benim 307 hakkında bi bilgim yok ama söylentilere göre peugeot un en çok arıza çıkaran modeli 307 miş.ne derece doğrudur bilmiyorum ama öyle söyleniyor bu sebeble 207 tercihim olur heralde.
Bence bu araç çok güzel belki pazarlıkla fiyatını birazdaha düşürtebilirsiniz.
2005 47 bin de sıralı lpg var..23,500 tl fiyatı en son..USG sitem lpg takılı nasıl sizce
quote:
Orijinalden alıntı: anadolu32
2005 47 bin de sıralı lpg var..23,500 tl fiyatı en son..USG sitem lpg takılı nasıl sizce
Hangi arabada?
hakkaten ya arabayı yazmamışım..:-)...araba bora..
Bence gayet güzel ama aracı yakından da görmek lazım ayrıca aynı özelliklere sahip Toyota corolla sol bulabilirsen bence oda olabilir.Ama şuan elinde olan bora yani bulmuş olduğun bora bence gayet iyi umarım kazası,değişeni falan yoktur.
ARKADAŞLAR BUGÜN 2006 MODEL 1.3 CDTİ OPEL ASTRA ENJOY SPORT MODELİ 90 BİN KM DE BİR ARAÇ BULDUM...ARABADA BOYA VE DEĞİŞEN HİÇBİŞEY YOK..28 DEDİ , 27 EYE KADAR DÜŞTÜ...SİZCE NASIL?
quote:
ARKADAŞLAR ''BORA'' MARKA ARAÇLAR DA LPG UYUMU NASIL ,SORUN YAŞANIYOR MU VE MEMNUN OLABİLECEĞİM BİR ARAÇ MI..SATARKEN SORUN OLUR MU
gerçi boranın 1.9 tdi si de yok muydu?
ARKADAŞLAR BUGÜN 2006 MODEL 1.3 CDTİ OPEL ASTRA ENJOY SPORT MODELİ 90 BİN KM DE BİR ARAÇ BULDUM...ARABADA BOYA VE DEĞİŞEN HİÇBİŞEY YOK..28 DEDİ , 27 EYE KADAR DÜŞTÜ...SİZCE NASIL
Ford Focus 1.6 Ghia alın, 1000 TL ye de LPG taktırın bence.
quote:
ARKADAŞLAR BUGÜN 2006 MODEL 1.3 CDTİ OPEL ASTRA ENJOY SPORT MODELİ 90 BİN KM DE BİR ARAÇ BULDUM...ARABADA BOYA VE DEĞİŞEN HİÇBİŞEY YOK..28 DEDİ , 27 EYE KADAR DÜŞTÜ...SİZCE NASIL
Corsa B sınıfı arac. Digerleride c sınıfı bir üst sınıf bence Focus.
ARKADAŞLAR BİR FOCUS BULDUM..2006 MODEL 1.6 TDCİ TREND STİLL PAKETLİ..ARAÇTA ÇELİK ÇANT SUNROOF VE SİS FARI MEVCUT ARTI OLARAK...25.750 YE SİZCE ALAYIM MI
Arkadaşım bnce sen şuan hiç bi araba alma neden diyeceksen sen şuan çok kararsızsın ne gelirse ona bakıyorsun bence önce bi düşün taşın kararını ver sonra o karara uygun bi araç bak.Ha dersenki bnim için farketmez bu söylediklerimden hangisi diye o zaman senden şunu istiyeceğim o söylediği?Ayrıca astra ya gelirsek araç gerçekten çok güzel ve ben gerçekten astra ları çok fazla beğeniyorum o arabalar bence gerçekten çok güzel ama bence çok önemli bi eksisi var oda aracın ön konsolda falan eşya koyma gözü yok.Bence çok büyük bi eksiklik yani benim için ama senin için bi sorun teşkil etmiyor ise bence astra alınabilecek bi araç çok güzel ve yakıt tüketimi az.Bu arada focus un resmi falan varsa bekliyorum.
Bu arada ikinci el temiz kullanılmış b megane 2 düşünmezmisin?1.5 DCI motor oldukça cimri bi motor ve araçta konfor falan yeterli düzeyde bence.
ASLINDA EGEMAY 1.5. AYDIR ARAÇ ARIYODUM ÇOK ARAÇ ARASINDA KARARSIZ KALDIM..VE ARTIK SON ELEMELERİ YAPTIM...OPEL ASTRA CDTİ ENJOY İLE FOCUS TDİ TREND ARASINDA KARAR VERMEK KALDI..BEN TERCİHİMİ BÜYÜK İHTİMAL FOCUSTAN YANA KULLANACAĞIM UMARIM PİŞMAN OLMAM..FOCUS UN İLANI YOK NETTE BUGÜN ARABA PAZARINDA GÖRDÜM ÖYLE BEĞENDİM..YANİ ARTIK HİÇBİR BU İKİSİNDEN BAŞKA HİÇBİR ARACA BAKMIYORUM...
Opel Astra enjoy ile Ford Focus Trend arasında ben olsam Astra yı seçerdim ama senin dediğine göre focus ta sis farı ve çelik jant varmış yani taktırılmış o sebeble bence de focus iyi bir tercih olur ve zaten aracı görüp beğenmişsin bence en güzelide bu.
FOCUS TAN VAZGEÇTİM ÇÜNKÜ FOCUS UN O MODELİNDE YOL BİLGİSAYARI YOKMUŞ..YOL BİLGİSAYARININ DA ÖNEMLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM..SİZCE?