Şimdi Ara

Artık ağlamak istemiyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun gelebilir ancak size bir olayımı anlatacağım. Bir arkadaşım var (kız) ve onu çok seviyorum.O da beni seviyor ancak kendi sınıfımdan bir çocukla tanıştı yavaş yavaş ve çocukla çok iyi olmaya başladılar.Ben kimseyi kıskanmazdım ama çocukla aşırı iyi olmaya başladılar ve bu bana dokunuyordu.Biz kızla 1 yıl önce tanışmıştık şimdi bile o kadar yakın değildik onlar 1 aylıktı ve çok yakındılar.Bu konuyu kızla 100 kez konuştum abartmıyorum 100 kez konuşmuşluğum var..Kızın da benım etrafımda olmasını istemediği bazı kızları kendimden nefret ettirdim herşeyi yaptım onun için..Ama kızdan ben de tek birşey istedim bu sınıf arkadaşımı etrafından uzaklaştırmasını istedim.. Ama yine bu konuyu da 25-30 kez konuşmamıza rağmen bir türlü yapamıyor ikinizi de çok seviyorum diyor..Ne kadar yapmaya çalışsa da benim yanımda o sınıf arkadaşıma laf söylüyor ama o sınıf arkadaşımla çok konuşmuşluğunu vesaire her türlü şeyi sonradan öğrendim..Bana hep yapacağım yapacağım dedi hiçbir zaman yapmadı..Bu beni çok üzüyor artık ne yapacağımı bilmiyorum..Lütfen bir çözüm önerin düşüncelerinizi söyleyin ..

• Bu duygusallık ergenlıkten sanırım bendede vardı bi zamanlar sonradan geçti bi anda.Özellikle lise 1-2 o civarda baya baya kız gibi dugusal biriydim.
  • moralini bozmak gibi olmasın ama bu durumda kız o arkadaşına aşık diye düşünüyorum... ben olsam kızdan ayrılırım... ya o ya ben derdim.. şöyle bir deyiş vardır..

aşk bir kişi için felaket, iki kişi için saadet üç kişi için ise cinayettir.. cinayettir demek illa öldürmek anlamında değil.. ama işler karışır.. bilmem anlatabildim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inferno!

Bu duygusallık ergenlıkten sanırım bendede vardı bi zamanlar sonradan geçti bi anda.Özellikle lise 1-2 o civarda baya baya kız gibi dugusal biriydim.

Ama kıza çok değer veriyorum , o bana ne istiyorsan yaparım diyor ona artık söylemekten bıktım anlamıyor bir türlü , o bana 1 kere söylediği zaman elimden ne geldiyse yaptım hızlı bir şekilde kızların benden nefret etmesini sağladım ama ondan tek birşey istedim o da yapmadı..Hala dün bana soruyor ne yapayım sen söyle diye , ben sana sordum mu yaparken hiç diyorum ama işte anlamıyor.Ondan nefret ediyorum diyor ama halen konuşuyor nasıl iş bu anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: meteg

moralini bozmak gibi olmasın ama bu durumda kız o arkadaşına aşık diye düşünüyorum... ben olsam kızdan ayrılırım... ya o ya ben derdim.. şöyle bir deyiş vardır..

aşk bir kişi için felaket, iki kişi için saadet üç kişi için ise cinayettir.. cinayettir demek illa öldürmek anlamında değil.. ama işler karışır.. bilmem anlatabildim mi?

Kız sevgilim değil ama çok seviyoruz birbirimizi aşırı derecede..Dediklerin doğru işte ama kız bana ne istiyorsan yaparım diyor , ben ona o kadar şey yapmışken niçin bana kendisi de birşeyler yaparak karşılık vermiyor

• Çok zor ciddi olarak söylüyorum.Eğer takıntı halini alır ve kıskançlık boyutları senin canını yakmaya devamlı başlarsa işin içinden çıkman çok zor olacağı gibi yıllarca bu sorun ile yaşamak zorunda kalabilirsin.Allah yardımcın olsun
  • Karı mısın lan ağlıyorsun?
    (şaka)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi yazmak hiç istemiyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Commando_

Karı mısın lan ağlıyorsun?

Hayır insanmış.
    (şaka)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colossus_ -- 6 Haziran 2010; 18:41:06 >
  • quote:

(şaka)

Bu acıyı hiç çekmemişsin herhalde böyle bir yorum yaptığına göre..
  • myman,

ben dünyada çok yer gezdim ve dışarıda çok ülkede yaşadım farklı süreler boyunca..benim yaşadıklarım özellikle Türkiyede kızlar bizim gibileri çok seviyor.. yani çok iyi arkadaşız olayını taa ki ben bu kıza aşığım diyene kadar.. eğer ki sen bu kıza aşıksan ve bunu kendisine söylersen hiç hoşuna gitmeyecektir.. hani arkadaştık tribi atacaktır.. çok başıma geldi.. ne yazık ki bu ülkedeki kızlar kendisini bulunmaz hint kumaşı sanıyor ve kimseyi kolay kolay beğenmiyorlar.. ve birgün aradıkları türden birinin olmadığın fark ediyorlar ama iş işten geçiyor.. deyim yerindeyse evde kalıyorlar.. ama hakediyorlar.. hiç kimse üstün varlık değildir.. herkes etten kemiktendir.. biz tanrı değiliz kusursuz değiliz .. kusursuzum diyen en büyük yalancıdır eyyamcıdır.. uzun lafın kısası bana böyle davranan bir kız vardı.. ve ona açıldığımda beni çok kırdı.. ona dedim ki artık arkadaş da değiliz.. ve artık benim için türk kadınları bitmiştir. ha diyeceksin ki bir kız böyle yaptı diye hepsi yapacak değil ya.. değil tabii ama böyle yapmayacaklar azınlıkta ve onları bulmak çok zor.. o yüzden ben artık şansımı turistlerle deniyorum.. biliyorum birisi beni beğenecek sonunda ve bu iş olacak..

• quote:

Orijinalden alıntı: MyMan

quote:

(şaka)

Doğru diyorsun çekmedim. Mutluyum. Karı kız hayatımı etkilememeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteg

myman,

ben dünyada çok yer gezdim ve dışarıda çok ülkede yaşadım farklı süreler boyunca..benim yaşadıklarım özellikle Türkiyede kızlar bizim gibileri çok seviyor.. yani çok iyi arkadaşız olayını taa ki ben bu kıza aşığım diyene kadar.. eğer ki sen bu kıza aşıksan ve bunu kendisine söylersen hiç hoşuna gitmeyecektir.. hani arkadaştık tribi atacaktır.. çok başıma geldi.. ne yazık ki bu ülkedeki kızlar kendisini bulunmaz hint kumaşı sanıyor ve kimseyi kolay kolay beğenmiyorlar.. ve birgün aradıkları türden birinin olmadığın fark ediyorlar ama iş işten geçiyor.. deyim yerindeyse evde kalıyorlar.. ama hakediyorlar.. hiç kimse üstün varlık değildir.. herkes etten kemiktendir.. biz tanrı değiliz kusursuz değiliz .. kusursuzum diyen en büyük yalancıdır eyyamcıdır.. uzun lafın kısası bana böyle davranan bir kız vardı.. ve ona açıldığımda beni çok kırdı.. ona dedim ki artık arkadaş da değiliz.. ve artık benim için türk kadınları bitmiştir. ha diyeceksin ki bir kız böyle yaptı diye hepsi yapacak değil ya.. değil tabii ama böyle yapmayacaklar azınlıkta ve onları bulmak çok zor.. o yüzden ben artık şansımı turistlerle deniyorum.. biliyorum birisi beni beğenecek sonunda ve bu iş olacak..

Hepsi aynı haltı yiyor kardeşim merak etme.Umut veriyor elinden ne gelirse yapıyor.Bi şekilde açılıncada hani biz arkadaştık vs nutukları atıyolar .Hepsi aynı bok

• quote:

quote:

quote:

(şaka)

Doğru diyorsun çekmedim. Mutluyum. Karı kız hayatımı etkilememeli.

Ben de senin gibiydim "önceden"..

• Yaklaşık 1 aydır bi kızla konusuyorum baya bi geçmişimiz var ama, sevgili olayına 1 aydır konusuyoruz . Açıldım ona söyledim hislerimi.bende aynı şeyleri hissediyorum vs dedi attıgı msjları görseniz inanamazsınız seni çok seviyorumlarda ,beni hiç bırakmada vs vs.Ama çıkmadık bekle benidedi 10 gün sonra sınavlarım bitcek şuan sınavlarımdan başka bişey düşünmek istemiyorum dedi.Bende eyv dedim sustum sabrettim gitmedim üstüne.Tam bitti derken cuma günü msj attı.Ben yanılmışım sana o gözle bakamıyorum vs dedi.Dünyam başıma yıkıldı şu an ne yapcagımı hiç bilmiyorum.Israr etsemmi yoksa vedalaşıp herşeyi silip önüme mi bakmam lazım bilmiyorum.Ya tamamen silip atıcam hayatımdan onu çok acı cekicem ama yapıcam bunu.Yada bi şekilde üzerine gidip gururumu unutup onla konusmaya devam edicem. napmalıyım hiç bilmiyorum

Artık omzuna başımı dayayıp sıkıntılarımı anlatcak birini istiyorum beni kendisi kadar düşünebilcek birini.Hiçmi çıkmaz dogru kişi karşıma

• son yorumumu okudun mu myman?
  • ben de bir ara böyle bir olay yaşamıştım işte.keşke yaşamasaydım beni de çok üzmüştü..ben ona son haddine geldiğinde ben mi o mu demiştim o da sen demşti ve kesmişti tüm ilişkisini son sefernde olmuştu.ona o kadar minnettarım ki..benim yaptıklarıma da karşılık vermişti hemde çok sevinmiştim çok mutluydum..şimdi halen görüşüyoruz o kişiyle ve halen mutluyuz ..

ama senin kadar uğraştığımı zannetmiyorum çok sabırlı adammışsın kardeşim biz senin arkandayız böyle kızlarla çok uğraşılmaz bayağı sabırlı adammışsın seni kutluyorum
  • Kardeşim aynı şeye yakın birşey benimde başıma geldi. 2 kız arkadaşım benle iyiyken başkalarıyla samimi oldular bende sevmiyordum onları istemiyordum bu yüzden çok kavga ettik küstük fln.. Barıştık ama eskisi gibi bakmıyorum onlara

Sana diyeceğim kız arkadaşın birazda kıskandırmak istiyor olabilir , kızların bu dünyadaki en büyük sal..k lıklarından biridir kıskandırma çabaları. Birde çok takma , ne kadar takarsan o kadar ters olur, ağlama falan olayınıda girme seni istemeyen seni sevmeyen yada senin anlattıklarına göre sen varken bir başkasıyla iyi olmaya çalışan için hiç ağlama.

En önemlisi kimse senden değerli değil , bu hayatta gidenlerde olacak gelenlerde ..
  • Evet okudum , gayet haklısın sonuna kadar da hak veriyorum..Ama işte naparsın böyle doğmuşuz burda yaşıyoruz , benim dışarıya gitme gibi bir olayım olmadı malesef..

@PoseDn

Yorumun için çok teşekkür ederim. Bilhassa haklısın ama kendimi boşa yoruyorum zaten o artık dediklerimi yapmayacak kendi hâline bırakıyorum artık elimden birşey gelmiyor çünkü.... Sadece üzülmek kalıyor bunun dışında onu da yapmayı istemiyorum artık çok üzülüyorum boşu boşuna ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyMan -- 6 Haziran 2010; 19:05:30 >
  • Cevapları okumadım, yorum yapayım ciddi şekilde.

Öncelikle kızın senin etrafındaki kişilerden uzaklaşmış olman yanlış. Bunu yapma. Hadi yaptın, eşit olmalıydı. Dediklerine bakılırsa, sadece dediklerinden yola çıkarsak, kızın arkadaşına ilgi duyması hatta daha kötüsü seni yedekte tutması olası. O yüzden tavsiyem: Git kıza de ki sana karşı böyle böyle hissediyorum. Cevabı olumlu olursa bununla görüşmeni istemiyorum, kesinlikle. Olumsuz olursa ve hâlâ diğer arkadaşınla ilgilenmeye devam ederse, arkanı dönüp devam edeceksin hayatına. Ne kadar bağlanırsan o kadar acı çekersin. O yüzden bir sonuç al ve ona göre devam et.
  • quote:

Evet okudum , gayet haklısın sonuna kadar da hak veriyorum..Ama işte naparsın böyle doğmuşuz burda yaşıyoruz , benim dışarıya gitme gibi bir olayım olmadı malesef..

@PoseDn

Yorumun için çok teşekkür ederim. Bilhassa haklısın ama kendimi boşa yoruyorum zaten o artık dediklerimi yapmayacak kendi hâline bırakıyorum artık elimden birşey gelmiyor çünkü.... Sadece üzülmek kalıyor bunun dışında onu da yapmayı istemiyorum artık çok üzülüyorum boşu boşuna ..

Ağlayarak üzülerek kendini ezdirme , kendine gel önüne bak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.