Şimdi Ara

artık kolayca girebiliriz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
2.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hehe bi yandan ii oldu Lagsız,????sız ve dc olmayan sro çok güzel..Bu arada okul sezonu açıldı başarılar dilerim kardeşlerime :D Bende işe girdim idmanlar + dershane okuldan beter olduk bu martta başladım öss yi sro yüzünden kazanamadım ama salla ya sro için değer :D Bu sene çok hırslandım kazanıcamOlmazsa canımız sağolsun açık öğretim rulaz :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: avkan

quote:

Orjinalden alıntı: alitahsinbas

okula ben giderim o benimyerime oynıyo zaten

altı tırtıllı olsun botun kışın rahat edersin okula giderken

• tamam canem oldu hehehe lise 2 öğrencisiolarak kendimle gurur duyuyorum çünkü bot olayını söktüm ve senini çin tırtıllı bot alıcam
  • okul fişlerine yenisi eklenmiş

- ali topu at

- 5 k pls aga

-hoca sorar çocum büyük baş hayvanlara örnek verirmisin ?
    -cevap indian camel arabian camel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avkan -- 18 Eylül 2006; 14:31:40 >
  • ali hp pot iç
    ayşe tiger girl kes
    ömer glavie kullan
    ahmet pm at
    bla bla bla

• öğretmen ilk gün sorar

- çocuklar tatiliniz nasıl geçti yeni arkadaşlar tanıdınızmı ?
    - öğrenci hemen atlar tatilde tiger girl'e tanıştık hocam
  • hoca sorar ali tatilin nası geçti
    öörenci: hocam oyun oynadım oyunda .... bi 5k cı wardı bi sövdüm bi sövdüm çocuk oyundan çıktı,

Ders: Din Kültürü We Ahlak Bilgisi
    Konu: Günah...

Öğrenci SOrar: Hocam Tiger Girl Dövmek Günahmıdır
    Hoca: şimdi olm girl kız demek kıza el kalkmaz ammmmaa tiger girl diosun nası bişi o?
    Öğrenci: hocam piskopat bi hatun beyaz bi kaplan üzerinde sexy bi kıyafetle dolaşıp yanındada dev gibin beyaz tiger dolaştırıp insanları öldürüo (daha çok insanlar onu öldürüo)ama hatun hayalet gibi her seferinde çıkıo heralde ölmeden kaçıo
    Hoca: Vurun Terbiyesiz'e öle sexy kıyafet neymiş hemde ormanda ulu orta ayıp ayıp günah deil vurabilirsiniz....

• hocam yazın tiger girl le tanıştım kız çetin ceviz çıktı yatıyodum az kalsın son anda kestim onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avkan -- 18 Eylül 2006; 14:45:55 >
  • Ahh keşke yeniden gidilseydi okula Özledim valla bitireni 4 ay olmadı :D Ne şamata vardı lisede ya Hayatta gelmez o günler küçüklere sesleniorum o günlerin kıymetini ii bilin Pişman olursunuz sora :D
  • Amma salladııınnn bee arkdasım 2 tane 70 lvl yapms yuhhh höhh 3 sorumu yanıtlar
    1-Hangı serverda we nickleri ne bunnarın
    2-Sen Yaşama botu kullan evinizde bot yemek yesin senin yerine
    3-
  • hoca - tatilinizden ilginç bir anıyı anlatın bakim

-hocam bir gün ağıçlıklar arasında oturup canımı çoğaltırken ağğğ hade hude diye sesler duydum sesin geldiği yöne yöneldim bi de ne görim black tiger ,tiger girl 'i tiger woman yapıyo 9 ay sonra young tiger doğacak

• şimdi ben de onu düşünuyodum okullar acılsada millet okula gitse meydan bize kalsa ozellikle botlara kalacak anlarıda ben kesecemmmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: avkan

hoca - tatilinizden ilginç bir anıyı anlatın bakim

-hocam bir gün ağıçlıklar arasında oturup canımı çoğaltırken ağğğ hade hude diye sesler duydum sesin geldiği yöne yöneldim bi de ne görim black tiger ,tiger girl 'i tiger woman yapıyo 9 ay sonra young tiger doğacak

Tiger Girl'i , Tiger Woman'a dönüştürüo ha :D:D

• yav sen ne kadar akıllısın böle evt salladığım doru zaten cümlelerimdede hepçelişki vardı dikkart edersen.yanişaka yaptım ve bana nedense kimse kızmadı sende çıkıp atma be amm salladın dedin akıllı yavrum benimkurnaz tilki uyanık seni gidi senii
  • ve buda sana kendinibilmiş ukala
  • aaaaaaaaaaa bize hakaret ya bu kücügüz diye napalım kadermiş ama bizde büyücezzzzzzzz
  • daha ilk günden 46 ya bağlamış bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avkan -- 18 Eylül 2006; 15:19:38 >
  • gözde forum okuyacağına kas biraz kas gözdeyede
  • sus be forum okumuyorum kardeşimle ilgileniyorum
  • ole ole ole ole
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.