Şimdi Ara

Artık kelimeler yetmiyor nedir bu kötüyü koruma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Futbol bir din olsa Pele Tanrı,C.Ronaldo Peygamber olurdu

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Maradona ne olacak?...İblis mi?...
  • Arkadaş niye her seferinde tekrar konu açıyosun ki?Aynı videodan 20 tane var.Git onlara cevap yaz ya da fan club a falan koy yeni konu açma
  • Apaçi kendini etimesgut halıshasında sanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

Arkadaş niye her seferinde tekrar konu açıyosun ki?Aynı videodan 20 tane var.Git onlara cevap yaz ya da fan club a falan koy yeni konu açma

sana mı soracağım,sen neden açıyorsun ben senin gibi adam görmedim.

ve maradona ne olacak diyen şahsiyet maradona kendine inansaydı doping+ uyuşturucu ile futbol oynamazdı.Basına saldırışları.şimdi de takımı batırdı,yerine geçtiler.diyeceğim şudur ki Pele sahada aslan,insanlara yardım konusunda çok hassas bir futbolcudur.maradona parasını uyuşturucuya vereceğine messiye yardım için okul açsın,fakirleri doyursun
  • adam ronaldo beyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konuda tartışma çıkarmayın messiciler düzgünce yorum yazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FerhandoRonaldo7

quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

Arkadaş niye her seferinde tekrar konu açıyosun ki?Aynı videodan 20 tane var.Git onlara cevap yaz ya da fan club a falan koy yeni konu açma

sana mı soracağım,sen neden açıyorsun ben senin gibi adam görmedim.

ve maradona ne olacak diyen şahsiyet maradona kendine inansaydı doping+ uyuşturucu ile futbol oynamazdı.Basına saldırışları.şimdi de takımı batırdı,yerine geçtiler.diyeceğim şudur ki Pele sahada aslan,insanlara yardım konusunda çok hassas bir futbolcudur.maradona parasını uyuşturucuya vereceğine messiye yardım için okul açsın,fakirleri doyursun

Maradonayı hiç seyrettin mi?
    Şimdiye kadar seyrettiğim oyuncular içinde Maradona 1 numaradır.Peleyi seyredemedim.

Maradona futbolun asi ve güzel yüzüdür.Maradona Tanrının elidir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.