Bildirim
ARTIK KARAR VERMEK İSTİYORUM (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben olsam dizelden
http://www.sahibinden.com/6_ileri_vitesli_dizel_astra_tamamen_orjinal_69000_km_de-86WQQaXQQ18459377WQQpXQQdisplayitem
bunu seçerdim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemay -- 9 Kasım 2009; 19:12:05 > -
LPG li olanlardan ise
http://www.sahibinden.com/sifirdan_farksiz_63000_km_de_lpg_li-50WQQaXQQ18367441WQQpXQQdisplayitem
bunu seçerdim. -
bu ikisinden hangisi dersen orda işin rengi değişir çünkü o tamami ile sana kalmış eğer sedan istersen vectra yı hatcback istersen astra yı seçersin yada dizel istersen astra yı LPG li istersen Vectra yı seçersin o bnim söylediğim ili araçtan birisini seçmek sana kalmış. -
diğerlerini neden eledin peki -
o öğretmenden olan opel astra yı eledim çnkü km si biraz fazla dierine göre,
siyah astra yı eledim çnkü dieriyle aynı km hemen hemen ama 250 TL daha pahalı en azından cebimde 250 TL param kalır ve bence 250 TL de az bi miktar deil en azından mazot param diye düşünürüm =)
diğer beyaz olanı eledim çünkü sis farı yok...
diğer vectra yı seçmedim çünkü bazı yerlerinde boya varmış her ne kadar çizikten de olsa boya boyadır ve bence o arabya beyaz çok yakışıyo o sebeble dierini seçtim=)
tabi bunlar tamami ile benim kendi kişisel tercihimdir yoksa hepsi güzel araçlar ve aynı araçlar sonuçta arada 1 model ve en fazla 15-20 bin km fark var o sebeble hepsi seçile bilir ama şunu belirtiyim beyaz astra da sis farı yok..tercih senin =)
benim kendime göre yaptığım tercihler biraz komik gelebilir ama bu benim seçimim =) -
yani benim tercihim
bu
http://www.sahibinden.com/sifirdan_farksiz_63000_km_de_lpg_li-50WQQaXQQ18367441WQQpXQQdisplayitem
veya
bu olurdu
http://www.sahibinden.com/6_ileri_vitesli_dizel_astra_tamamen_orjinal_69000_km_de-86WQQaXQQ18459377WQQpXQQdisplayitem
tabi ikisinden birine karar vermek ihtiyaçlara göre değişir
-
EGEMAY YORUMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..ASTRA CDTİ İLE İLGİLİ YORUMLARI OKUDUĞUMDA YOKUŞLARDA SIKINTI YAŞANILDIĞI ÖZELLİKLE KLİMA AÇIKKEN BU SIKINTININ DAHA BELİRGİN OLDUĞUNDAN BAHSEDİLİYOR..BUNUN İÇİN NE SÖYLEYEBİLİRSİN...VECTRA DA BÖYLE BİR SIKINTI YOK SANIRIM...AYRICA YAKIT TÜKETİMLERİNİ KURUŞ HESABINDAN NE KADAR OLDUĞUNU BİLİYOR MUSUN CEVAPLARSAN SEVİNİRİM...TEŞEKKÜR EDERİM.. -
bir de hondalara baksan...
http://www.sahibinden.com/68000_km_de_orjinal_km-95WQQaXQQ18282011WQQpXQQdisplayitem -
şimdi yakıt durumu kaç kuruş falan doğrusu onları bilmiyorum o yüzden ne desem yalan olur.Fakat o yokuşlarda kalkarken zorlama falan durumuna gelirsek onları bende okudum ama tam olarak bilmiyorum çünkü gerçekten kimisi abartıyor biraz bunları.ama bu yok anlamına gelmez sonuçta araç 1.3 motor gücüne sahip yani fazla performans beklememek gerek ama yokuşlardada kalkamıyacak kadar performans gösterememesine pek inanasım gelmiyor açıkçası ve kullanmadığım bi araç olduğu için bişey diyemeyeceğim ha 1.6 benzilisini kullandım ve bence yeterli performansa sahipti yani ben araçla yarış fln yapmadığım için yeterli performansı sergiledi ama dizelini kullanamdığım için ne desem yalan olur fakat 1.3 corsa kullandım onda yokuşlarda falan sorun yaşamadım ama corsa astra dan daha hafif olduğu için olabilir oyüzden sen bi tanıdığında falan varsa 1.3 astra ile bi test yap derim yani bi kullan bakalımeğer seni tatmin ederse bi sorun yok demektir ayrıca 1.6 mototr benzinli olduğu için öyle sorunlar olmaz ama vectra da ağır bi araç olduğu için çok bi performans beklemek yanlış olur ama öle bayırda bırakmaz.bunlar benim kendi görüşümdür bazı yerlede yanılıyo olabilirim o sebeble senin her iki araçtanda deneme imkanın varsa bi dene derim ayrıca 2005 model avensis lere de bakabilirsinbazı yorumlarda avensis lerin vectra lara göre daha performanslı olduğunu okumuştum tabi bu yanlış olabilir tam bi bilgim yok.
http://www.sahibinden.com/sahibinden_2005_avensis-63WQQaXQQ18457559WQQpXQQdisplayitem
mesela bu olabilir ama bunlarda düşük km li olanlar daha pahalı oluyo o yüzden vectra ya devam et =)
ayrıca dediğim gibi her ikisinden de deneme imkanı bulursan bi dene ona göre al derim ben.ama yollarda bi çok 1.3 cdti görüyorum astra hiç birininde yolda kaldığını,bayırda tıkandığını görmedim.
olmadı bayırda araca çok hafif daha gaz verirsin bayılma,tıkanma falan olmaz diye düşünüyorum.
-
ayrıca bence honda civic yerine vectra daha iyi bi seçenek olur.tabi bu benim şahsi görüşümdür. -
ARKADAŞLAR FOCUS LARIN SUNROOF'LU OLAN MODELLERİNDE SUNROOF LARINDA BİR SORUN ÇIKYOR MU ACABA BİLGİSİ OLAN VAR MI -
Hey Allahım. Bende arabada bişey var sandım.
quote:
Orijinalden alıntı: honda04
beyaz focusları çogunlukla şirketler kullanır ama yinede focus
-
japon sınıfından şaşma -
quote:
Orijinalden alıntı: anadolu32
ARKADAŞLAR FOCUS LARIN SUNROOF'LU OLAN MODELLERİNDE SUNROOF LARINDA BİR SORUN ÇIKYOR MU ACABA BİLGİSİ OLAN VAR MI
Opel den Focus'a mı döndün? -
ARABA ARAMAKTAN BIKTIM ARTIK..İYİ BİR FOCUS DA DENK GELİRSE ALACAM... -
fiyatlar çok be -
VALLA FİYATLAR ÇOK MU AZ MI BİLMEM DE ...BERBAT BİR İŞMİŞ BU 2.EL ARABA ALMA İŞİ..2 AYDIR BIKTIM İYİCE ALSAMDA KURTULSAM...YOKSA VAZGEÇECEM... -
kardeş bende 7 aydır bakıyorum ben olsam önce japon ve alman arabalarına bakarım parça ve satarken kolay olur.fransız alacaksanda dikkat et derim iki komşumda 307 var eniştemdede berlingo var aldıklarına pişmanlar belki bunlara kötüsü denk geldi ama alman ve japondan şaşma fransız alacaksanda reno olsun derim. fiyat aralıgına uyarmı bilmem ama vectra, avensis, civic bunlara daha fazla kafa yor bence . inşallah hayırlı olur -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadolu32 -- 13 Kasım 2009; 11:05:42 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X