurulum ekranından itibaren , ekran dokunmatiği algılamıyor. farklı yerlere yönlendiriyor yada butonlara basılmıyor. daha önce bu problemi yaşayan var mı ? yardımcı olursanız sevinirim . teşekkürler.
  • takip

• Selam arkadaşlar

8 Şubat 2014 tarihinde EXA bilgisayardan bu tableti aldım. Tablet iyi güzelde 8 inç bekliyordum bu nasıl 8 inç? Herhalde 4.3 formatında 8 inç....Modem yan odada, salonda Wifi zor çekiyor, bu tabletin genelinde böyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC//DC -- 12 Şubat 2014; 12:18:00 >
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.