quote:Orijinalden alıntı: CanTuranavatar ile imzadaki resim niye aynı merak ettim?quote:Orjinalden alıntı: CanTuran avatar ile imzadaki resim niye aynı merak ettim? katılıorum
quote:Orijinalden alıntı: BabySelfquote:Orjinalden alıntı: CanTuran avatar ile imzadaki resim niye aynı merak ettim? katılıorumAlıntıları Göster Niye merak ediyosunuz ki koymuş işte
quote:Orijinalden alıntı: CanTuranavatar ile imzadaki resim niye aynı merak ettim?Yazı çok güzelmiş ama eskileri hatırlattı
quote:Orijinalden alıntı: metbornYazı çok güzelmiş ama eskileri hatırlattı Alıntıları Göster fani şeyler bunlar yahu
quote:Orijinalden alıntı: Daninofani şeyler bunlar yahuAlıntıları Göster İsmail yapmadıysa o imzayı ne olim... Yarımcadansın..adresın falanda elımde war...bi yaramazlık yaptıını görmim
quote:Orijinalden alıntı: 1sTLeeNiye merak ediyosunuz ki koymuş işteAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: 1sTLee Niye merak ediyosunuz ki koymuş işte merak etmeyenler merak edenlere anlatsın die
quote:Orijinalden alıntı: BabySelfquote:Orjinalden alıntı: 1sTLee Niye merak ediyosunuz ki koymuş işte merak etmeyenler merak edenlere anlatsın dieAlıntıları Göster aferin ismail e iyi iş çıkarmış.. hayırlı olsun..
quote:Orijinalden alıntı: Rhapsodyaferin ismail e iyi iş çıkarmış.. hayırlı olsun..Alıntıları Göster Rhapsody nin kide güzelmiş.Özellikle yazı baya anlamlı.
quote:Orijinalden alıntı: Rhapsodyaferin ismail e iyi iş çıkarmış.. hayırlı olsun..Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: rhapsody aferin ismail e iyi iş çıkarmış.. hayırlı olsun.. ismail de kim saol varol yaşasın rich_gir
quote:Orijinalden alıntı: BabySelfquote:Orjinalden alıntı: 1sTLee Niye merak ediyosunuz ki koymuş işte merak etmeyenler merak edenlere anlatsın dieAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: BabySelf quote:Orjinalden alıntı: 1sTLee Niye merak ediyosunuz ki koymuş işte merak etmeyenler merak edenlere anlatsın die Yaf hoşuna gitmiş koymuş işte bence öle
quote:Orijinalden alıntı: Dr.OetkerRhapsody nin kide güzelmiş.Özellikle yazı baya anlamlı.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Dr.Oetker Rhapsody nin kide güzelmiş.Özellikle yazı baya anlamlı. kimsin seeennn.. ismail kim bilmem..
quote:Orijinalden alıntı: Rhapsodyquote:Orjinalden alıntı: Dr.Oetker Rhapsody nin kide güzelmiş.Özellikle yazı baya anlamlı. kimsin seeennn.. ismail kim bilmem..Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: rhapsody quote:Orjinalden alıntı: Dr.Oetker Rhapsody nin kide güzelmiş.Özellikle yazı baya anlamlı. kimsin seeennn.. But i need youu
quote:Orijinalden alıntı: metbornquote:Orjinalden alıntı: rhapsody quote:Orjinalden alıntı: Dr.Oetker Rhapsody nin kide güzelmiş.Özellikle yazı baya anlamlı. kimsin seeennn.. But i need youuAlıntıları Göster noluyo yaa kim ne yapmış bi kere o imzayı ben yazdırdım nekadar ismail abi yapmasa fikir benim sayılır
quote:Orijinalden alıntı: rich_girlnoluyo yaa kim ne yapmış bi kere o imzayı ben yazdırdım nekadar ismail abi yapmasa fikir benim sayılırAlıntıları Göster benimde var
quote:Orijinalden alıntı: rich_girlamaa benmiki daha güzel işteeeAlıntıları Göster bırakta o yorumu biz yapalım quote:Orjinalden alıntı: rich_girl amaa benmiki daha güzel işteee