Bildirim
Artifact için test programı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ATi Tray Tools diye bir program var. Çok güzel artifact taraması yapıyor. Overclock menüsünde "show 3D renderer" tuşuna basıyorsun, ondan sonra "find max gpu/memory clocks" diyorsun. Öncesinde de en fazla izin verilebilen hata sayısını aşağısından belirliyorsun, elbetteki sıfır hata en iyisi.
Yalnız ATT'nin bir kusuru var, MSI Afterburner'ın voltaj okumasını/değiştirmesini bozuyor eğer ATT'nin overclock menüsünden herhangi bir voltajı başlangıçta ata dersen. Tekrar referans voltajına ayarladığın zaman ancak MSI afterburner çalışabiliyor. Hatta böyle programları aynı anda çalıştırmamalısın, ikisi birden voltaj okumaya kalkarsa işletim sistemin yeniden başlar. -
MSI afterburner yokki bende iyide bunu tek basına kullansam sorun olurmu * -
Heh, söylemeyi unuttum. Bunu kullanırsan profil saatlerini de bozuyor. Kendi atadığı zaman senin 2d/yüksek2d/3d saat hızlarının ne olduğuna bakmaksızın 2d hızını 150/300'e düşürüyor.
O sebeple kartını test et, voltaj değerlerinde ne yaptığını bul, kaydet ama bu programı eğer startup'ta çalışmak üzere atarsan her seferinde 2d saatini bozacağı için ekran titremesi gibi bilumum gereksiz işle uğraşırsın tekrar ccc'ye tıklayıp profili uygula demekten. -
Ozaman bana sorun cıkarmayacak başka bir program lazım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X