Şimdi Ara

Artes Q972 Tablet Hakkındaki Görüşleriniz. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
6
Favori
19.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle bir problemim var ; tableti led tvye hdım çıkışıyla bağlayıp film sitelerinde film seyrederken ses görüntüden önce gidiyor,görüntü ve ses senkronunda neden kaynaklandığını bılmediğim bi problem var, tablettin kendi browserını kullanıyorum.çözüm varmı .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artesteknik kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ben Linux kullanıyorum. Update linux ortamında yapılabiliyor mu?
  • cog kullanıcısına yanıt
    Linux de yapamazsınız. Windows olan bilgisayarda yapabilirsiniz.
  • Artesteknik kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thockskreegn

Merhaba arkadaşlar, 2 gün önce internetten Artes Q972 tablet siparişi verdim, Zaten ürün çıkalı 1 hafta ya oldu ya olmadı
    Bu üründen önce çıkan D9702'ye göre görünüş olarak ciddi derecede iyileşmiş. Teknik özellikleri;

İşlemci: Allwinner A31
    İşlemci Tabanı: Arm Cortex A7
    İşlemci Tipi: Quad Core
    İşlemci Hızı: 1.2 Ghz
    Ram: 2 Gb
    Depolama (Rom): 16 Gb
    Grafik İşlemci: 8 Core Power SGX543-MP4
    Ekran Boyutu: 9.7
    Çözünürlük: 2048x1536(Retina)

Özellikler Bunlar ve fiyatta 555 Tl. Bu özelliklere bu fiyatı görünce hemen sipariş ettim. Görüntü kalitesi oldukça iyi. Ama gel gelelim play'de ve menülerde genel olarak biraz kasma Ve çabuk ısınma var. Bu kasma oyunlarda yok.

A7, daha yeni teknoloji diye aldım, arkadaşımın A9 Dual 1.5 GHz tabletinde bu kasma yok.

Sizden rica ederek, sorum; Acaba bu ısınma normalmi ve tabletin özellikleri iyi mi? Ghz i daha yüksek bir tablet alsaydım fark bariz olurmuydu(A7 pilden tasarruf ediyor diye tercih ettim.)

Resimler:
     Artes Q972 Tablet Hakkındaki Görüşleriniz.

işlemcisi çok kötü alwinner işlemci google play uygulamalarında hepsi ile uumlu değil performansı düşük dört çekirdek gibi değil rockchip işlemciden şaşmayın

• ben de aynı tabletten kullanıyorum, bu tablet için custom var mı? Ainol Novo 9 Spark ile bire bir aynı özelliklere sahip bu tablet, onun için yayınlanmış custom rom'ları kullanabilir miyiz?
  • Cihaz logoda takılı kalıyor açılmıyor. Dahili hafızasında fotoğraf vs var. Kurtarma imkanı vardır? Usb üzerinden rom atınca sorun çözülüyor ama bilgiler siliniyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Üzerinden çok geçmiş ama, sitede de ilanım var. Aynı üründen elimde var. Henüz 5 gün oldu alalı ama satıyorum. İlgilenen arkadaşlar olursa eğer ilanı inceleyeip irtibata geçebilirler. Teşekkürler...
  • mx player kullan.
  • Konuyu güncelleyebilir miyiz arkadaşlar?
    Sahipleri en azından bir süredir kullanıyordur. Tekrar görüş bildirseler? Acısıyla tatlısıyla 1 yılı (daha az ya da çok) nasıl geçti?

Hangi uygulamalarda rezil etti, hangi uygulamalarda vezir etti?

Teknik servisten memnun olmayan görmedim-duymadım. Tebrik ediyorum teknik servisi!

Ayrıca uygulama kurulumları için ne kadar yer ayrılmış?

Son güncellemeler ile düzelmeyen bir sorun sıkıntı var mı?

Teşekkürler.
  • Cihaz yaklaşık 1 sene elimde kaldı ama toplamda 1-2 ay kullanmışımdır. Öncelikle kendi görüşlerimi ve deneyimlerimi paylaşacağım. Dolayısıyla yanılıyorsun, öyle olmaz felan denmeden önce bu dikkate alınmalı. Hızlıaldan aldım. Garanti ile ilgili hiçbir problem yaşamadım, yani garantilik bir işim olmadı. 475 liraya almıştım, pişmanmısın diye sorarsanız kesinlikle evet derim. Sebepleri sıralıyorum (şikayet sırasına göre):
    1. Şarj. Başka tablet kullanmadım ama oda arkadaşımın ipad 2'si bir kere şarj oluyorken be 2 kere şarj ediyordum en az. Retina olduğu için pili çok fazla tüketiyordu (çözünürlük yüksek.). Peki bu yüksek çözünürlük bana konfor sağlıyor muydu, tecrübelerime göre hayır, bi vakitten sonra gözlerim acımaya başlıyordu.
    2. Wifi. Modemle aynı odada iken tamam, yan odaya geçince çekmiyordu. Telefonlar çekiyor ama bu tablet çekmiyordu. Kısacası kablosuz bağlantısı satmamın en büyük nedeniydi.
    3. bazı uygulamalar takılıyordu. basit uygulamaları kastediyorum (pou, candy crush gibi).
    Dolayısıyla 170 liraya sattım, ilanlara bakıyorum,250 civarı isteniyor. Ben 170 liraya almam, tabiki kullandıktan sonra söyleyebiliyorum bunu.
    Haksızlık etmeyeyim iyi yönleri, firmanın kapıdan kapıya garantisi var diyorlar, kullanmadım ama güzel bişey. Çoluk çocuk için alınacaksa dediğim paralar verilebilir ama kendim de kullanırım diyorsanız şahsen pişman olacağınızı düşünüyorum.
    Tekrar belirteyim, kullanıcı tecrübelerimdi bunlar, belki bendeki cihaz arızalıydı ama benim yaşadıklarım satmam için sebep doğurdu diyebilirim.
    SAygılar

• Ekleyeyim, sıfır fiyatının ederi tartışılır ama çok büyük beklentiler içinde alırsanız benim gibi, hayal kırıklığına uğrarsınız. Benim beklentim şuydu,apple yarı fiyatına bir cihaz alayım ama onunla hemen hemen aynı işi görsün. Sonuç: Hüsran
    Tekrar saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marinerr444

Ekleyeyim, sıfır fiyatının ederi tartışılır ama çok büyük beklentiler içinde alırsanız benim gibi, hayal kırıklığına uğrarsınız. Benim beklentim şuydu,apple yarı fiyatına bir cihaz alayım ama onunla hemen hemen aynı işi görsün. Sonuç: Hüsran
    Tekrar saygılar...

Katılıyorum kesinlikle tavsiye etmem bu tableti.
  • artes Q972 tabletin pili şişti,garanti süresi sona ermiş olmasına rağmen konu ile ilgili aradığım müşteri hizmetleri yetkilisinden,ücretsiz olarak gerekli onarımı yapan teknik elemanına kadar en üst düzeyde ilgi ve yardımlarından dolayı firmaya çok teşekkür ediyorum.firmanın üst düzeyde bir müşteri memnuniyeti anlayışı var.
  • swing S kullanıcısına yanıt
    Artes Teknik servisten memnun olmayanı görmedim-duymadım. Tebrik ediyorum Artes Teknik servisi!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.