Şimdi Ara

artık kolayca girebiliriz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
2.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HioNeTaCKo

yihuuuuuuuuuuuuuuu heheheheh züpeeeeeeeeeeeeeeeeer bide yazılıları olcak bunnarın arka arkaya oleeeeeeeeeeeeeeeey lagsız dc siz kasıcas yihuuuuuuuuuuuuuuuu hahahahhehehehhehhohooohuhuhuuhihihihih

EEE bizde okuldan Kacarizzz gene gierriz oyunaa ozaman ne yapacanızz Yane skılroad lvl 54 lük charda bırakılmaz hane
  • kaçsan kaçsan kaç gün kaçarsın ondan sonra meydan yine bizim
  • quote:

Orjinalden alıntı: avkan

quote:

Orjinalden alıntı: JeiCeei

quote:

quote:

walla kardeş al yanına 5 tane 60 lvl hunter 5 yıldızlı yap hatta 3 deveye birden yükle malları yada 3 öküz git benim içinde yap iş yerindeim yapamıom

gerek yok hunter almaya bomboş serverlar hepsi okulda cikciklerin rahat yapıyom tradeyi

bende akşamları oynuyorum işteyim şuan

valla akşam 350 k götürdüm dowhangtan hotana

o cikcik dediklerin sana trade yaptırmıyo demiii ehuehue bütün guildim öğrenci hepside +55 üstü

sömestreye kadar 70 im seni görünce serverda oyacam

pöheheheh kabul et artık bırakmayız serverları size hem senin lvl kaç sahi ?

• napcan korktunmu 70 olrum die

sen kitaplarını defterlerini kapla

yoksa silkroad yerine yaparsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avkan -- 19 Eylül 2006; 16:18:41 >
  • isterseniz okuldan kaçın siz bilirsiniz kaybeden siz olursunuz ewe bi gidecek baban sana böle bakıo sana bi koycak böle olcan sonra bi bilgisayara dokunmaya kalkıcan böle babanın yumruu çıkacak sonra bizde böle gülces sana
  • avkan sen benlen niye uğraşıyon olm şu a.q silkini yüklemeseydim 15 gün içinde 70 dim ztn gelirdin verirdim boyunun ölçüsünü zerk olup 45lvl glavie chara 57 lvl de 15k vurdum sana kaç vururdum bilemem kapışırdık güsel güsel ama ben baştan başladım yine nuker kasıyom sömestre tatiline rahat 55 olurum ztn günde 2-3 lvl arası atlıyom yaz lvlini sende bakem derdim değil ztn kimseyle kapışmak fln şimdiye isteseydim yaz tatili boyunca 3 tane lvl 70 yapmıştım de bakma ticket yerine 80m para aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeiCeei -- 19 Eylül 2006; 16:33:03 >

• hade bakem dersini çalış

bide 3 tane 70 lvl az ya 1 danede bana yapı ver 70 lvl sevabına

ayrıca ben engelemiyomki istersen gir oyna ama tırtlama alemetleri göriyom sende okul başladı diyemi ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avkan -- 19 Eylül 2006; 17:02:45 >

• quote:

hade bakem dersini çalış

ayrıca ben engelemiyomki istersen gir oyna ama tırtlama alemetleri göriyom sende okul başladı diyemi ne

ben daha bişe demicem kardeş allah akıl fikir versin hepimize ne diim

• okul sadece gunde 6 saat unutmayalım ama sız sabahtan aksama kadar calısıonus eve gelınce bole kascaz o zmn gorelım sızı LoL LoL

• okul tabi önemli ama yinede günde yüzde 10 - 20 kasarım charı

sömestır a da lvl 60 olurum inş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qweqqa -- 19 Eylül 2006; 19:04:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cobraa

okul sadece gunde 6 saat unutmayalım ama sız sabahtan aksama kadar calısıonus eve gelınce bole kascaz o zmn gorelım sızı LoL LoL

tabe tabe 2 gün sonra evde sopa var karışmam valla

bide topic açmışsın şöle diyon
    2 Eylül 2006; 21:59:19

--------------------------------------------------------------------------------

YAW ARKADAŞLAR BENİM BİLGİSAYAR SA SİLKROAD I YÜKLEDİM AMA START A BASTIKTAN SONRA EKRAN KARARIYO SONRA 3 TANE HATA GELYO

BİRİNCİDE not enough memory switching to the reference rasterizer a sofware devicec that implements the entire Direcd 3D featureset but runs very slowly

İKİNCİDE warning : nothing will be rendered the reference rendering device was selected but your computer only has a reduced - functionnality reference device installed . instalı the Directx sdk to get the full reference device

ÜÇÜNCÜDE İSE generic application error..........

YAZYO LÜTFENN BİRİ BANA SRO NUN BENİM PC DE NEDEN ÇALIŞMADIĞINI SÖYLİYE BİLİRMİ ARKADAŞLAR

LÜTFENN

nasıl kascan böle
    ama sana abi kıyağı direct x 9 c yi yükle bide silkroadın sitesinden sana uygun olan ekran kartı driverını herhalde sorun çözülür o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avkan -- 19 Eylül 2006; 19:45:31 >

• İlk olarak selam

Açılan topicleri okudum ve şunu söyliyebilirim ki öğrencilere demediğinizi bırakmamışsınız. Bu öğrenciler okula gezmeye gitmiyor. Bu öğrenciler devlete millete karşı yararlı kişiler olmak için sizin çocuklarınıza daha güvenli kalkınmış ve yaşam standartları daha yüksek bir hayat vermek için okuyolar. İşte hayat silkoad deyince bitmiyor. Kimisi bu saçma sapan oyunu kendine takıntı yapmış. Zararlı bir şekilde hırsı öğrenmiş küçük yaştaki çocuklar bile. Şimdi burda kendimize sormamız gereken birkaç şey var. Bu online oyun denen illet ilerde bize ne gibi bir yarar sağlayacak. Gerçek hayatında hep ikinci planda kalan insanlar oyunda yüksek lvl olarak biryerlere gelmeye çalışıyor. Ama işte burda ayrılıyor ikisi. Oynadığınız oyun sadece sanal ve sanalda kalıcak. Öte yandan gerçek hayatında bu oyunu aralıksız oynayarak asıl değerlerinden ödün veren gençler yetişiyor bu oyunlarla. Ve birkaç kendini bilmez kişi ''ohh be veletler gitti şimdi lagsız dc siz oynarız'' düşüncesindeler. Ve bunu söyleyen kişiler onca yıl okumuş kimi zaman sınıfta kalmış ve hiçbir baltaya sap olamadan hayatını ot gelmiş saman olarak giderek tamamlayacak kişiler çoğunlukla. Evet okula gidiyoruz. ilerde daha büyük erlere gitmek için veya belkide boş zamanlarımızı böyle zaman öldüren oyunlarla geçirmemek için de gidiyoruz. Şimdi bu satırları yazarken okulumu ne kadar çok sevdiğimi birkez daha anlıyorum. Umarım başarılı bir üniversite geleceğim olur ve böyle eve hapsolmak zorunda kalmam. Bunun için uğraşacağım da aynı zamanda. Ve burdan sınavlara gidicek birçok öğrenciye sesleniyorum. Kendinizi gerçek hayattan soyutlayıp oynadığınız bu oyunun ilerde size kazandıracağı hiçbirşey yok. İlerde ben ne yaptım demek istemiyorsanız çok geç olmadan bir erden başlamanız lazım. Çünkü bu geçen zaman GERÇEK sanal değil.

Saygılar

• kapıldık bikere napıcan işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Jackal

İlk olarak selam

Açılan topicleri okudum ve şunu söyliyebilirim ki öğrencilere demediğinizi bırakmamışsınız. Bu öğrenciler okula gezmeye gitmiyor. Bu öğrenciler devlete millete karşı yararlı kişiler olmak için sizin çocuklarınıza daha güvenli kalkınmış ve yaşam standartları daha yüksek bir hayat vermek için okuyolar. İşte hayat silkoad deyince bitmiyor. Kimisi bu saçma sapan oyunu kendine takıntı yapmış. Zararlı bir şekilde hırsı öğrenmiş küçük yaştaki çocuklar bile. Şimdi burda kendimize sormamız gereken birkaç şey var. Bu online oyun denen illet ilerde bize ne gibi bir yarar sağlayacak. Gerçek hayatında hep ikinci planda kalan insanlar oyunda yüksek lvl olarak biryerlere gelmeye çalışıyor. Ama işte burda ayrılıyor ikisi. Oynadığınız oyun sadece sanal ve sanalda kalıcak. Öte yandan gerçek hayatında bu oyunu aralıksız oynayarak asıl değerlerinden ödün veren gençler yetişiyor bu oyunlarla. Ve birkaç kendini bilmez kişi ''ohh be veletler gitti şimdi lagsız dc siz oynarız'' düşüncesindeler. Ve bunu söyleyen kişiler onca yıl okumuş kimi zaman sınıfta kalmış ve hiçbir baltaya sap olamadan hayatını ot gelmiş saman olarak giderek tamamlayacak kişiler çoğunlukla. Evet okula gidiyoruz. ilerde daha büyük erlere gitmek için veya belkide boş zamanlarımızı böyle zaman öldüren oyunlarla geçirmemek için de gidiyoruz. Şimdi bu satırları yazarken okulumu ne kadar çok sevdiğimi birkez daha anlıyorum. Umarım başarılı bir üniversite geleceğim olur ve böyle eve hapsolmak zorunda kalmam. Bunun için uğraşacağım da aynı zamanda. Ve burdan sınavlara gidicek birçok öğrenciye sesleniyorum. Kendinizi gerçek hayattan soyutlayıp oynadığınız bu oyunun ilerde size kazandıracağı hiçbirşey yok. İlerde ben ne yaptım demek istemiyorsanız çok geç olmadan bir erden başlamanız lazım. Çünkü bu geçen zaman GERÇEK sanal değil.

Saygılar

1-Ve bunu söyleyen kişiler onca yıl okumuş kimi zaman sınıfta kalmış ve hiçbir baltaya sap olamadan hayatını ot gelmiş saman olarak giderek tamamlayacak kişiler

demişsin ama yanılıyorsun biz unumuzu elemiş eleğimizide duvara asmış adamız tanıman lazım ....

2-Öte yandan gerçek hayatında bu oyunu aralıksız oynayarak asıl değerlerinden ödün veren gençler yetişiyor

demişsin haklısın bunu daha önce bende yazdım bir topicte ama dalgaya aldılar ciddiye almadılar...

3-Kendinizi gerçek hayattan soyutlayıp oynadığınız bu oyunun ilerde size kazandıracağı hiçbirşey yok

demişsin valla sonuna kadar katılıyorum ama arada bir bu da lazım

4-Gerçek hayatında hep ikinci planda kalan insanlar oyunda yüksek lvl olarak biryerlere gelmeye çalışıyor

burda daha çok yanılıyorsun çünkü bu oyunda çok düzeyli insanlar var ayrıca sen oyunda guildinin yanında özürlü sandelyesi resmi olan bir bayrak gördün mü
    (athensta var)eğer fırsat bulurda bu kişiye ulaşıp muhabbet edersen doğuştan sakat kalarak hayatı kararmış tüm çabalarınla üniversite bitirmiş ve boş zamanlarında acılarını unutup stress atmak için silkroad oynadığını anlatan birini dinleyip gözlerinde yaşlar boşalırsa beni daha iyi anlarsın

ŞİMDİ YAZDIĞIN ŞEYLERE HİTABEN ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM DÜŞÜNDÜĞÜN GİBİ BOŞ ADAM DEĞİLİZ SADECE İŞİN GIRGIRINDAYIZ HAYATI CİDDİYE ALIYORUZ AMA ARADA BİR MAKARADA YAPIYORUZ SANADA TAVSİYE EDERİM KENDİNİ HER GÖRDÜĞÜN YAZIYA BU KADAR KAPTIRMA
    TANIMADIĞIN KİŞİLEREDE EZBERE BU KADAR SALLAMA
    SEVGİLER SAYGILAR KARDEŞİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avkan -- 19 Eylül 2006; 20:09:00 >

• quote:

quote:

İlk olarak selam

Saygılar

1-Ve bunu söyleyen kişiler onca yıl okumuş kimi zaman sınıfta kalmış ve hiçbir baltaya sap olamadan hayatını ot gelmiş saman olarak giderek tamamlayacak kişiler

demişsin ama yanılıyorsun biz unumuzu elemiş eleğimizide duvara asmış adamız tanıman lazım ....

2-Öte yandan gerçek hayatında bu oyunu aralıksız oynayarak asıl değerlerinden ödün veren gençler yetişiyor

demişsin haklısın bunu daha önce bende yazdım bir topicte ama dalgaya aldılar ciddiye almadılar...

3-Kendinizi gerçek hayattan soyutlayıp oynadığınız bu oyunun ilerde size kazandıracağı hiçbirşey yok

demişsin valla sonuna kadar katılıyorum ama arada bir bu da lazım

4-Gerçek hayatında hep ikinci planda kalan insanlar oyunda yüksek lvl olarak biryerlere gelmeye çalışıyor

burda daha çok yanılıyorsun çünkü bu oyunda çok düzeyli insanlar var ayrıca sen oyunda guildinin yanında özürlü sandelyesi resmi olan bir bayrak gördün mü
    (athensta var)eğer fırsat bulurda bu kişiye ulaşıp muhabbet edersen doğuştan sakat kalarak hayatı kararmış tüm çabalarınla üniversite bitirmiş ve boş zamanlarında acılarını unutup stress atmak için silkroad oynadığını anlatan birini dinleyip gözlerinde yaşlar boşalırsa beni daha iyi anlarsın

ŞİMDİ YAZDIĞIN ŞEYLERE HİTABEN ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM DÜŞÜNDÜĞÜN GİBİ BOŞ ADAM DEĞİLİZ SADECE İŞİN GIRGIRINDAYIZ HAYATI CİDDİYE ALIYORUZ AMA ARADA BİR MAKARADA YAPIYORUZ SANADA TAVSİYE EDERİM KENDİNİ HER GÖRDÜĞÜN YAZIYA BU KADAR KAPTIRMA
    TANIMADIĞIN KİŞİLEREDE EZBERE BU KADAR SALLAMA
    SEVGİLER SAYGILAR KARDEŞİM

Eğer birşeyi savunuyorsan lütfen gerçekleri saptırmadan yaz. ilk maddende cümlemi kesmişsin o cümlenin sonunda ''çoğunlukla'' demimşim yani bir genelleme var. Ve bu yazıyı da genelleme yaparak yazım ve athenste oynuorm ayrıca o guildi iyi bilirim. Fakat sen bazı acı gerçekleri insanlara karşı kullanarak beni haksız yere düşürmeye çalışıosun. Gerçekten yazık olarak yorumluyorum. Ezbere bu kadar sallama dediğin de hiçbir saygısızlık yapmak istemedim. Fakat mantıklı bir yazının ardından bana sallama yazan birini de hayatın makara ve boşluk hattının tam ortasında biyerlerde buluyorum.

Tekrar saygılar ve artık ütfen tartışmak için yazıcaklarınız varsa yazmayın

• Tekrar saygılar ve artık ütfen tartışmak için yazıcaklarınız varsa yazmayın

büyüklük bende kalsın diyorum ve artık bu topikle ilgili hiç bir şey yazmıyorum
    ister oyun oynasınlar ister ders çalışsınlar

unutma her koyun kendi bacağından asılır !
  • yaw beyler biraz sakin olun. ii güzel hoşta hep kendi açınızdan bakıyorsunuz olaya. çocukların okullarının açılması sizi bu lagtan kurtarmazki gelsin biri bana sölesin 3 gündür çok rahat oynadım diye. ayrıca yapmayın etmeyin çocuklar zaten mutsuzlar okul başladı diye sizde körükle gidiyorsunuz harbi ayıp yani olaya onların gözünden bakın yazıktır üzmeyelim genç nesilleri...
  • quote:

İlk olarak selam

Saygılar

biz o çocuklara okumayın oturun sro da kasınmı dioruz? ha? biz sadece gırgırına bi msj attık ortaya sonra büyüdü de büyüdü büyütenlerde 10-16 yaş arası okula gidecek çocukların kendilerine bu duyguyu yediremeyeip bize laf yetiiştirmesidir we biz ne çocukları kötülüoruz ne oyuunu oynamalarını aslında okusunlar işte bizim yararımıza SRO AZ LAG ÇOK TRADE BOL PARA ;) heheheh ondan bence bizim okuduklarımızı iice oku biz ne kötü söz sarfedioruz hade bakalım.... iice okumadan bidaa kimseyi genel sorgulama cümlelerin de biras ağır...

• quote:

biz o çocuklara okumayın oturun sro da kasınmı dioruz? ha? biz sadece gırgırına bi msj attık ortaya sonra büyüdü de büyüdü büyütenlerde 10-16 yaş arası okula gidecek çocukların kendilerine bu duyguyu yediremeyeip bize laf yetiiştirmesidir we biz ne çocukları kötülüoruz ne oyuunu oynamalarını aslında okusunlar işte bizim yararımıza SRO AZ LAG ÇOK TRADE BOL PARA ;) heheheh ondan bence bizim okuduklarımızı iice oku biz ne kötü söz sarfedioruz hade bakalım.... iice okumadan bidaa kimseyi genel sorgulama cümlelerin de biras ağır...

ya kanka boşver bunlar herkesi kendi gibi sanıyor espiriden ne anlar

sen sür keyfini hayatın ve oyunun bak serverler bomboş ohhh lagda yok dc de keyifler keka kass babam kass beraber keseriz bunları sömestrede

• quote:

Orjinalden alıntı: xx$@h!Nxx

yaw beyler biraz sakin olun. ii güzel hoşta hep kendi açınızdan bakıyorsunuz olaya. çocukların okullarının açılması sizi bu lagtan kurtarmazki gelsin biri bana sölesin 3 gündür çok rahat oynadım diye. ayrıca yapmayın etmeyin çocuklar zaten mutsuzlar okul başladı diye sizde körükle gidiyorsunuz harbi ayıp yani olaya onların gözünden bakın yazıktır üzmeyelim genç nesilleri...

ben söylüyom 3 gündür rahat oynuyozzzzzz

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.