Şimdi Ara

Artık bittim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mezundum bu sene, dershaneye gitmedim kütüphaneye de gitmedim evde tek başıma elimden geleni yaptım. Bu forumun da ekmeğini çok yedim. Burası sayesinde sınav senesinden kopmadım birilerinin yüksek yaptığını gördüm ve çalıştım. Burası da olmasa kafayı yiyebilirdim sanırım.
    1 haftadır doğru dürüst bir şey yapmıyorum. Tekrarlar,sosyal ve dil bilgisi çözüyorum. Toplasan 3 saati zor bulur koca günde. Masaya oturmak bile işkence oldu. Artık yeterli diye düşünüyorum elimden geleni yaptım pişmanlığım yok. Foruma sınav sonuçları açıklanıncaya kadar girmeyi düşünmüyorum.
    Herkese teşekkür ederim. Hepinize başarılar diliyorum. Umarım istediğiniz sıralamalar gelir ve en keyifli yazı geçirirsiniz

• ayni eziyeti ben de cekiyorum hocam bikac gundur bakalim ne olacak,basarilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netler ne kardeşim yazabilir misin
  • nukleikasit kullanıcısına yanıt
    Güzel olacak inşallah hocam :)
    Size de başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammed2000 -- 7 Haziran 2019; 20:8:54 >
  • Pansehir kullanıcısına yanıt
    Tyt 95-100 ayt +70 hocam.
  • muhammed2000 kullanıcısına yanıt
    Daha ne olsun kardeşim inş istediğin yere gidersin başarılar dostum
  • Ben de aynı 2 saat maks
    Geri kalan süre sıkılıyorum öyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pansehir kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam size de başarılar diliyorum.
  • meriç1210 kullanıcısına yanıt
    hocam ayni durum hicbir sey yapamiyorum da oyle icim icimi yiyerek oturuyorum

• Arada her şeyi unutmuş gibi hissedip defter tekrar ediyorum çok kötü bir his
    Halbuki mezunuz daha sakin olacağız tecrübe ettik diye

• Heralde hepimiz öyleyiz, gerçi bu vakitte, bu psikolojiyle çalışsak neye yasar,

Bu arada sınavdan sonra forumda bulacaksın kendini haberin olsun,

7 yıldır forumdayım, ne zaman canım sıkılsa burdayım,
    Öyle kolay değil

Sıanvdan sonra Sıralama tartışacaksın burada

• Başarılar hocam sana güveniyorum
    Hangi bölümü hedefliyordun bu arada?

• Başarılar hepimize

• Ben de biktim valla keske yarin olsaydi

• itsmyturn_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
    Odtü bilgisayar hedefliyordum ama gelmeyecek gibi görünüyor veya sınav anı falan çok etkili. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yazın da bunları baya bir düşünmek gerekecek :).
    Size de başarılar umarım istediğiniz olur.

• ayni siradan mezuna kaldik hocam ben 32k ile kaldim bu hafta okb teşhisi koyuldu bana her sey cok zor ama her zaman bir umut tasiyorum ben de ayni sekilde evde kendim calistim her zaman imrenilecek netlerdeydim ancak su okb zıkkımi etkisini gostermeye baslayinca fexi sekilde dustu netlerim vesvese takinti umarim kimse yasamaz cok kotu birsey hani anlatmak dahi istemiyorum o derece umarim sinav aninda zihnim acik olur ve basaririm bu sefer cunku yorgunlugu iliklerime kadar hissediyorum son bir haftadir gunluk 4 saat ancak calisabiliyorum hel bu zikkim adami calistikca daha kotu yapiyor onun icin daha fazla kurcalamak istemiyorum sene boyunca elimden geleni yaptigima eminim aglayarak da olsa o masanin basina oturdum ve o gunu tamamladim bir ara kendimi bogmaktan son anda kurtuldum vs vs cok bos yaptim konununuzda kb umarim sinav sonunda oldu diyebilirim oyle cok istiyorum ki bu arada eski hesabim banli bir ara konusmutuk aposteriorizm banli heabimin adi bilirsiniz belki umarim mezunlar olarak daha guzel ve daha gunesli gunler gorecegiz

• Hocam inanın her gün sınavlada net hesabı yapar oldum. O kadar fazla şans giriyor ki artık hayal kuramaz oldum. Yani bu beni kötü etkilemiyor. Duygusal yaklaşmıyorum olaya ama mantıklı bir şekilde düşününce zor olduğunun farkına vardım. 8 9 dan beri hayalim bilgisayar mühendisliğiydi benim zamanımda da sıralamalar uçtu. Hayırlısı neyse o olsun diyorum sadece.

• kğll K kullanıcısına yanıt
    Evet hocam hatırlıyorum sizi :). Bence siz de benim gibi bırakın artık yavaştan. Tekrarlar yapın eski denemelere falan bakın. Çok kasmayın. Ben 3 4 gündür deneme bile çözmüyorum. 2 sene boyunca (11.sınıfla 3) elimizden geleni iyi kötü yaptık zaten son 1 haftada aşırı kasmaya gerek yok diye düşünüyorum. Böyle rahatlatmaya çalışıyorum kendimi. Umarım iyi geçer sınavınız. Her şeyin hayırlısı :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.