Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu menüdeki arka planı değiştiremezmiyim başlangıçtaki ana menüdeğil normal menüdeki launcher yükelmeden
  • hi level marka bir tablet almis abim 1 gb ram dual core islemci 1.6 .iki tableti yanyana koyuyorum hic acmadigim bir site aciyorum tarayicidan o tablet bizimkime % 10 fark atiyor site acilislarinda.onda 4.1 kurulu bende 4.2 kurulu
    play storeden ayni anda download a basinca hi level bir öne gecer gibi oluyor sonradan artes alip basini gidiyor

antutu yapiyorum bakalim kac alacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

hi level marka bir tablet almis abim 1 gb ram dual core islemci 1.6 .iki tableti yanyana koyuyorum hic acmadigim bir site aciyorum tarayicidan o tablet bizimkime % 10 fark atiyor site acilislarinda.onda 4.1 kurulu bende 4.2 kurulu
    play storeden ayni anda download a basinca hi level bir öne gecer gibi oluyor sonradan artes alip basini gidiyor

13900 aliyor hi level

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

hi level marka bir tablet almis abim 1 gb ram dual core islemci 1.6 .iki tableti yanyana koyuyorum hic acmadigim bir site aciyorum tarayicidan o tablet bizimkime % 10 fark atiyor site acilislarinda.onda 4.1 kurulu bende 4.2 kurulu

İnternet hızı ile ilgili testlerde bence birçok kez deneyere ortalaması alınmalı. Hele ki aynı anda yapılırsa sonuç doğru çıkacağını zannetmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Hepsiburada.com'dan 1 hafta önce cocuğa karne hediyesi diye aldığım Artes Q812 bugün kilitlendi ve android ve artes logoları ardarda gelip duruyor. Kapayıp açınca da bir şey değişmiyor. Hepsiburada.com'a prosedür doğrultusunda başvuru yaptım ama bu cihazdan soğudum. Keşke 100 liraya daha kıyıp markalı bir cihaz alsaydım.

Tecrübe bu olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: foton1

Merhaba,

Hepsiburada.com'dan 1 hafta önce cocuğa karne hediyesi diye aldığım Artes Q812 bugün kilitlendi ve android ve artes logoları ardarda gelip duruyor. Kapayıp açınca da bir şey değişmiyor. Hepsiburada.com'a prosedür doğrultusunda başvuru yaptım ama bu cihazdan soğudum. Keşke 100 liraya daha kıyıp markalı bir cihaz alsaydım.

Tecrübe bu olsa gerek.

100 liraya kıyıp alacağınız cihazın daha kötü durumda gelmeyeceği ne malum. Teknoloji işi bu ne olacağı belli olmaz o yüzden teknik servisler var.Bahsedilen ürünü birçok kişi sorunsuz kullanıyor. Sorun çıkanlarda artes ile direk bağlantıya geçiyor sizde öyle yapın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expo-9009 -- 30 Ocak 2014; 1:31:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: foton1

Merhaba,

Tecrübe bu olsa gerek.

Yazılım hatası olması muhtemel yaşadığınız sorunun. O alacağınız en markalı en pahalı tablette de olabilir. Açarken Açma ve Home tuşlarını basılı tutarsanız yarım dakika kadar, sistem menüsü çıkar, oradan da wipe data yapınca gayet rahat çözülür, ilerde de ne kadar para harcarsanız harcayın bu tip sorunlar çıkabilir sonuçta hassas makineler bunlar, tüplü televizyon gibi sıkıntı çıkarmasın çıkarınca da üstüne vurayım düzelsin devri geçti.

Ayrıca almayı düşünenler için kamera ve hoparlör hariç, 100-200 lira daha pahalı markalılar da dahil olmak üzere bunun çok da rakibi yok, daha fazla para verip daha kötü bir tablet almak da söz konusu. İşyerinden bir bayana ipad mini aldık, kamera hoparlör bariz iyi onun ama ona denk diğer konularda menü geçişleri, oyunlar vs. Bir de biri 650, bizimki 300 lira. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lycantrophic -- 30 Ocak 2014; 9:01:51 >

• foton1 F kullanıcısına yanıt
    bana ilk gelen tabette acilmamisdi . hic kem küm etmeden yenisini verdiler. su anda maasallahi var canavar gibi calisiyor. baska markanin daha pahalisini alsaydim ve bozulsaydi ayni hizmeti alabilirmiydim süpheliyim

• Artesteknik kullanıcısına yanıt
    merhabalar

akşam sitenizde bulunan 4.2. dosyasının indirip kurdum. sorunsuz çalışmakta. inş. başka sorunlar olmaz.
  • selam
    artes q812 modelinden dün 2 adet aldık.
    size sorum şarz için ilk etapta neyapmam lazım
    şu room veya 4.2.2 yükseltme olayı nedir,
    yapmamız gerekiyormu
    ayrıca çocuklar için hangi oyunları yükleyeyim ve nasıl yükliycem
    saygılar
  • seco16 S kullanıcısına yanıt
    bende 3 gün önce aldım çocuklar oyunlar yükledikten sonra sorun olmuştu buradaki arkadaşların yardımıyla 4.2. kurdum daha iyi oldu. Tavsiye ederim. bilgi ve dosyalar içi tıklayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: seco16

selam
    artes q812 modelinden dün 2 adet aldık.
    size sorum şarz için ilk etapta neyapmam lazım
    şu room veya 4.2.2 yükseltme olayı nedir,
    yapmamız gerekiyormu
    ayrıca çocuklar için hangi oyunları yükleyeyim ve nasıl yükliycem
    saygılar

Hocam artesin sitesine gidip q812 sayfasındaki talimatları romu ve programı indirin. En başta talimatları indirirseniz size çok yardımcı olacaktır.Oyunları bir gmaşl hesabı alarak Google playden indirebilirsiniz. Yada apkmania dan inidirip tablete usb kablosu aracı ile atabilirsiniz.

• foton1 F kullanıcısına yanıt
    @foton1

Sorununuz Yazılımsal gibi görünüyor. 4.2 yazılımını kurun probleminiz kalmaz diye düşünüyorum. Bahsettiğiniz o 100lira pahalı markaların konularına girin bir sürü abuk sabuk sorunla uğraşıyorlar kullanıcıları.

Artes Q812 şuan fiyatıyla ve satış sonrası desteği ile rakipsiz bu bir gerçek
  • Sonuna kadar katılıyorum, Satış sonrası çok iyi artesin ayrıca bu tablet onda v812 olarak da geçer ve yabancı sitelerdede hep olumlu yorumlar almaktadır.
    Bu arada 4.4.2 romu ile kaç kişi kaldı sitede:))
  • benchmark ile yaoılan testlerde ciddi fark varmı 4.1 ile 4.2 arasında.sıpanın bi dünya oyunu var güncel rom yüklediğimde hepsi gidicek vurur beni diye korkuyorum :-)
    bu arada marketden indirdiğim Hd Film İzle uygulamasında bazen tabletin sesi gidiyor ve kapatıp açınca normale geliyor.böyle bir sorun yaşayan varmı aranızda acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saditoy

Sonuna kadar katılıyorum, Satış sonrası çok iyi artesin ayrıca bu tablet onda v812 olarak da geçer ve yabancı sitelerdede hep olumlu yorumlar almaktadır.
    Bu arada 4.4.2 romu ile kaç kişi kaldı sitede:))

Ben kaldım

• Zombi seven arkadaşlar denesin bu oyunu oldukça zevkli

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek
  • moon74 M kullanıcısına yanıt
    benchmark'ı bir kenara bırak 4.1 zaten sıkıntılı bir android sürümü, 4.2.2 yükle senin yumurcakta rahat rahat oyun oynasın:)))
  • Ben de Dead Trigger 2'ye kaptırdım, NOVA 3 de güzelmiş de bir oyun 5-10 dakika yüklemez ki. Legends var sonra, yanlışlıkla hackledim oyunu, biraz kötü oldu her ne kadar en son paralı zırhları alınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saditoy

benchmark'ı bir kenara bırak 4.1 zaten sıkıntılı bir android sürümü, 4.2.2 yükle senin yumurcakta rahat rahat oyun oynasın:)))

hafta sonu halledeyim bari gece çaktırmadan.elime alsam kıyamet kopuyor.teşekkür ederim bilgi için...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.