Evt arkadaslar acıkcası ben bu aga sohbetlerinden sıkılmaya basladım bir cok oyuncu böle konusuo bazıları varki gülmekten ölüom işte bazı örenekler -aga 1 günde 20 oldm clan plzzzzzzz -aga gateden gecemiom 10m plzzzzzzzzzz -english lütfn -doesnt ks ... bunun gibi daa tonlarcası var sizin de aklınıza gelen varsa ltfn yazın
aga ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
selam abicim....
nabers kanka ??
konu gereksiz gibi ama sana bu kadar pm geldiğine göre shellisin
quote:
Orjinalden alıntı: DUE
Evt arkadaslar acıkcası ben bu aga sohbetlerinden sıkılmaya basladım bir cok oyuncu böle konusuo bazıları varki gülmekten ölüom işte bazı örenekler -aga 1 günde 20 oldm clan plzzzzzzz -aga gateden gecemiom 10m plzzzzzzzzzz -english lütfn -doesnt ks ... bunun gibi daa tonlarcası var sizin de aklınıza gelen varsa ltfn yazın
aynen katılıorum bıktım artık bıktım her gelen aga şöle aga böle biri de pelerinimi istedi . Civcivin tekide ally istedi daha clanı bile yokken . pm blocklayınca da ne kadar artistsin falan diolar olmaz böle şey ya
'' BOCKla bakalım pm' ni...
aslında kızmamak lazım zamanında okçumla oynarken sw nedir bilmiyodum adamlara bende sw yok diyodum yani yaş ne olursa olsun tek başınıza bi saflık süresi gibi bişi yaşıyoruz
Aga sW pls Aga HEAl plss (ben priestım normalde) adam bana pm atıp ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ dio ayrıca rezz? dio
aga nın yanında:Paşam yer warmı lvl alacamda!
bıde prtye almayınca harpy slotların önunde ks yapması yok mu bı 33 alanı var onla harpy kescek aklı sıra harpy suratını ona dönmeden bı vuruyo yerde
quote:
Orjinalden alıntı: TheBattlePriest
aga nın yanında:Paşam yer warmı lvl alacamda!
bak ya sen beramusdamısın bu paşa lafını bir biz kullanırız büyük ihtimal aposda bana denk gelmişindir 60 olcakken %98de apos dolanmıstım bu şekil....
aLıstık gereksiz bunlar
Edanada clanımızın adı mordor du orcuz adamın teki geldi warrior human o:slm Ben:a.s o:Beni clana alırmısın Ben:şakamı bu sen humansın o:olsun ben sarumanım alamazmısın mordor clanına girmek istiyorum sonra ben lufere geçince o &%+^^+%&// gibi çıktı yazıları bende baktım susmuo pm kapayıverdim ama çok gülmüştüm sanırım 6-7 yaşlarında bi LOTR manyağıydı
adamla ilk defa konusuyorum nbr kanka bu da aga gibi laf oldu kanka
FUR BLOOD ARKADAŞIM ZTN SANA NE GEREKLİKİ DH DE ADAMA GEREKSİZ DİİP DURUO BENCE SEN ÇOK GEREKSİZ BİR İNSANSIN
famale char acıyon adam sana kızmısın erkek misin diyo yaa
xxxx --abi beni hatırladın mı dün senin partydeydim ben --- hatırlayamadım kardeşim xxx -- ama ben hatırladım ben -- çok iyi yapmışsın xxx-- bugünde kassana ben --- ama senin cik patlamış artık hem lvl differ diyo xxx --- ya abi başından savmak için yalan atma abi ben --- allahım çattık ya xxx -- madem almıyon bari 10m ver ben --- 10m ? oha xxx -- bari 1m ben --- bak bırak peşimi birinden pm bekliyom yoksa kapardım ama.... xxx -- sende bana yarar ne warsa ver PM BLOCKED
sormayın yaa aynı dertteniz geliyo adam abi sende ne var bana göre dio diombişi yok ben satıyorumonlar biriktirmem diom o zaman para versene dio ya diyom de get zayen sefiliz:))
bana gelen pmde şöle diodu: abi eğitmenim olurmusun lütfen beni eğitirmisin lwl 50 lütfen abi sonra ben: ne dion kardeş nasıl eğiteyim sonra o: mesala 20 mil verip 55 lwl yaparsan eğitmenim olursun bide clana alırsan sevinirim
ya varmı böle bişey ben warriorum adam tp dio buff istio
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme