Şimdi Ara

ARTIK KARAR VERMEK İSTİYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
145
Cevap
0
Favori
4.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anadolu32

SAYIN EGEMAY

AÇIKÇASI KARARSIZLIĞIMIN SEBEPLERİNDEN BİRİ DE YEDEK PARÇA DURUMU..OPEL VE TOYOTA NIN YEDEK PARÇALARI YÜKSEK SANIRIM , AMA FIAT VE FORD UN O KADAR YÜKSEK DEĞİL..TABİ SADECE YEDEK PARÇA DURUMUNA BAKARAK ARABA ALINMAZ ,AMA BU FAKTÖR DE ÖNEMLİ..TOYOTA YI ELEDİM GİBİ ÇÜNKÜ YEDEK PARÇASININ FİYATI KONUSUNDA ÇEKİNCEM VAR..CORSA , PUNTO VE FOCUS KONUSUNDA HALA KARARSIZIM...
    YANİ ARKADAŞLAR İLK DEFA BİR ARAÇ ALACAĞIM, BENİ MEMNUN ETMESİNİ İSTİYORUM;güvenlik , performans ,konfor ve yedek parça yönünden sıkıntı çekmeyeceğim bir araç olması önemli..

Gerçekten bir araç almak çok zor iş bende şimdi bi araç alıcak olsam önümde o kadar çok seçenek varki gerçekten çok zor bir iş o yüzden öncelikle kolay gelsin diyorum.Şimdi dediğin gerçekten çok doğru yedek parça fiyatlarıda bi araç için çok önemli ama bence ondan önemli olan yani aracın yedek parçasının pahalı veya ucuz olmasından çok o aracın arıza çıkarma durumu önemlidir yani yedek parçası ucuzdur fakat sık sık arıza çıkarır ise ben bu işten hiç bişey anlamam ama yedek parçası pahalıdır ama araba arıza çıkarmıyordur o zaman bence bir sorun olmaz buyüzden bence fazla yedek parça fiyatlarına takılmayın önemli olan aracın dayanıklılığı ve sağlamlığı.

• PEKİ EGEMAY ; BU AÇIKLADIĞINIZ HUSUSLAR GÖZÖNÜNDE BULUNDURULDUĞUNDA , BAŞLIĞIN BAŞINDA YAZDIĞIM İLANLARDAKİ ARAÇLARDAN HANGİSİ DOĞRU TERCİH OLABİLİR...
  • bana sorarsan bu seçeneklerin yanına birde Ford Fusion u koy derim.Gerçekten güzel araba yani punto ve corsa alacağıma Fusion alırım daha iyi yani bi incelemeni öneririm.
    Başlıktakilere gelirsek bunlarda kararlımısın yoksa olabilecek başka seçeneklerde düşünürmüsün?
  • BAŞLIKTAKİ ARAÇLARDA KARARLI OLMAKTAN ZİYADE , DÜŞÜNÜYORUM SADECE TAM KARAR VEREMEDİM..FUSİON LARI BEĞENMİYORUM EGEMAY..ANTALYADA OLDUĞUM İÇİN ANTALYADAKİ SEÇENEKLERE BAKABİLİYORUM..BAŞKA HANGİ SEÇENEKLER OLABİLİR Kİ
  • Fusion içinse;
    http://www.sahibinden.com/53300_km_de_ogretmenden_ford_fusion_1_6_tdci_luks_cok_ekonomik-52WQQaXQQ17503752WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_orjinal_fusion_1_6_tdci_lux-72WQQaXQQ17788124WQQpXQQdisplayitem

bi düşünmeni tavsiye ederim.karar senin
  • Baktiginiz araclarin hepsi alinir.. Soyle 4-5sene kullanirim diyorsaniz Corolla oneririm.. Guven veriyor bana Toyota.. Digerleri kotu mu? Tabiki de degil..

Beyaz Focus onyargisi bende de var.. Sabahlari okula giderken mutlaka bir tane beyaz focus yapisiyor tamponuma tam selektor ile.. Bariz sirket arabasi..
  • quote:

BAŞLIKTAKİ ARAÇLARDA KARARLI OLMAKTAN ZİYADE , DÜŞÜNÜYORUM SADECE TAM KARAR VEREMEDİM..FUSİON LARI BEĞENMİYORUM EGEMAY..ANTALYADA OLDUĞUM İÇİN ANTALYADAKİ SEÇENEKLERE BAKABİLİYORUM..BAŞKA HANGİ SEÇENEKLER OLABİLİR Kİ

Şimdi sen seçenek istersen burda sana onlarca seçenek çıkar işin içinden hiç çıkmazsın sen bi araçtan ne bekliyorsun onları belirt bizlerde senin o ihtiyaçlarını karşılayabilecek seçenekler söyliyelim.mesela sedan mı hatcback mi,dizel mi benzinli mi,lpg limi,fiyat aralığı nedir ve beklentilerin nelerdir?ayrıca gerçekten bora lara bi bakmanı tavsiye ederim güzel ve konforlu araçlardır.
  • tuuberk inde söylediği gibi araçlardan hiçbirisi kötü değil ama herkesin bi araçtan beklentisi farklıdır bana göre konfor ona göre yakıt ekonomisi ötekine göre görünüm yani herkesin isteği faklıdır zaten herkes aynı şeyi istemiş olsa dünyada tekbir model araç olurdu ama firmalar herkesin ihtiyaçlarına cevab verebilmek için farklı farklı modeller üretiyor bu yüzden aracı alacak olan ve kullanacak olan sensin ne istiyorsan ona göre araç bak iş sende bitiyor ve dediğim gibi bence yedek parça fiyatlarına pek takılma önemli olan o yedek parçalara ihtiyaç duyup duymaman.
  • SEDAN YADA HATCBACK FARKETMEZ , DİZEL OLMASI ÖNCELİK ANCAK LPG DE OLABİLİR , FİYAT ARALIĞIM EN FAZLA 24-25 OLABİLİR..
  • Dizel olarak Skoda Roomster veya Fabia olabilir,Opel Meriva olabilir,Seat Cordoba olabilir.lpg li düşünürsen herzamanki gibi bora öneririm.eğer senin başlıkta yazdığın seçeneklerden birini seçecek olursam toyota derim büyük ihtimalle.ama karar senin daha zamanın varsa birazda düşün,araştır ona göre al sonradan keşke bunu deilde onu alsaydım deme çünkü o gerçekten insana acı verir,pişmanlık kötü o yüzden iyice bi düşün ona göre karar ver.bu arada da farklı seçenekleride bi değerlendir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemay -- 3 Kasım 2009; 19:41:41 >
  • araç güzel bakımlı duruyor ama km ye göre fiyatı sanki biraz fazla mesela:
    http://www.sahibinden.com/42_200_km_de_lpg_li_bora_pasific-92WQQaXQQ16252604WQQpXQQdisplayitem
  • YANİ BU İLANDAKİ FOCUS % 90 ŞİRKET ARABASI GİBİ DURDUĞU İÇİN ALMAK KONUSUNDA ŞÜPHELİYİM..PUNTO VE CORSA AKLIMA YATIYOR GİBİ AMA , BORA YI DA BEĞENİYORUM..SİZCE HANGİSİ
  • bu listeye göre toyota derim ama 1.4 motor göre fiyatı çok bence olmazsa forda yüklen pişman olmazsın ford dan
  • quote:

YANİ BU İLANDAKİ FOCUS % 90 ŞİRKET ARABASI GİBİ DURDUĞU İÇİN ALMAK KONUSUNDA ŞÜPHELİYİM..PUNTO VE CORSA AKLIMA YATIYOR GİBİ AMA , BORA YI DA BEĞENİYORUM..SİZCE HANGİSİ

punto,corsa ve bora arasından bence Bora...
  • BİR BORA BULDUM..1.6 PASİFİC , 105 BEYGİR , 2004 MODEL BENZİNLİ , 38 BİN KM DE ...BİR ÇAMURLUK DEĞİŞİMİŞ VE BİRDE BİR YERDE BOYA VARMIŞ...FİYATINA DA 22 BİN TL DEDİ..SİZCE NASI?
  • bence gayet uygun bi fiyat 38 bin km ye göre iyi hem 105 hp 16V güzel LPG yok galiba 1000-1500 lirayada LPG taktırırsan paşalar gibi gezerzin
  • focusların trend leri ağırlıkla 1.6 tdci 90 HP oluyor. 110 değil yani araştırırken buda aklında olsun.
  • YANİ ŞİMDİ BU BULDUĞUM BORA'NIN ÇAMURLUĞU SERVİSTE DEĞİŞMİŞ...BU DEĞİŞİME BİR SIKINTI DOĞURUR MU BENİM İÇİN...VE BORA 'YA LPG HANGİ MARKA TAKITIRILMALI
  • toyotayı kaçırmayın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.