Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lycantrophic

quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

hocam bu artes q812 nin üstünde 2 yazan jelatini çıkardım fakat elimi ekranda hareket ettirirken ekran gıcır gıcır gıcırdıyo bende tekrar taktim fakat arada daire daire boşluklar oluştu bunu çıkarmak istiyorum fakat bu gıcırtı olayı nedir ?

Yanında ekran koruyucu film gelmiş olması lazım ekstradan, dikkatli biçimde onu uygularsanız gıcır gıcır etmez, ekran leke olmaz çizilmelere karşı da korur ayrıca.

saolun hocam sanırım yeni olduğu için gıcırdıyomuş zira 2 saat kullandıktan sonra gıcırtı kalmadı

• Bizim tablette bi gelsede baksak neye benziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

Hocam mania olanı biliyorum da diğer siteyi merak ettim.
    Banada bir pm

Gönderdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

quote:

Orijinalden alıntı: AC//DC

quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

quote:

Orijinalden alıntı: AC//DC

Selam beyler

Tabletin şarj kablosunun tabletie takılan küçük girişinde oynama yapıyor, sanırım yalama oldu. doğru düzgün şarj olmuyor, kendilinden çıkıyor, tutmuyor...

Sorun kablonun küçük girişinde.
    Ne yapabilirim?

Yeni kablo kullan. Çok pahalı değil onlar.

Yanıtın için teşekkürler.

Kablonun küçük ucu sende de oldu mu?

Kablo bu mu? Micro USB? Mini USB?

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?productId=bs40086&categoryId=1250&sku=BS40086&gclid=CMj4iuSK5bwCFSbnwgod9hQACw

Uygun kablo için Artes firmasının orjinal micro usb kablosunu alabilirsin. Link Kolay gelsin

2 metre kablolu olandan lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

igne vasıtası ile tablete giren kablonun ucundaki tırnakları yukarı dogru kaldırmayı dene... ben kaldırdım su anda sabit duruyor sıkıntı yok

yaptım olmadı biri içine gömülmüş...
  • Arkadaşlar benim tablette bugün geldi. Yalnız Power tuşu yumuşak Home tuşu sert basıyor. Sizde de durum böyle mi?
  • akin9934 kullanıcısına yanıt
    Bende de öyle hocam

• arkadaşlar ana ekran sayısını azaltmanın bir yolu yok mu?!?

• Selamlar,

Almayı düşünen olursa...

http://forum.donanimhaber.com/m_88520668/f_//tm.htm#88520668
  • Merhaba Arkadaşlar,

Tabletimin Wi-fi baglantısıyla ilgili bir sorunum var. Öncelikle çekim gücü olarak gayet iyi herhangi bir problem yok. Fakat Wi-fi ağına bağlandıktan sonra, herhangi bir zamanda baglantı hızı çok yavaşlıyor. Web sayfalarını açmak marketten uygulama indirmek çok yavaşlıyor. hiç bir değişiklik yapmadan sadece wi-fi açıp kapattığımda her şey normale dönüyor ve oldukça hızlanıyor. 4.2.2 yi kullanıyorum. Benzer sorun yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı ? yardımlarınızı bekliyorum .

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz-83

Merhaba Arkadaşlar,

Tabletimin Wi-fi baglantısıyla ilgili bir sorunum var. Öncelikle çekim gücü olarak gayet iyi herhangi bir problem yok. Fakat Wi-fi ağına bağlandıktan sonra, herhangi bir zamanda baglantı hızı çok yavaşlıyor. Web sayfalarını açmak marketten uygulama indirmek çok yavaşlıyor. hiç bir değişiklik yapmadan sadece wi-fi açıp kapattığımda her şey normale dönüyor ve oldukça hızlanıyor. 4.2.2 yi kullanıyorum. Benzer sorun yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı ? yardımlarınızı bekliyorum .

Teşekkürler.

Tabletinizde arka planda bir uygulama adsl trafiğinizi meşgul ediyor olabilir yada modeminize bağlı diğer aygıtlar download yapabilir.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insancapekinsanca

arkadaşlar ana ekran sayısını azaltmanın bir yolu yok mu?!?

ona benimde kafam takılmıştı android telefonlarda ekrana multitouch yapınca oluyor ama bunda bende çözemedim
  • quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Teşekkürler.

Sorunun AYNISI bende de var 2 gün oldu tableti alalı. Hatta bırak tabletteki interneti bilgisayardaki interneti bile yavaşlatıyo arka planda herhangi bi uygulamada yok çok ilginç bi sorun gerçekten.

• quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Teşekkürler.

Sorunun AYNISI bende de var 2 gün oldu tableti alalı. Hatta bırak tabletteki interneti bilgisayardaki interneti bile yavaşlatıyo arka planda herhangi bi uygulamada yok çok ilginç bi sorun gerçekten.

Yoksa bu yavaşlık bazı siteleri açarken yüklenmelerin yarım kalması gibi mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar Tableti kapattım açarken baslangıc sayfasında takılıp kaldı açılmıyor.Önceden de basıma gelmisti yeni sürümü yükledim açılmıstı.Bu ne ya kapatıp açmaya korkuyorum tableti
  • quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Teşekkürler.

Gerçekten ilginç bir sorun wi- fi acip kapatinca duzeliyor. Modem ayarlarini değiştirip sabit ip atamayi deneyecegim. Sonuclari paylasirim.

• Benim eski modemimdede wifi ile bir cihaz bağlandığında ve dowload yapmaya çalışıldığında modem reset atardı ve adsl bağlantısı sürekli kopardı. Tahminimce modeminizle alakalı bir sorun var arkadaşlar.
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    yok hocam sanmıyorum çünkü 2 senedir telefonumla bağlanıyorum zaten. Ama sorun pek rahatsız etmiyo beni her zaman olmuyo arada sırada
  • quote:

Orijinalden alıntı: RackmaNia

Arkadaslar Tableti kapattım açarken baslangıc sayfasında takılıp kaldı açılmıyor.Önceden de basıma gelmisti yeni sürümü yükledim açılmıstı.Bu ne ya kapatıp açmaya korkuyorum tableti

yazılımla alakalıdır büyük ihtimalle 4.2 tekrar yüklemeyi dene .
    Trident682 bu arada %99 ihtimal sorunun modemle alakalı abimde kablonette düşüp kopup duruyordu internet tabletten ama benim evde hiç öyle bir sorun yaşanmıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80.S.5.5 -- 28 Şubat 2014; 23:04:23 >
  • Arkadaslar oglum sarjda tableti oynarken birden tablet kapanmis ve cizirti cikarmis.Simdi tablet sarj olmuyor.Servise gondermekten baska care yok mu ?

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.