Şimdi Ara

Artık ağlamak istemiyorum.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yorumun için teşekkür ederim..Ben öyle bir yanlış yaptım ama eşit olmadı malesef..O yapmadı , yapamadı (!)..

@PoseDn

Artık ağlamayacağım zaten , bakalım şimdi ne olacak herşeyi kendi hâline bırakıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyMan -- 6 Haziran 2010; 19:18:04 >
  • demek ki yalnız değilimişiz benzer durumları yaşayanlar da varmış.. bu kadar kasıntı olup da bu kadar tepeden bakıp millete ellerine ne geçiyor anlamıyorum..

my man ben sana dışarı git demedim.. sadece türk kızlarına has bir durumdur demek istedim.. allahtan 10 seneden fazladır kız arkadaşım yok da kafam rahat.. zaten hayat geçim derdiydi işti bilmemneydi derken bir de bunların derdi ile uğraşmadığıma seviniyorum..

hayattan zevk almaya bak boşver kızları da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteg

demek ki yalnız değilimişiz benzer durumları yaşayanlar da varmış.. bu kadar kasıntı olup da bu kadar tepeden bakıp millete ellerine ne geçiyor anlamıyorum..

my man ben sana dışarı git demedim.. sadece türk kızlarına has bir durumdur demek istedim.. allahtan 10 seneden fazladır kız arkadaşım yok da kafam rahat.. zaten hayat geçim derdiydi işti bilmemneydi derken bir de bunların derdi ile uğraşmadığıma seviniyorum..

hayattan zevk almaya bak boşver kızları da..

Anladım anladım onu demek istediğini ancak ben de diyorum ki dışarı kızlarından hiç konuşmuşluğum bile olmadı , tanımıyorum hiçbirinin özelliklerini yani..
  • tanırsan anlayacaksın beni.. olayı büyütmüyorlar rahatlıkla arkadaş oluyorsun seni seviyorlar veya sevmiyorlar.. ama birşey var ki bizimkilerden ayrılıyorlar.. asla kırıcı olmuyorlar sana karşı seni istemeseler de.. işte bütün mesele budur bence.. bir insanı beğenmeyebilirsin veya hislerin karşılıklı değildir.. ama kırıcı olmanı gerektirmez bu.. bizim kızlar bu kafayla devam etsinler.. daha böyle çok konu açarız.
  • Dostum üzülmüş olabilirsin ama bir erkek öyle kolayına ağlamaz sevdiği insan için bile olsa.

Kıskanman gayet normal ama kıza duygularını aç hem oda beni seviyor diyosun. Sevgili olursanız herşey ortadan kalkar. Bence bu bir oyunda olabilir sonuçta seni kıskandırıp senden bişeyler bekliyorda olabilir. Cesaretini topla ve ezikleri oynama lise de 1 kız bile olsa hepsine güçlü gözükmelisin. Yoksa gözündeki o ezikliği herkes anlar.
  • o kızdan sana hayır gelmez diye düşünüyorum.
    strateji oyununda sanmış kendini besbelli

ya umudu kes ondan. ya da sen de onun zarlarıyla oyna. ( sınıftan baska bi kızla eglenmene bak intikamcı ol biraz )
    böyle şeyler için üzülmeye değmez (kendine güveniyorsan tabi)
  • Yalan söylüyor ben olsam arkadaşlığımı dahi bitiririm hiçbir kız vazgeçilmez değildir.Beni kandıran biri vardı ki beni kendine bağladı sevdiğini söyledi hiç ayrılmayalım dedi günlükler tuttu sonra herşeyi silip attı üstüne üstlük hepsi yalandı ben sana birşey hissetmedim dedi.Yani kızlara güven olmaz ağlamaya değmez.
  • alacakaranlık serisi kitaplarını oku aynı senin durumun gerçi onların biri kurt adam biri vampir biri insan ama olsun yine de aynı durum ordkai kız da ne kurt adamdan ne de vampirden vazgecebiliyo.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.