Şimdi Ara

artık kolayca girebiliriz (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
3.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: avkan

quote:

Orjinalden alıntı: Kaisertr

bütün arkadaslarıma sölicem okula gelirken charınızı stalla koyun die hem para kazanırsınız dicem bak bir gün herkes silkroadcı olcak ozmaan girebilcekmisiniz oyunaherkezi ben silkroadcı yapıcam sırf siz girmeyin diye

çoğu yapamasss bunu elektrik parası çok gelir babası ay sonu yapar yapanda 1 saat sonra dc olur gene meydan bize kalır bide akşam 21:30 da sütünü içip yatıyo bunlar no problem hadi siz paşa paşa sömestreyi bekleyin

not :boş charlarınız uygun fiyata alınır hurdacı osman

PÖHEHEHEHE gülem bari daha gece yeni başlıyo bu saatler boşunamı duruyo burda daha yeni başlıyoz ben gece 3-4 gibi yatarım artıkın

• quote:

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Kaisertr

bütün arkadaslarıma sölicem okula gelirken charınızı stalla koyun die hem para kazanırsınız dicem bak bir gün herkes silkroadcı olcak ozmaan girebilcekmisiniz oyunaherkezi ben silkroadcı yapıcam sırf siz girmeyin diye

çoğu yapamasss bunu elektrik parası çok gelir babası ay sonu yapar yapanda 1 saat sonra dc olur gene meydan bize kalır bide akşam 21:30 da sütünü içip yatıyo bunlar no problem hadi siz paşa paşa sömestreyi bekleyin

PÖHEHEHEHE gülem bari daha gece yeni başlıyo bu saatler boşunamı duruyo burda daha yeni başlıyoz ben gece 3-4 gibi yatarım artıkın ulam kız arkadaşım bile benden geç yatıyoutanıyom walla

• quote:

Orjinalden alıntı: HioNeTaCKo

allah bea buna sewinmiimde napim tmm belki RPG ci arkadaşlarımız gidio onlara üzülüom ama bunun sonucunda lagsız we dc siz oynamak war sizler yine gelrisiniz (Umarım Ko CUlar tekrar gelemes MUAHHAHAHAHAH)

Lag vs ds mi yoksa arkadaşların mı bir öğrenci olarak sorarım

• günaydın arkadaşlar ne güzel şey yaws dc siz lagsız oyun gece yarısına kasar trade yaptım ne thief ver ne lag bu thieflerin hepsi de öğrenciymiş anlaşılan ,okul açıldı thief göremedim oyunda trade yapıyom bol bol

okulun ciddiyetine girmiş bunlar sesleri çıkmıyo artıkım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avkan -- 19 Eylül 2006; 10:35:31 >

• walla kardeş al yanına 5 tane 60 lvl hunter 5 yıldızlı yap hatta 3 deveye birden yükle malları yada 3 öküz git benim içinde yap iş yerindeim yapamıom
  • quote:

sömestre tatiline kadar lvl 70 oluruz

• quote:

walla kardeş al yanına 5 tane 60 lvl hunter 5 yıldızlı yap hatta 3 deveye birden yükle malları yada 3 öküz git benim içinde yap iş yerindeim yapamıom

gerek yok hunter almaya bomboş serverlar hepsi okulda cikciklerin rahat yapıyom tradeyi

bende akşamları oynuyorum işteyim şuan

valla akşam 350 k götürdüm dowhangtan hotana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avkan -- 19 Eylül 2006; 10:44:07 >

• uahuahuha hangi serverdın kardeş sen? benimde lvl 18 %100 ticket bastım akşama 20 olurum beraber yaparıs zaten lvl 20 de Sword'e dönücem
  • way be ii götürmüşün parayı haaa helal olsun bizim server da çok war thief ya dün akşam baya büyük bi grup war dı thief grubu bizim server eski olduunda 20 üstü adam çok... herifler gece gündüz kasıo off benim için zor olcak ...
  • 45 lvl benim char dowhang hotan arası thief olmuyor genelde çünkü o yolu kullanan çok yüksek tradeci ve hunterler var onun için ata binip dolanamıyorlar oralarda dowhang jangan arası gibi deil yani ama yoldaki monsterlar nedeni ile çok pot gidiyo haberin olsun özellikle geçitteki red eye ghostlar çok götürüyo canı geçene kadar devamlı pot basıyorum 350 k nın 100 k sı gidiyor ama olsun sonuçta kesin tradeyi bitiriyorsun yalnız yüksek lvli tradelerden uzak durmak kaydı ile çünkü onların thiefleride bazen fazla yanaşınca bize sarkıyo
  • oooh götüüür sen bide o parayla akşamları arkadaşlarına gelin beyler soslar benden bugün diosundur helal kardeşim helal
  • yolda yere 1 k bıraka bıraka geliyom dönüşte

garipleri çatlatacaz burda yaw

öğlencilerdende ses çıkmıyo artık bunlar pc yi naftelinleyip sandığa kaldırdılar galibam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avkan -- 19 Eylül 2006; 11:46:31 >

• benim şimdi kışın 4 aylık boşluum war işe gelcem ama bom boş geçicek eer izin alabilirsem bi 2 haftalık fln izin almayı düşünüorum ozaman işte ticket ta alıcam piskopat kasıcam geceee gündüüüz kasıo m geeeeceee gündüüüüz geceee gündüüüüzz
  • quote:

benim şimdi kışın 4 aylık boşluum war işe gelcem ama bom boş geçicek eer izin alabilirsem bi 2 haftalık fln izin almayı düşünüorum ozaman işte ticket ta alıcam piskopat kasıcam geceee gündüüüz kasıo m geeeeceee gündüüüüz geceee gündüüüüzz

HioNeTaCKo kardeş bunlar bu topike karşı başka topik açmışlar gel gidek orayıda şenlendirelim biraz
    gönderen arkadaşın hüsnü şenlendirici

http://forum.donanimhaber.com/m_9387669/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avkan -- 21 Eylül 2006; 9:21:56 >

• ewwet hocam okuldan geldim şimdi kasma zamanı heheh zaten ders mers yok acuk kasim tempo tempo tempo tempoooo forte forteeee
  • kardeş bi müşterinin makina bozulmuş ona gittim geldim şimdi şenlendiriom
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeiCeei

ewwet hocam okuldan geldim şimdi kasma zamanı heheh zaten ders mers yok acuk kasim tempo tempo tempo tempoooo forte forteeee

elini çabuk tut akşam baban gelene kadar

• quote:

quote:

walla kardeş al yanına 5 tane 60 lvl hunter 5 yıldızlı yap hatta 3 deveye birden yükle malları yada 3 öküz git benim içinde yap iş yerindeim yapamıom

gerek yok hunter almaya bomboş serverlar hepsi okulda cikciklerin rahat yapıyom tradeyi

o cikcik dediklerin sana trade yaptırmıyo demiii ehuehue bütün guildim öğrenci hepside +55 üstü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeiCeei -- 19 Eylül 2006; 14:34:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: JeiCeei

quote:

quote:

o cikcik dediklerin sana trade yaptırmıyo demiii ehuehue bütün guildim öğrenci hepside +55 üstü

sömestreye kadar 70 im seni görünce serverda oyacam

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.