Şimdi Ara

Artık körfezi dolaşmak mantıksız mı oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Feribot 270 oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece 10 sonrasi 215 imis. Gisede 275 imis sitesinde yeni gordum tesekkur ettim

• Vatandaşı köprüye alıştırmak için başiskeleden Altınovaya kadar farklı yer ve zamanlarda sürekli yol çalışmaları yaptılar ama köprü çok pahalı olduğu için milletin ayağı gitmiyordu. Son dönemlerde köprü fiyatı görece uygun kalınca insanlar köprü kullanmaya başladı da nihayet yol çalışmalarına gerek duymuyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fatih-8 F kullanıcısına yanıt

Ben sabah 6da geçtim, reklam panosunda gece 10 sabah 10 arası 215 TL diyordu gişede adam 270 istedi 😄 Bayramda filan uymuyorlar 215e, herkes geçirme derdinde.

• Ben Bayramım 1. Günü gündüz saati körfezi dolaştım. Açıkçası 210 TL olarak bildiğimden aslında feribota binecektim ama araba keyifli olduğu için devam ettik. Km ve saate baktım tem otoyol sapaktan Topçular sapağına kadar 110 km yolu 1 saat 15 dk da aldım. Trafik yoktu, Gölcük - Karamürsel yeşil dalgaya denk geldiğim için hiç kırmızı ışığına denk gelmedim. Aracım 100km/6lt yaktı. Aslında feribot ucuza geliyordu ama yol bizim için daha keyifli geçti. Pişman olmadım. Eğer feribot Bayramım 1. Günü 275 TL olduysa zararda olurdum. :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.