Şimdi Ara

Artık kaynakları tamamlamam lazım, deneyimliler olarak yardımcı olur musunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önümüzdeki sene gireceğim sınava. Bu yazı iyi değerlendirmem lazım ama daha kaynak kitaplarım eksik. Herkes bir şeyler söylüyor öneriler dağ gibi. Sizler daha iyi biliyorsunuzdur diye düşündüm. Ygs için tarih konu anlatımlı, lys için ise edebiyat, coğrafya,tarih ve felsefe grubu konu anlatımlı kitaplar alacağım. Bunlardan bildiğiniz kullandıgınız sağlam kitaplar varsa yazabilir misiniz? Tm ciyim ama sözelden gireceğim yani felsefe grubundan hiçbir şey bilmiyorum. Diğerlerinden de temelim fena değil.Hedefim ilk 3000. Kafam çok karışıkk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldcoffee -- 14 Haziran 2015; 22:37:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de eksen vardı sayısalım ygsde tarih 1 yanlış felsefe 1 yanlış geldi. güzel kitap bence. Direk ezber yaptırmıyor mantığını anlatıyor. Lys edebiyat için yayın denizi tek geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurnItOff kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz şu karikatürlerle deşifre edebiyat kitabı mıdır?

• Bana bi ara pm atar mısın ? Sözelden gireceksen yardımcı olurum
  • Takip
  • Uup upp

• Edebiyat icin bize en son guvender i onerdiler son tekrarlar icin gayet fazla ayrinti var test kitabi icin de zor kaynak istiyorsan fen bilimleri yildiz serisi var edebiyat guzel sorular icerir fakat son zamanlarda cozmeni tavsiye ederim yoksa moral bozuklugundan baska bir sey yapmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.