Şimdi Ara

Artık daha cesur olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 18 yaşında mezuna kalmış biriyim.Yıla ders çalışma motivasyonuyla iyi başladım.Dershaneye gitmiyorum,haftada sadece 1saat matematikten mzel dersim var.Pek arkadaşım kalmadı etrafımda ve günler geçtikçe bunalmaya başladım.Sadece film,dizi izleyip foruma takılıyordum.Bu seneye kadar sevgilim hiç olmadı açıkcası pekte aramadım ama bu sene içimde arkadaşlıktan fazla bir şey istiyordum.Hayat çok sıkıcı ilerliyordu,sonradan anladımki hayatımızı biz yönlendiriyoruz.Her şey verdiğimiz kararlarla alakalı.Sıkıcıysa bizim yüzümüzden ve bende artık bunu değiştirmeye karar verdim.Ne mi yaptım anlatayım:

Artık pişman olmamaya karar verdim.Ben yolda güzel bir kız görüyordum ama gidip onunla konuşmayı bırak doğru düzgün bakmazdım bile.Eve gidince keşke tanışma fırsatım olsaydı o kızla diyordum.Birgün karar verdim artık beğendiğim kızla gidip doğru düzgün konuşacaktım.Başladım işe,avm de dolandım durdum yanında sevgilisi olmayan güzel bir kız bulmak için en son bir kız ve annesiyle konuştum.Direk içimden ne geliyorsa söyledim,ikiside güzel karşıladı ama sadece kızon ismini alabildim.Sonra marketteki kasiyere denedim kezban çıktı.Bugün sokakta benden büyük bir bayanla konuştum aynı şekilde,ona ne kadar güzel olduğunu ve tanışmak istediğimi söyledim sadece ismini aldım çünkü acelesi vardı.Sonra başka birini bulamadım.Tam otobüse binip eve gidicektim ama vazgeçtim bir butik dükkanında sarışın bir kız vardı çok güzel otobüse binmedim gidip dükkana girdim onunla konuştum yaklaşık 10dk konuştum gayet iyi karşıladı gerçi sevgilisi var benden 6 yaş büyük ama istediğin zaman gel konuşalım dedi.En azından bir insan daha tanıdım ve şuan kendimi gayet mutlu hissediyorum.

Önemli olan şu,geçmişe baktığınızda pişman olmayacağınız bir hayat yaşayın.Bazı şeylerin getirisi götürüsünde daha çoktur emin olun.Kötü bir getirisi olsa bile o size tecrübe katar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tm

• Csb

• Ne kadar güzel kabuğundan çıkamaya başlamışsın umarım devamı gelir ve bu durumda olan arladaşlara yardımcı olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SekreterAdam

tm

mf
  • Korkak yaşarsan hayatı sadece seyredersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forumun En Asosyali -- 20 Kasım 2014; 19:00:46 >
  • Öyle her gelene böyle konuşursan yakarlar seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpbor -- 20 Kasım 2014; 19:01:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerde Kesinlikle Salak Olun
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sapikmisin bilader onune gelen kiza yavsamis adama bak

• Dikkatli seçeceksin kızı ve tek olursa daha iyi.Birkaç denemeden sonra kimin olumlu cevap vereceğini,kimin kezbanlık yapacağını anlıyorsun

• Eskiden kızlarla flimlerdeki gibi tanışmayı beklerdim baktım böyle ölene kadar bekleyeceğim, harekete geçeyim dedim artık.

• Bos beles adam bize hayat dersi veriyor.

• Bunu burada kimse okumaz.

• öneriler için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MesajAtanPizzacı

Korkak yaşarsan hayatı sadece seyredersin.

Mesele bunu iş işten geçmeden anlamakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mütercüman

Bos beles adam bize hayat dersi veriyor.

:)

aynen ben mezuna kaldığımda ailemden gizli oyun oynardım, aman babam beni oyun oynarken görmesin, ders çalışırken görsün diye 23 te yatar, sabah 5 te kalkardım. adamdaki rahatlığa bak anasını satim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.