Bildirim
artık allahını seven cevap versin
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ankara gelebilir bence ama gelmezse hacettepe garanti zaten -
kardeş ilk 10k da sıralamalar ilerlenecek deniyor hacı bayram bile gelmez diye endişeliyimquote:
Orijinalden alıntı: biyolokum
ankara gelebilir bence ama gelmezse hacettepe garanti zaten -
Grip oldum 1 haftadır ders çalışamıyorum. -
abartma -
Bi yutubırlık maceran vardı hocam yanlış hatırlamıyorsam onun hatırına cevap veriyorum hacettepe hukuk h.o
Kimse net bilemez de bu kadar aceleye gerek yok 2 hafta sonra öğrenecez zaten bence kafanızı dinleyin o zamana kadar -
başlığı "artık allahını seven sevap versin" diye okudum -
Hacettepe diyorum. Bir ihtimal Ankara -
Hacettepe. Sıralamalarda ilerlemeyecek ilerlese ilerlese ilk 2k ilerler. -
aynen kardeşim değerimiz bilinmedi sjsjsjsjquote:
Orijinalden alıntı: AdiGe..
Bi yutubırlık maceran vardı hocam yanlış hatırlamıyorsam onun hatırına cevap veriyorum hacettepe hukuk h.o
Kimse net bilemez de bu kadar aceleye gerek yok 2 hafta sonra öğrenecez zaten bence kafanızı dinleyin o zamana kadar -
domino etkisi olmaz mı hocamquote:
Orijinalden alıntı: xabier alonso olano
Hacettepe. Sıralamalarda ilerlemeyecek ilerlese ilerlese ilk 2k ilerler. -
Yalnız olmamama sevindim -
ne gibiquote:
Orijinalden alıntı: Shadeforty-5
Yalnız olmamama sevindim -
'Fapstronot' arkadaşımız 'başlığı "artık allahını seven sevap versin" diye okudum' diye yazmış buna dedim hocam -
Hacettepe olabilir olmazsa en kötü 2 zaten önlerde çok mf olmadığı için sizin için kesin konuşamıyoruz.
İnşallah ilk tercihiniz gelir:) -
Hacettepe hayirli olsun .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X