Şimdi Ara

artık birileri cikip soylesin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaslar internette gezmedigim forum kalmadi ama hicbirinde birakin beni tatmin etmeye yetecek cevabi.. tatmin edemeyen bi cevap bile bulamadim ve sasirdim cunku herkeste var benzer sorundan. neyse kisa kesip kisa sorumu sorayim.
    benim zoom x5 modemim var ve yeterli performansı aldigima inanmiyorum. download'ta bir sorun yok ama internet surekli yavasliyor ve gunde 3-4 kez bastan baglamam gerekiyor. birileri cikip desinki zoom x5 modemde maksimum konfigurasyon icin ip adreslerini su yap, dns ayarlarinda sunu yaz, dmz seceneginde sunu yap, pp soyle olsun PPPoE LLC yada PPPoE VC-Mux vs.. yada bana bunlari edinebilecegim bi adres soyleyin. tesekkur ederim.

• kardeiş iki tane tapic açmışın
  • walla actim daha cok ogrenme sansim olsun diye
  • Download hızın 23 - 27kb arasında ise herşey normaldir.
    Gündüz saatleri yavaşlama olması normal.
    Dns leri değiştirip kontrollerini tekrar yapabilirsin.
    Web sitelerini gezerken ayrıca bir TTNet proxy kullanabilirsin.
  • ya arkadaşım sen bilgisayarı iyi korumuyosan , hertürlü kaçak yayın spylar fln doluysa dua et te azda olsa nete girebiliosun. Hiç giremeyenlerde var
  • PPPOE LLC 8-35 kullanacaksın bu şart ama başka bişey bilemem..
  • cevabı hazırlıom bekle dur uygulamalı hemde
  • msn e gel sana yazılım gondercem o sana en ıı dns ı vercek ve bı tanede chıp dergısınden bulduum yazılım var

hasimbenli@hotmail.com
  • kardeş ben dns zırt bırt ayarlarından anlamam ama denildiği gibi şuna anladım ilk önce bilgisayarına viürs ,worm,trojan,spyware bulan programlar klur ve tarat ben öyle yaptım zaten girdiğini biliyodum bikaç yerden .. biaten trojan 6-7 tane spyware buldu ve sana yemin ediyorum yani, bu psikolojik falan değil çünkü kaç gündür sayfaşlar kasıla kasıla açılıyodu bu dediği m şeyleri temizledim ve şimdi uçak gibi oldu net onun için bilgisayırınuı bu meretlerden korulmalsın..

spybot ve kaspersky kullan.. firewall kullan zone alarm yada sygate ben zone alarm kullnayıroum.. baya iyi..
  • zoom 5x var bende de memnun değilim upload yapmaya başladığımda modem kitleniyor adeta sende dene bakalım upload yapıncamı gidiyor makina uploadın miktarı önemli değil 1k da bile nanay
  • dostum internetteki yavaşlığın bence modemle ilgisi yok tamamen telekomdan kaynaklanıyo
  • ama bi arkadaşımızın açtığı forum var sürekli dns ip si değiştirio ondan şu an memnunum tavsiye ediyorum
  • walla arkadaslar muhakkak telekomla alakası var ama bunun bi standardı olmalı bu arada makinemde kesinlikle spy yok. çünkü bazı yerler benimkimden cok daha hızlı adamda 40 tane bilgisayar var 1024 kullanıyor benden daha hızlı.. bende 15 makine var adamın hızının yarısı kadar baglanıyorum ama dedigim gibi download't bi sorun yasamıyorum download hızım oldukca iyi flashget ile 120K'ya kadar cıkıyor en dusuk de 80 oluyor ama nette gezerken surekli sayfayı yenilemem gerekiyor ne bileyim baglanamıyorum falan. ben 40 bilgisayarı olan arkadasa sorum naptınız diye walal surekli forumlardan gelen her cevabi degerlendirip bi suru ayar yapptık dedi. bende o yuzden foruma basvurdum.. umarım daha iyi cozumler buluruz.
    ben daha ziyade zoom modemde advance settingsteki dns, wan, lan, dmz falan seceneklerini ogrenmek istiyorum. (en iyi performans icin).. herkese tesekkur ederim. bu arada hunter_hasim msn'e ekledim kardes seni. ama su an offline'sın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.