Şimdi Ara

Artık ne izlesem diye düşünmeye son.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Siteye girmedim şu an mobilim, bu özellik var mı ya da önerildmi bilmiyorum ama kategoriyi seçtigimizde istegimize göre sıralama yapılabilirse güzel olur. örnegin yıllara göre sıralama, popülerlige göre sıralama, puana göre sıralama gibi. seçenekler çogaltılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna benzer bir site vardı kapandı.

Güncelleme: Kapanan site daha iyiydi hocam bu site iş yapmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menanty -- 13 Ağustos 2013; 4:37:37 >
  • Kullanıcının izlediği filmleri öğrenip izlemedikleri üzerinden izlediklerine yakın filmler önerebilirseniz hoş olur. Bir de buton koyulabilir, şaşırt beni tarzında, izlemediği tarzlardan bir şey getirilebilir misalen.
  • Arama çok basit olmuş. Rastgele 1 film getiriyo karşımıza. Yılını, İmdb puanını vs. seçerek arama yapılabilse daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ♣AlucarD♣

Arama çok basit olmuş. Rastgele 1 film getiriyo karşımıza. Yılını, İmdb puanını vs. seçerek arama yapılabilse daha iyi olur.

http://www.imdb.com/search/title

şu ne güne duruyor?
  • hocam içeriği genişletmen lazım. misal komediyi seçiyorum rastgeleden hollywood yapımı dışında öneri gelmedi. sinema sadece hollywood'dan ibaret değil biraz daha genişletmelisin.
  • iyiymiş la
  • quote:

Orijinalden alıntı: apeka

quote:

Arama çok basit olmuş. Rastgele 1 film getiriyo karşımıza. Yılını, İmdb puanını vs. seçerek arama yapılabilse daha iyi olur.

şu ne güne duruyor?

Yahu mesela Yılını 2000 ve sonrası olarak seçersek İmdb puanını 7 ve üstü olarak seçersek kategoriyi bilim-kurgu olarak seçersek İmdb puanı 7 üstü olan 2000 senesinden sonra yapılmış rastgele bir bilim kurgu filmi karşımıza çıkıcak.

• İçeriğe takılanlar olmuş bu konuda haklısınız genişletmeye çalışıyoruz ve Hollywood yapımları dışına çıkarak farklı yapımların kaliteli filmlerini ekleyeceğiz. Şuanda 400'e yakın film var.

Film arama şuanda seçtiğiniz türden karşımıza rastgele bir filmi getiriyor karşımıza. Fakat buna ek özellikler getirilecek. Yıl aralığı seçebileceğiz, ya da dediğiniz gibi İmdb puanını dikkate alarak önerileri listeleyeceğiz. Bunun yanında arama bölümüne daha farklı şeyler de eklemeyi düşünüyoruz. Henüz kağıt üzerinde. İlk iş içeriği bitirmek ardından bizimle paylaştığınız önerileri gerçekleştirmeye çalışacağız.

Konuyu açmamızda ki asıl amaç zaten sitenin tanıtımından ziyade, sistem de olması gereken özellikleri tespit etmek içindir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: apeka

quote:

şu ne güne duruyor?

Yahu mesela Yılını 2000 ve sonrası olarak seçersek İmdb puanını 7 ve üstü olarak seçersek kategoriyi bilim-kurgu olarak seçersek İmdb puanı 7 üstü olan 2000 senesinden sonra yapılmış rastgele bir bilim kurgu filmi karşımıza çıkıcak.

verdiğim linke tıkladınız mı? bu ne güne duruyor derken size; yapmak istediğiniz arama için imdb search kısmını kullanabileceğinizi kastetmiştim. yıl-tür-puan kıstaslarından çok daha fazlasıyla arama yapabilirsiniz. mesela 2000 yılı sonrası çekilmiş 6 üzeri siyah beyaz korku filmlerini getir dersiniz ama atıyorum yeğeninle kuzeninle izleyeceksindir orada yaş kriteride seçersin. pg-13 olan korku filmlerini getir dersin. ya da cast kısmından jason statham'ı seçerek. jason statham ın rol aldığı notu 7 üzeri olan aksiyon filmlerini göster dersin gösterir. bir çok kıstas var. kullanmayı bilen için başka hiç bir siteye ihtiyaç bırakmayacak bir nimet. bir keresinde dili ispanyolca olan ve psikolojik hastalık konulu film arattığımı hatırlıyorum. tags kısmından filmin konusuyla alakalı etiketlere göre de arama yapıyorsun.

• Sitenin kullanımı kolay. Bence iş görür.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.