Şimdi Ara

artık kolayca girebiliriz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
3.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -hoca sorar söyle bakim ali nasıl bir karakterin var ?

- full int nuker hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avkan -- 18 Eylül 2006; 15:37:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: avkan

quote:

Orjinalden alıntı: alitahsinbas

okula ben giderim o benimyerime oynıyo zaten

altı tırtıllı olsun botun kışın rahat edersin okula giderken

Yılışma Lan Kerata

• öğretmen soruo ilerde ne olcan Thief Olcam
  • internet cafede yaş ortalaması 8-12 arası öğrencilerden berseker modu ile igili sözler

- abi giant tiger çıkınca nasıl piskopat olunuyoo

- abi giant çıktı kudur kudur

- tmm lö kuduruyom

• quote:

Orjinalden alıntı: avkan

internet cafede yaş ortalaması 8-12 arası öğrencilerden berseker modu ile igili sözler

- abi giant tiger çıkınca nasıl piskopat olunuyoo

- abi giant çıktı kudur kudur

- tmm lö kuduruyom

Böyle Bi Frum Açılmıştı. Ama Bi Tan de Ben Yazayım

Vay Be Elinde 64'Lük S.O.S. Deynek Var (Bu Da Yeni Çıkmış Bizim Net'te)

Coş Coş Çabuk Giant Herifi Öldürecek Can Bitti Lan Kaç Kaç

• Ha Abi Bi de Şu İmzanı DeğiştiR DELLENİR COŞARIM HAAAAAAAA
  • hadi iyi dersler iyi çalışmalar size biliyom şuan kitaplarınızı kaplıyorsunuz ben silkroad oynamaya gidiyom bye görüşürüz
  • SENİN İNADINA EVDEN ÇIKMADAN OYUNA GİRCEM OKULA GİTCEM AKŞAMA KADAR AÇIK BIRAKCAM PC Yİ GİREMEZSİN İNŞ
  • quote:

Orjinalden alıntı: dobiligabili

SENİN İNADINA EVDEN ÇIKMADAN OYUNA GİRCEM OKULA GİTCEM AKŞAMA KADAR AÇIK BIRAKCAM PC Yİ GİREMEZSİN İNŞ

sene sonunda hocanda karnene dobiligabili is disconnect this school yazar o zaman

ohhhhh ohhh servera bak uçuyo hızdan tutamıyom charı at gibi koşuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avkan -- 18 Eylül 2006; 17:35:28 >

• okul açıldı ama bakam hafta sonları okuldan sonra kim oynuyacak tabiki ögrenciler
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekir14

okul açıldı ama bakam hafta sonları okuldan sonra kim oynuyacak tabiki ögrenciler

biz hafta içide oynayacaz

• haydi çocuklar okula
    dc olmaktan bıktım len
  • hala girmio
  • OYNUYAMICAM ARTIK

• bravo beyler bravo bu kadar saçma ve gereksiz bi konuyu 2 kişi ayakta tutmuşsunuz resmen... bravo, böyle devam edin, post sayınız 1000 olunca bu sitenin altın anahtarını vericekler zaten size, devam devam...
  • Harbı Yaaaaaaaaaaaaaaaa Ohbeeeeeeeeee rahata kavustuk Artık Rahat Rahat oynıyıaacagız bende lagdan oyunu bırakmayı dusunuyordum oh beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: Phyrex

bravo beyler bravo bu kadar saçma ve gereksiz bi konuyu 2 kişi ayakta tutmuşsunuz resmen... bravo, böyle devam edin, post sayınız 1000 olunca bu sitenin altın anahtarını vericekler zaten size, devam devam...

phyrex yinemi sen bir türlü uyuşamadın benle yoksa sendemi öğrencisin deilsen keyfini çıkar bomboş serverların

• bütün arkadaslarıma sölicem okula gelirken charınızı stalla koyun die hem para kazanırsınız dicem bak bir gün herkes silkroadcı olcak ozmaan girebilcekmisiniz oyunaherkezi ben silkroadcı yapıcam sırf siz girmeyin diye
  • walla karne günü fln hikaye hocam zaten tm deyim 2 tane ders var,şu okullara da silkroadı kurup tarih dersinde oynatsalarya ne güsel olur ha
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kaisertr

bütün arkadaslarıma sölicem okula gelirken charınızı stalla koyun die hem para kazanırsınız dicem bak bir gün herkes silkroadcı olcak ozmaan girebilcekmisiniz oyunaherkezi ben silkroadcı yapıcam sırf siz girmeyin diye

çoğu yapamasss bunu elektrik parası çok gelir babası ay sonu yapar yapanda 1 saat sonra dc olur gene meydan bize kalır bide akşam 21:30 da sütünü içip yatıyo bunlar no problem hadi siz paşa paşa sömestreyi bekleyin

not :boş charlarınız uygun fiyata alınır hurdacı osman

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.