Şimdi Ara

ARTIK KARAR VERMEK İSTİYORUM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
4.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. ilandaki siyah Ford Focus'u alırdım.
  • yokuş da çekme problemı ıstemıyosan astra 1.3 alma.. Direk focus 1.6 tdci lere bak mümkünsede 109 bg olanlarından al 90 olanlarıda var ama 109 ları daha iyidir..Temiz bir focus bul km sı 50 bını gecmesın al güle güle bin.. boşuna kafanı yorma başka arabalarla..

• ben olsan GHİA yı alırdım bakardım rahatıma ama o fiyat aralıklarında Corolla Sol da olabilir D4-D focus kadar performanslı olamaz ama iyi bi seçenek olabilir.ama bu durumda GHİA
  • abi bence opel vectra al en ufak sorun yaşamasın ilk 200 bin km boyunca
  • quote:

Orijinalden alıntı: darktreys

abi bence opel vectra al en ufak sorun yaşamasın ilk 200 bin km boyunca

Katılıyorum böyle temiz bi Vectra en iyisi olabilir bide LPG varsa mis gibi ama Toyota yıda yabana atmamak lazım nede olsa sorunsuzluğu ile bilinen bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemay

quote:

Orijinalden alıntı: darktreys

abi bence opel vectra al en ufak sorun yaşamasın ilk 200 bin km boyunca

Katılıyorum böyle temiz bi Vectra en iyisi olabilir bide LPG varsa mis gibi ama Toyota yıda yabana atmamak lazım nede olsa sorunsuzluğu ile bilinen bir araç.

her ikinizede katılıyorum
  • COROLLA D-4D LİNEA MODELLERİ NASIL..BİR TANE BULDUM 2006 MODEL 66 BİN KM'DE..COROLLANIN LİNEA MODELİ EN DONANIMSIZ MODELİ DEĞİL Mİ..FİYATINA DA 24 BİN TL İSTİYOLARLAR..NASIL SİZCE
  • quote:

Orijinalden alıntı: anadolu32

COROLLA D-4D LİNEA MODELLERİ NASIL..BİR TANE BULDUM 2006 MODEL 66 BİN KM'DE..COROLLANIN LİNEA MODELİ EN DONANIMSIZ MODELİ DEĞİL Mİ..FİYATINA DA 24 BİN TL İSTİYOLARLAR..NASIL SİZCE

BENCE 24bine donanımsız corolla almaktansa 2bin daha koy 2004 model avensis al veya 2006 model vectra al
  • quote:

Orijinalden alıntı: kjj

sanada bundan lazım...))

http://www.sahibinden.com/bana_sorma_ona_sor_!-82WQQaXQQ17771374WQQpXQQdisplayitem

Şaka mı bu

• sensör ilanını eklyeyen kişi espriyi başka başlıkta yap...
  • Neye karar verdin,napıcaksın?
  • egemay hala aramaya devam...bikaçtane araba var işte focus ve astra onlarla görüşüyorum...artık hakkaten alıp bu arama sıkıntısının son bulmasını bekliyorum
  • Hayırlısı artık,inşallah aradığını bulursun.Sorun falan olursa elimden geldiğince cevablamaya hazırım,kolay gelsin

• UZUN SÜREDİR 2.EL ARABA ARIYORDUM ANCAK MAALESEF TEMİZ BİR ARABA BULAMADIM..SONUNDA SIFIR ALABİLME KARARINA VARMAK ÜZEREYİM..BULUNDUĞUM ŞEHİRDEKİ FORD PLAZASINA GİTTİĞİMDE FOCUS TDCİ MODELLER HAKKINDA BİLGİ ALDIM..ŞU ANKİ TREND DİZEL MODELLERİNDE 90 BG MOTOR ÇIKIYORMUŞ , 110 BG ÇIKMIYORMUŞ...BU 90 BG LİK FOCUS SİZCE NASIL , MEMNUN KALIR MIYIM..AYRICA SIFIR OLARAK DA DİĞER SEÇENEK ASTRA CDTİ ENJOY MODELİ...FİKİRLERİNİZİ ALABİLİR MİYİM?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anadolu32

UZUN SÜREDİR 2.EL ARABA ARIYORDUM ANCAK MAALESEF TEMİZ BİR ARABA BULAMADIM..SONUNDA SIFIR ALABİLME KARARINA VARMAK ÜZEREYİM..BULUNDUĞUM ŞEHİRDEKİ FORD PLAZASINA GİTTİĞİMDE FOCUS TDCİ MODELLER HAKKINDA BİLGİ ALDIM..ŞU ANKİ TREND DİZEL MODELLERİNDE 90 BG MOTOR ÇIKIYORMUŞ , 110 BG ÇIKMIYORMUŞ...BU 90 BG LİK FOCUS SİZCE NASIL , MEMNUN KALIR MIYIM..AYRICA SIFIR OLARAK DA DİĞER SEÇENEK ASTRA CDTİ ENJOY MODELİ...FİKİRLERİNİZİ ALABİLİR MİYİM?

Valla bence 90 lık senin işini gayet rahat görür çünkü megane nin bazı modellerinde 1.5 DCI 85 hp varken bile araç gayet iyise focus un 1.6 TDCI 90 hp liği daha iyidir ve beygir gücü az olduğu için 110 luktan daha az yakar diye düşünüyorum.
  • BİR COROLLA KULLANICI OLARAK COROLLA
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.