Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: None52

Hocam, adam akıllı bir CWM menüsü yok mu acaba? Hiçbir mod yüklemiyor alttaki konudaki CWM.

http://forum.donanimhaber.com/m_84822403/f_//tm.htm#84822403

Her modda yani zipli dosya yüklenmiyor, hata veriyor hocam.

Root yapabildin mi ki? Cwm için root lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

quote:

Orijinalden alıntı: None52

Hocam, adam akıllı bir CWM menüsü yok mu acaba? Hiçbir mod yüklemiyor alttaki konudaki CWM.

http://forum.donanimhaber.com/m_84822403/f_//tm.htm#84822403

Her modda yani zipli dosya yüklenmiyor, hata veriyor hocam.

Root yapabildin mi ki? Cwm için root lazım.

Root ettim tabii ki. Neyse CWM'de sorun yok mod uyumlu değilmiş.

Bu arada CWM için uğraşmayın arkadaşlar. Root ettiyseniz Google'dan X-parts adlı uygulamayı indirin kolayca CWM'ye ulaşırsınız.

• Merhaba dostlar.İnternetten sipariş ettim ben de artık q812 sahibiyim .4.2 sürümünü kurmam gerekir mi?Uygulama olarak neler önerirsiniz?
  • d 712 ile arasında performans olarak çok fark eder mi 1.6 ghz o .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloc Party

Merhaba dostlar.İnternetten sipariş ettim ben de artık q812 sahibiyim .4.2 sürümünü kurmam gerekir mi?Uygulama olarak neler önerirsiniz?

4.2 de cihaz iki kat hızlı bi hal alıyor geldiği an Kur derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 80.S.5.5

quote:

Merhaba dostlar.İnternetten sipariş ettim ben de artık q812 sahibiyim .4.2 sürümünü kurmam gerekir mi?Uygulama olarak neler önerirsiniz?

Teşekkür ederim başka önerileriniz var mıdır?Ders amaçlı kullanacağım.Pdf, video oynatıcı ve not tutabileceğim güzel uygulamalar arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son of Hades -- 24 Şubat 2014; 0:35:33 >
  • Bu tabletten çoğu kişi memnun merak ediorum kötü yanları hiç yok mu bildiğim kadarıyla batarya kötü onun dışında net hızı oyun performansı ekranı vs. Hangi özelliği yetersiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimuzum1

Bu tabletten çoğu kişi memnun merak ediorum kötü yanları hiç yok mu bildiğim kadarıyla batarya kötü onun dışında net hızı oyun performansı ekranı vs. Hangi özelliği yetersiz?

benim bataryada sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

quote:

Bu tabletten çoğu kişi memnun merak ediorum kötü yanları hiç yok mu bildiğim kadarıyla batarya kötü onun dışında net hızı oyun performansı ekranı vs. Hangi özelliği yetersiz?

Şarjı çabuk bitiyor diorlardı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

quote:

Şarjı çabuk bitiyor diorlardı

ben öyle bir sorun yaşamadım. Belki bana öle geliyordur bilemedim şimdi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 80.S.5.5

quote:

Teşekkür ederim başka önerileriniz var mıdır?Ders amaçlı kullanacağım.Pdf, video oynatıcı ve not tutabileceğim güzel uygulamalar arıyorum.

Hepsi yüklü gelir 4k Video PLAYER Adobe reader r Tarayıcılar ama Size ekstra olarak pvstar+ arkaplanda youtube videoları oynatan Program bunu öneririm müzik dinlemek için ve batarya konusunda ben hiç sıkıntı yaşamadım gayet memnunum cihaz dan ben bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80.S.5.5 -- 24 Şubat 2014; 0:47:45 >

• Arkadaşlar merhabalar,

sarj kablosu tablet girişine tam oturmuyor. Hafif hareket ettiğinde hemen çıkıyor. Sizlerde nasıl normalmidir.
  • tablet 4.2 ile bambaşka oldu hakkaten. şu ara deli gibi asphalt 8 oynuyorum, gtalk ile çoklu video görüşmeleri yapıyorum, en ufak bir takılma wi-fi'de sorun vs yaşamıyorum. fiyatının hakkını değil daha fazlasını veriyor.
    yalnız note2 için kullandığım mhl kablo ile hdmi aktarımı yapamadım televizyona, bunu nasıl halledebilirim, doğrudan mini hdmi kablo mu alsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarj soketi bizdede aynı nerdeyse ben mini hdmi aldım öyle bağladım bi deneyin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80.S.5.5 -- 24 Şubat 2014; 10:52:46 >
  • yanlış anlamışım kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makrovba -- 24 Şubat 2014; 11:17:25 >
  • beyler ben bu tableti yeni aldımda sanırım gelince 4.1 olarak gelmiyomuş. Tableti ilk aldığımızda neler yapmamız lazım sırasıyla ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

beyler ben bu tableti yeni aldımda sanırım gelince 4.1 olarak gelmiyomuş. Tableti ilk aldığımızda neler yapmamız lazım sırasıyla ?

4.2 güncelle arkana yaslan sonra istersen oyun istersen Program Android'te yapabileceğin her şeyi kabul ediyor cihaz root atabilirsin ama ben pek root yanlısı değilim

• Selam beyler

Tabletin şarj kablosunun tabletie takılan küçük girişinde oynama yapıyor, sanırım yalama oldu. doğru düzgün şarj olmuyor, kendilinden çıkıyor, tutmuyor...

Sorun kablonun küçük girişinde.
    Ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC//DC

Selam beyler

Tabletin şarj kablosunun tabletie takılan küçük girişinde oynama yapıyor, sanırım yalama oldu. doğru düzgün şarj olmuyor, kendilinden çıkıyor, tutmuyor...

Sorun kablonun küçük girişinde.
    Ne yapabilirim?

Yeni kablo kullan. Çok pahalı değil onlar.
  • Beyler bugün alıyorum ,nerden alayım?
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.