Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayni sorun bendede var siyah ekranda cizirti oldu ve kapandi sarj oluyor ama sarj oldu simgesi gitmiyor kapandiginda bile ne yapmamiz gerekiyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanz26

ayni sorun bendede var siyah ekranda cizirti oldu ve kapandi sarj oluyor ama sarj oldu simgesi gitmiyor kapandiginda bile ne yapmamiz gerekiyor ?

Benimki sarj oluyor fakat aşırı derecede yavaş sarj oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Benim artes d712 tabletim vardı. Onu garantiye yolladım. Bana saolsunlar belli bir ücret karsılığında bu tableti gönderdiler. Şimdi geldi tablet.

Android sürümü 4.2.2 diyor. Rom yüklememe gerek yok degil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 1 Mart 2014; 14:54:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Merhaba. Benim artes d712 tabletim vardı. Onu garantiye yolladım. Bana saolsunlar belli bir ücret karsılığında bu tableti gönderdiler. Şimdi geldi tablet.

Android sürümü 4.2.2 diyor. Rom yüklememe gerek yok degil mi?

Ne kadar bir ücret ?

• Dostlar uzerinde jelatin vardi kutuda cikanlara farku nedir degistireyim mi ?

• 75 TL

• Arkadasin yaptigi gibi bende yapabilir miyim ustune bir miktar para verip Q1003 alsam olur mu acaba ?

• Jelatin murdar oldu takamadim kabarcık kabarcik oldu hep

• quote:

Orijinalden alıntı: Frankdal

Arkadasin yaptigi gibi bende yapabilir miyim ustune bir miktar para verip Q1003 alsam olur mu acaba ?

Hocam bizim tabletler eski olduğu icin belki artık parçası felan zor bulunuyordur. Onlarda bu yolu tercih etmişlerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frankdal

Arkadasin yaptigi gibi bende yapabilir miyim ustune bir miktar para verip Q1003 alsam olur mu acaba ?

Öyle birşey oluyorsa benide haberdar eder misiniz lütfen

• Tabletin damarlarindan hiz akiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insaatmüh. -- 2 Mart 2014; 10:24:37 >
  • arkadaşlar kalibrasyon problemi yüzünden kafayı yemiş durumdayım her türlü firmware yüklemesini denedim, cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm ama nafile. lütfen bana yapmam gerekenleri söyleyin yoksa şu sinirle kırabilirim alalı daha üç gün oluyor.
  • Arkadaşlar silikon kılıf bulabileceğimiz bir yer var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akin9934 -- 2 Mart 2014; 11:30:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cs_hack05

Jelatin murdar oldu takamadim kabarcık kabarcik oldu hep

Hava kabarcıklarının üzerine iğne ile küçük küçük bastırarak kalan havayı atabilirsiniz
  • quote:

Tabletin damarlarindan hiz akiyor

Hocam ben telefon nexus 4 kullanıyorum. Ona göre biraz yavaşlığı hissettim ama gerçekten güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

quote:

Hava kabarcıklarının üzerine iğne ile küçük küçük bastırarak kalan havayı atabilirsiniz

Yok hocam iflah olmaz o jelatin yenisi almak gerek

• ACİL YARDIM! Tableti dün gece kapattim sonra acmak istedim fakat acamadim yani aciliyor Artes Q812 yazisi geliyor ama devami gelmiyor Lütfen yardim edin.

• quote:

İlk jelatin öyle oluyor hep. İkincide büyük çabalar sonucu başardım; ipad mini ekran koruyucu almıştım kestim onu biraz alttan üstten. Ekran temizleme spreyini önce havaya püskürttüm toz kalmasın havada diye. Sonra ekranı da mikrofiber bezle ve sprey sıkıp sildim. Sonra bir ucundan ayırıp ayırdığım uçtan yapıştırarak bir yandan da bastırarak ayıra ayıra yapıştırdım. En son da bir kredi kartıyla kalan hava kabarcıkları gayet rahat çıktı. Böyle yapmanızı tavsiye ederim. Ekran koruyucu yapıştırmadan kullandım uzunca bir süre ama çizik oldu ekran sonra da işte mat ekran koruyucu almıştım gayet güzel oldu. Parlama yok gibi bir de çizikler de gözükmüyor ekran koruyucu üstünden.

• Artes Q812 inç 16 GB BEYAZ Tablet bugun itibariyle bende 334TL ye sipariş verdim. Hadi hayırlısı diyelim...
    Almak isteyen en ucuz yer şimdilik SADECENOTEBOOK'tan bulabildim.

http://www.sadecenotebook.com/artes-q812-inc-16-gb-beyaz-tablet-kilif-kalem-ekran-koruyucu-hediyeli-pmu310581
  • quote:

Orijinalden alıntı: burkmoon

ACİL YARDIM! Tableti dün gece kapattim sonra acmak istedim fakat acamadim yani aciliyor Artes Q812 yazisi geliyor ama devami gelmiyor Lütfen yardim edin.

Ses açma tuşuna basılı tutup power tuşuna basarsanız recovery moduna sokabilir ardından reboot edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.