Şimdi Ara

Artes Q972 Tablet Hakkındaki Görüşleriniz. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
6
Favori
19.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben tableti ağustos ayında aldım ancak ozamandan beri özel durumlardan dolayı kullanma fırsatı bulamadım.
    Kardeşim kullandı. Ben 2 3 gündür kullanıyorum. Tablet film seyretmek için biçilmiş kaftan. Sesi çok iyi değil ama iyi bir kulaklıkla sesi gayet güzel alabiliyorum.
    Oyunlar sadece yüklerken ağır kalıyor ancak açıldıktan sonra sıkıntı yaratmıyor. 2 ayda bozulur diyen arkadaşlar ön yargılı yorum yapmasınlar lütfen. Ben elektronik cihazları titizlikle kullanırım ama kardeşim tam tersi. Tablete 4 ayda dünyayı yüklemiş silmiş. hergün en az 2 kere şarj edip bitirmiş. ben tableti elime aldım direk 0 ladım tableti. şu an sanki ilk açılmış gibi sıkıntısız.. bir kaç hafta sonra tekrar yorumlarımı yazarım.
    Son olarak q1003 ve q972 arasında kalan arkadaşlara şunu söyleyebilirim. Öncelikli ihtiyacınız neyse ona göre seçim yapın. Oyun oynacaksanız q1003. film seyredip e kitap falan okuyacaksanız q972 derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Shinku_

http://www.vatanbilgisayar.com/Tabletler/artes-q972-q972-arm-cortex-a7-12ghz-2gb-ddr3-16gb-nand-disk-97-cam--bt-and41/productdetails.aspx?I_ID=66493#allImages

395 lira bu tablet.

sadece internet üzerinden galiba bu fiyat
    yarın yine 600 TL üzeri fiyattan satarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/Tabletler/artes-q972-q972-arm-cortex-a7-12ghz-2gb-ddr3-16gb-nand-disk-97-cam--bt-and41/productdetails.aspx?I_ID=66493#allImages

395 lira bu tablet.

Süper fiyata düşmüş. Q812 almamış olsaydım hemen kapardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

quote:

395 lira bu tablet.

sadece internet üzerinden galiba bu fiyat
    yarın yine 600 TL üzeri fiyattan satarlar

Sanmıyorum mağazaya gidip aldığınızda da internet üzerinden alınmış gibi gösterebiliyorlar isterlerse. Tabletlerde büyük indirim var.

http://www.vatanbilgisayar.com/Tabletler/artes-q1003-q1003-quadcore-a9-16ghz-2gb-ddr3-16gb-nand-disk-101-cam--and41/productdetails.aspx?I_ID=67685

%50 civarı indirim gene başka bir artes tablet.

• Fiyat aşırı sıcak. Bu fiyata alınır gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Fiyat aşırı sıcak. Bu fiyata alınır gerçekten.

Aldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mağazadan mı aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: franticis

mağazadan mı aldınız?

Evet.

• Hayırlı olsun kardeş. Takıldığın yer olursa şuradan yaz elimden geldiğince yardımcı olayım

http://forum.donanimhaber.com/m_83646599/mpage_3/tm.htm
  • yorumlarınızı bekliyoruz,
    mağazada da aynı mı fiyat, 395?
  • quote:

Orijinalden alıntı: franticis

yorumlarınızı bekliyoruz,
    mağazada da aynı mı fiyat, 395?

Evet ama yarın ne olur bilinmez

• Batarya oyunda angry birds falan 3 saatte bitiyor. Şarj süresi minumum 5 saat. Birde % 50 batarya seviyesine 20 dakikada iniyor. Sonra daha az düşüyor. Bir gariplik yokmu sizce. Geçen günde batarya bir türlü dolmadi. Fabrika ayarlarına döndüm. Düzeldi ama 3 saat bile gitmiyor. Simdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film için falan kullanılır, oyun için öneremem kasar, RK3188 ve Retina zorlar derim her zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resul Sever

Film için falan kullanılır, oyun için öneremem kasar, RK3188 ve Retina zorlar derim her zaman

Sizin tabletin işlemcisinin ''S'' olmayan modeli var Artes Q972'de sayın @Resul Sever
  • 1080p video performansı hakkında ne yorumlar var arkadaşlar
  • Cihazı almadan önce buradan yorumlara bakmıştım içimden bende aylar sonra müsait olursam iade-i ziyaret yapayım demiştim.
    Yaklaşık 4 aydır cihazı kullanıyorum. Genel olarak internet, yazlım işleri, office dosyaları, mailler ve film,dizi izleme ağırlıklı kullandım, bazen kardeşim fifa 14 ve başka oyunlar oynuyor.

Fiyat avantajının yanında zaten görüntü kalitesine biraz takıntılı olduğum için tercih sebebim bu tablet olmuştu.
    Görüntü kalitesi gayet başarılı, 1080p film izlerken veya online izlerken bir sıkıntı yaşamazsınız zaten çözünürlüğü düşük bir tablet ile yan yana baktığınız vakit direkt olarak görüntü kalitesini fark edersiniz.
    Diğerlerinde pixelleri seçebilirsiniz bunda ise ayna gibi bir görüntü var.

Takılma vs soran arkadaşlar içinde Android olup takılmayan cihaz görmedim bu fiyata minimum takılma diyebilirim.
    Samsung da kullandım onda da takılma yaşıyordum, hatta bu cihazda belki daha az takılma yaşadım.
    Tabi Sony xperia z tablet, samsung galaxy note pro falan gibi cihazlar için takılma konusunda işler değişir.
    Ama yine de hiç takılmak istemiyorsanız ben verin parayı Apple ürünleri alın derim.
    iPad ve iPhone da kullanıyorum onlar başka klasman bence stabilite olarak.
    İşim gereği tabletin notebook'un bir çok çeşidini kullandım ama fiyatı makul ürünler arasında kullandığım en başarılı cihaz diyebilirim.
    Devamlı pahalı cihazlarda aldım fakat şu anda mantığım bu tip ucuz ve kaliteli ürünler almaktan yana, çünkü pahalı ürünler de bu tip ürünler de bir süre sonra eskiyor,
    pahalı ürünler (yine apple hariç) 6 ay sonra yarı fiyata inebiliyor birden.
    Misal samsungun her yeni ürünü 2000tl civarı giriş yapıyor, max bir sene sonra 1000tl. Size böyle bir para kaybettiriyor.
    Artık her şey hızlı tükeniyor bende bu mantıkla 1000er 1000er değil daha düşük paralar ile işimi görüyorum.
    Akla kara değil kararınızı verin devam edin maksimum bir iki program istediğiniz gibi çalışmaz ki hayatınıza bir etkisi olmaz

Aklıma gelmişken cihazı güncellemezseniz (mecazen) 100 TL bile etmeyecek bir cihaz olur elinizde.
    Alınca güncelleyin 1000 TL'lik performans alıyorsunuz.

Tek negatif yanı çoğu cihaz gibi pil ömrü, ben en kısık ışıkta wireless açık olursa 3 saat +/-10 dakika, wireless kapalı olursa 3 buçuk saat falan kullanabiliyorum.
    Son olarak da performans açısından tabi güncelleme sonrasından bahsediyorum (güncellemeden önce çünkü bir an bu nasıl bir cihaz demiştim),
    bu cihazda her tür kaliteli 3d oyun vs denendi bir sıkıntı yaşamadan oynandı,
    bazı grafik ve çizim uygulamaları ise takılarak çalışıyor yani söylemek istediğim siz bir çizim yapıyorsanız çizim sizden sonra geliyor ki bu da bu tarz işlevler için kullanacaksanız işinizi görmez demek.
    4 aydır içinde yaklaşık 100 uygulama ile kullanıyorum, tabi ki akıllıca kullanıyorum cihazı kastırmayacak şekilde, gayet memnunum.
    Çok kasarsa ileride format atar halledersiniz, çok yormayın kafanızı bir şeye karar verip devam edin.
    (karar verirken hep zorlanıyorum sonra da böyle dört ay geçince iyi kötü hemen karar verseymişim o zaman keşke diyorum, çoğumuza olduğu gibi.)

• Arkadaşlar şuan en uygun garantili olarak nerden alabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyblast

Arkadaşlar şuan en uygun garantili olarak nerden alabiliriz

akakce.com'dan baktığımda en uygun satan yer bu site gözüküyor. Link
  • n11 üzerinden satış yapıyor oda garanti sıkıntısı olabilir diye düşünmüyorum orayı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.