Şimdi Ara

artık kolayca girebiliriz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
3.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: avkan

quote:

Orjinalden alıntı: JeiCeei

hiç ümitlenmeyin olm ehuehueue ben hergün öğreleden sora yine giricem heheheh milletide örgütleyecem bütün herkesi zorla sokcam oyuna size inat

karne günü baban

dooru sölüo kulak wer bu sese Çotanak KÜüüt Paat

• bırakın oyunu ders çalışın karne günü babanızı murderer yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avkan -- 18 Eylül 2006; 13:17:42 >

• Sus Be Yaw Adamı Ağlatacan Böyle Acıklı Yazılar Yazmayın Lütfen
  • Şimdi OKullu SRO'cular
    Sınıfları Doldurdular
    Sro'da Akıllar
    Hoca Soru SOrar
    130 Silgi Kaç Kalem Yapar?
    Öğrenci Cevaplar
    130 Silk 4-Week Gold Time Service Ticket yapar...

1-2 dakikada anca bu çıkar hade geliştirelim

Dipnot: Şiir Baabında OKuyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HioNeTaCKo -- 18 Eylül 2006; 13:31:32 >
  • ooh be ilk basışta connect oldum oyuna server da bom boş 5 yıldız trade yapcam hemde jangandan hotana
  • yaşasın lagsızsilkroad gerçi bende okula gidicem ama sabahları 3 4 saaat kasma imkanım olacak
  • söyle bakalım ali 30 + 30 kaç yapar

cevap : 60 k hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: avkan

söyle bakalım ali 30 + 30 kaç yapar

cevap : 60 k hocam

hahahah züperdi ahmet kaç para war baba? bana bi 2m borç wersene (2 milyon istio) tost yicem de kantinden

hocam verdiiniz ödevi yaparsak kaç exp weriosunuz

• ilk gün kaçtım hahahah yoklamada alınmıyormuş zaten bi pazar kurayımda yatayum bari
  • okul okuyan arkadaşlar malesef herkez haklı okullar açılıyo oynayamıycaz bari okula gidenler bot alında bot kassın sizi bende öle yapıcam bulursam en iyisi valla. yaniyine oyunda olursunuz:D tatillerdede keyfinizi yaşayın oh be okullar açıldı. artık harçlıklarımı biriktirip bi bot alayım şöle en iyisinden muhahahahahha
  • hahahha akşam gelceksiniz You Have Banned türünden bi yazı görceksiniz bu sefer hiç dönmiceksiniz oyuna ozaman dahada lagsız oynucas
  • hem derslerdende gerikalmazsınız eminolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: last_janissary

ilk gün kaçtım hahahah yoklamada alınmıyormuş zaten bi pazar kurayımda yatayum bari

akşam babana ispiyonlayacağım kaçtığını banlayacak seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avkan -- 18 Eylül 2006; 14:11:59 >
  • görürüz koçum:D banlasalar şimdiye kadar banlarlardı. eminol buna 2 tane 70 lvl yaptım sattım 3 üncü evlatta yetişiyo. isteyene bot konusunda yardım ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: alitahsinbas

görürüz koçum:D banlasalar şimdiye kadar banlarlardı. eminol buna 2 tane 70 lvl yaptım sattım 3 üncü evlatta yetişiyo. isteyene bot konusunda yardım ederim

sen kendine yardımcı ol okul için bot al senin yerine okula gitsin
  • tmm yardım et ozaman pm den anlat bana nasıl yapılıp nası halledileceini anlat madem?
  • okula ben giderim o benimyerime oynıyo zaten
  • tmm madem biliosun madem yardım edersin bot hakkında bana pm yoluyla anlat? buraya yazarsan kilitlerler bide ban yersin forumdan
  • quote:

Orjinalden alıntı: alitahsinbas

okula ben giderim o benimyerime oynıyo zaten

altı tırtıllı olsun botun kışın rahat edersin okula giderken
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.