Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kpln04

Beyler bugün alıyorum ,nerden alayım?

Hepsiburada'dan almıştım, ama indirime girmişti 300'dü, hızlı kargoladılar. Şimdi 385'e satıyorlar, akakce'den de bakabilirsin, 350 civarına da var.
  • lycantrophic kullanıcısına yanıt
    330a da var ama güvenemiyorum 85 lira az para değil acaba yine girer mi indirime beklesem mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kpln04

330a da var ama güvenemiyorum 85 lira az para değil acaba yine girer mi indirime beklesem mi?

300e düşmesi doların artmasını da düşünerek pek mümkün gözükmüyor ama 350 civarına güvenilir bir siteden alınabilir bence.
  • 80.S.5.5 kullanıcısına yanıt
    hocam 4.2 yi nasıl kuracaz tablete ilk defa tablet kullanıyorumda pek bilgim yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

quote:

Orijinalden alıntı: AC//DC

Selam beyler

Tabletin şarj kablosunun tabletie takılan küçük girişinde oynama yapıyor, sanırım yalama oldu. doğru düzgün şarj olmuyor, kendilinden çıkıyor, tutmuyor...

Sorun kablonun küçük girişinde.
    Ne yapabilirim?

Yeni kablo kullan. Çok pahalı değil onlar.

Yanıtın için teşekkürler.

Kablonun küçük ucu sende de oldu mu?

Kablo bu mu? Micro USB? Mini USB?

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?productId=bs40086&categoryId=1250&sku=BS40086&gclid=CMj4iuSK5bwCFSbnwgod9hQACw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC//DC -- 24 Şubat 2014; 17:34:49 >

• hocam bu artes q812 nin üstünde 2 yazan jelatini çıkardım fakat elimi ekranda hareket ettirirken ekran gıcır gıcır gıcırdıyo bende tekrar taktim fakat arada daire daire boşluklar oluştu bunu çıkarmak istiyorum fakat bu gıcırtı olayı nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

hocam bu artes q812 nin üstünde 2 yazan jelatini çıkardım fakat elimi ekranda hareket ettirirken ekran gıcır gıcır gıcırdıyo bende tekrar taktim fakat arada daire daire boşluklar oluştu bunu çıkarmak istiyorum fakat bu gıcırtı olayı nedir ?

Tabletiniz hayırlı olsun sayın @Trident682

4.2 Romu için Bu adresten Sürücü ve Belgeler bölümünden PhoenixSuit programı ve Artes_Q812_4.2?_20130929 (Yandex) isimli dosyayı indirip Bu adresteki yönergeyi takip ederek işlemi kolayca sonlandırabilirsiniz. Toplam süre 3 - 5 dakika.

Tabletin üzerinde gelen kalın koruyucuyu söküp atın kutudan çıkan yeni jelatini hava kabarcığı kalmayacak şekilde uygulayın. Gıcırdama jelatin yeni olduğundan olabilir.

Kolay gelsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

quote:

Selam beyler

Tabletin şarj kablosunun tabletie takılan küçük girişinde oynama yapıyor, sanırım yalama oldu. doğru düzgün şarj olmuyor, kendilinden çıkıyor, tutmuyor...

Sorun kablonun küçük girişinde.
    Ne yapabilirim?

Yeni kablo kullan. Çok pahalı değil onlar.

Yanıtın için teşekkürler.

Kablonun küçük ucu sende de oldu mu?

Kablo bu mu? Micro USB? Mini USB?

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?productId=bs40086&categoryId=1250&sku=BS40086&gclid=CMj4iuSK5bwCFSbnwgod9hQACw

Uygun kablo için Artes firmasının orjinal micro usb kablosunu alabilirsin. Link Kolay gelsin

• Micro değil mini USB almanız gerekiyor dikkat edin. Bu arada Led tvye bağladığımda hem yanlardan hem de alt ve üstten çok azda olsa kesilmeler oluyor sığmıyor, ayarlardan tam ekranı da denedim (4.2 yüklü bu arada). Tvnin ayarlarından 16;9 14:9 4:3 hiç biriyle düzeltemedim bir fikri olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlışınız var Micro usb doğru.
    O ekrana tam oturmama bendede oluyor kenarlarda boşluk biraktırıyorum yoksa görüntü bayağı bozuluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mini USB kullanıyorum ben sanırım ikisinde de oluyor, o zaman anlaştık
    Bu arada micro USB şarj girişine mi takılıyor yoksa ben mi yanlış biliyorum? Çünkü mini HDMI girişi power tuşunun yanındaki ve kutusunda da mini HDMI yazıyor?
  • AC//DC kullanıcısına yanıt
    igne vasıtası ile tablete giren kablonun ucundaki tırnakları yukarı dogru kaldırmayı dene... ben kaldırdım su anda sabit duruyor sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~ InwAsion.

Mini USB kullanıyorum ben sanırım ikisinde de oluyor, o zaman anlaştık
    Bu arada micro USB şarj girişine mi takılıyor yoksa ben mi yanlış biliyorum? Çünkü mini HDMI girişi power tuşunun yanındaki ve kutusunda da mini HDMI yazıyor?

Hocam sorunuzu anlamadım tam olarak sizinde kafanız karışmış sanırım
    Şarj girişinin Micro olduğundan eminim hem tabletim kablosu hemde telefon kablom aynı , ikisi de Micro usb. Mini hdmi grişiyle karıştırdınız sanırım siz.
    Bende karıştırıyordum hdmi kablosu alırken öğrendim mecburen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expo-9009 -- 24 Şubat 2014; 20:38:03 >

• hocam yardımlarınız için saolun son olarak bir şey soracam bu tabletin şarjı bitecek birazdan ilk şarja koyduktan sonra dolar dolmaz çekiyim mi yoksa sabaha kadar şarjda dursun mu ilerde batarya ömrü için ?

Bir de konuyla alakasız olacak ama az önce asphalt 8 indirdim oyuna girer girmez uyarı geldi hesabım banlandı nasıl düzeltebiliriz bunu ?
  • Girişı değilde soruyu yanlış anlamışım hocam adam şarj girişi demiş bense hdmi anlamışım dalmış gitmişim yahu

Bu arada şu HDMI kabloyu tam ekran sorunsuz kullanabilen birisi bekleniyor
  • quote:

hocam yardımlarınız için saolun son olarak bir şey soracam bu tabletin şarjı bitecek birazdan ilk şarja koyduktan sonra dolar dolmaz çekiyim mi yoksa sabaha kadar şarjda dursun mu ilerde batarya ömrü için ?

Bir de konuyla alakasız olacak ama az önce asphalt 8 indirdim oyuna girer girmez uyarı geldi hesabım banlandı nasıl düzeltebiliriz bunu ?

Tabletinizi 3-5 saat şarza takın. Sabahlara kadar kalmasına gerek yok. %10dan aşağıya düşürmemeye çalışın yeterli.

Asphalt 8'de ban yendiğini ilk defa duyuyorum. Gerçi ben modlu apklerden oynuyorum genelde. O konuda bilgim yok malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

quote:

hocam yardımlarınız için saolun son olarak bir şey soracam bu tabletin şarjı bitecek birazdan ilk şarja koyduktan sonra dolar dolmaz çekiyim mi yoksa sabaha kadar şarjda dursun mu ilerde batarya ömrü için ?

Tabletinizi 3-5 saat şarza takın. Sabahlara kadar kalmasına gerek yok. %10dan aşağıya düşürmemeye çalışın yeterli.

Asphalt 8'de ban yendiğini ilk defa duyuyorum. Gerçi ben modlu apklerden oynuyorum genelde. O konuda bilgim yok malesef

peki hocam saolun geldi beni buldu ban olayı 1 saatte inmesini beklemiştim. Neyse silip yeni hesap alıp tekrar deneyecez artık

• Trident682 kullanıcısına yanıt
    Pmden 2site adresi gönderdim belki lazım olur. Google play kullanma fazla
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    Hocam mania olanı biliyorum da diğer siteyi merak ettim.
    Banada bir pm

• quote:

hocam bu artes q812 nin üstünde 2 yazan jelatini çıkardım fakat elimi ekranda hareket ettirirken ekran gıcır gıcır gıcırdıyo bende tekrar taktim fakat arada daire daire boşluklar oluştu bunu çıkarmak istiyorum fakat bu gıcırtı olayı nedir ?

Yanında ekran koruyucu film gelmiş olması lazım ekstradan, dikkatli biçimde onu uygularsanız gıcır gıcır etmez, ekran leke olmaz çizilmelere karşı da korur ayrıca.
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.