Beyler son kez topladım sanırım bu cok iyi oldu bilmiyorum yorumlarınızı alayım.
Oynamak istediğim oyunlar cod serisi assasins serisi ve crysis 1 2 sizce olmusmu ?
Anakart da msı 970a g46 olacak ama stokta yok baska neler onerirsiniz ??
İslemci fanı da aldım gerek var sanırım bilmiyorum ama...
Teşekkürler!
quote:
Orijinalden alıntı: DonLemon
Beyler son kez topladım sanırım bu cok iyi oldu bilmiyorum yorumlarınızı alayım.
Oynamak istediğim oyunlar cod serisi assasins serisi ve crysis 1 2 sizce olmusmu ?
Teşekkürler!
İşlemci soğutucu seçmişsin de stock fandan pek farkı olmaz boşver onu ama kasa fanı kalsın. Msı 970a-g46 yoksa asus m5a97 r2.0(güzel anakart ) al soğutucudan artan parayla
quote:
Orijinalden alıntı: bayramtr
quote:
Teşekkürler!
İşlemci soğutucu seçmişsin de stock fandan pek farkı olmaz boşver onu ama kasa fanı kalsın. Msı 970a-g46 yoksa asus m5a97 r2.0(güzel anakart ) al soğutucudan artan parayla
İşlemci özellikleri nde fan yoktu ondan koydum ama?
Upppp
quote:
Upppp
Olmamış. İşlemci fanını çıkart öncelikle listeden. Ondan ayıracağın paraya işlemciyi yükselt biraz. 6100'e çıkartabilirsin. Hatta durumun müsaitse 6300'e çıkart. İşlemci soğutucusu var diye yazmaz zaten. Onları birleşik gibi düşün. İçinden stock fan çıkar işlemci aldığın zaman.
Anakart tavsiyesiniz var mi
quote:
Anakart tavsiyesiniz var mi
msı 970a g46 kafidir.
Stoklarda yok ondan sordum da..
Islemciyi 6100 e terfi ettim sogutucuyu cikardim baska onerisi olan varmi
quote:
Orijinalden alıntı: youngeagle_3
quote:
Upppp
Olmamış. İşlemci fanını çıkart öncelikle listeden. Ondan ayıracağın paraya işlemciyi yükselt biraz. 6100'e çıkartabilirsin. Hatta durumun müsaitse 6300'e çıkart. İşlemci soğutucusu var diye yazmaz zaten. Onları birleşik gibi düşün. İçinden stock fan çıkar işlemci aldığın zaman.
Katiliyorum.6100 olursa iyi , 6300 olursa super olur İslemci sogutucusuna gerek yok stok sogutucu isini gorur.
6100 oldu islemci ama ortada anakart yok yav.
asus m5a97
quote:
6100 oldu islemci ama ortada anakart yok yav.
Aynı fiyata Gigabyte 970 - DS3 alabilirsiniz
Performans kaybi olur mu?
quote:
Performans kaybi olur mu?
Fazla bir fark oluşacağını sanmam , çipset aynı.Gigabyte anakartlarıda kalitelidir.
quote:
Orijinalden alıntı: TurboCore
asus m5a97
Asus anakartlari biraz sorunlu diye biliyorum.Msi g46 veya gogabyte ds3 isini gorebilir.Ama ben gigabyte taraftariyim.Cok saglam bir anakart.
Gigabyte alsinda kuzey koprusu cayır cayır yansın :) asus un bu anakarti taş gibi
Son hali bu oldu arkadaşlar
quote:
Gigabyte alsinda kuzey koprusu cayır cayır yansın :) asus un bu anakarti taş gibi
Güzel oldugu kadar pahali da ayni zamanda
quote:
quote:
Güzel oldugu kadar pahali da ayni zamanda
Sırf bu yüzden intel e döndüm AMD de Gigabyte ısınır Msi in usb3.0 girişi olmaz Asus pahalıdır intel e kızıyoruz soket güncelliyor ikide bir diye ama AMD de soket güncellemediği için anakartları eski oluyor