Şimdi Ara

Discoveryim şimdi 2 metreden düştü. galiba sorun ortaya çıktı. bi Zahmet girelim :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler az önce telefonum elimden düştü yaklaşık 2
    metre yükseklikten sırt üstü düştü. Allahtan bişey yok.
    Ama sormak istiyorum sizce herhangi bir soket vb nin
    yerinden çıkma oynama gibi ve arıza çıkaracak bir
    durum olurmu ilerde. Telefonumda silikon kılıf vardı
    Allahtan.? Cok soğudum ya. Çok moralim bozuldu :(

BEYLER bide az önce telefonu kapatıp açtım. Şarj
    yüzde 40 tı birden yüzde 15 e düştü. İlk defa başıma
    geldi bu olay. Çok huzursuz oldum gerçekten. Zar zor
    aldık başıma bu olay geldi :( :( :( :( :( sizce telefon düştüğü içinmi bu sorunu verdi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f.donanımx5 -- 7 Eylül 2013; 21:14:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dediginiz gibi telefonun içinde ki soketler vb şeyler hasar görseydi telefon çalışmazdı diye düşünüyorum bence şu anlık bir şey gözükmüyor . hatta telefonu ilk kez düşürdün ya birazdan çok yavaşladı diceksin bunlar telaşdan aynıları banada oldu yandaki metal bölüm kırıldı benim :D şarj olayı konusunda bir fikrim yok bataryayı bitirin telefonu kapatarak şarja takın umarım şarj olayı atlatılmış olur . bence sorun yok geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilekliivanilya

dediginiz gibi telefonun içinde ki soketler vb şeyler hasar görseydi telefon çalışmazdı diye düşünüyorum bence şu anlık bir şey gözükmüyor . hatta telefonu ilk kez düşürdün ya birazdan çok yavaşladı diceksin bunlar telaşdan aynıları banada oldu yandaki metal bölüm kırıldı benim :D şarj olayı konusunda bir fikrim yok bataryayı bitirin telefonu kapatarak şarja takın umarım şarj olayı atlatılmış olur . bence sorun yok geçmiş olsun

Aynen bana yavaşlamış geldi :) batarya bidaha sorun olmasa çok iyi olur. Şu An şarj da. Ondan yazıyorum. İnş sorun çıkmaz. Allah korusun çıkarsa ne yapayım

• dostum belliki birşey olmamış.Benim s3 minimide sinirden fırlatmıştım kenarları falan çizildi(hemde kapsız) aynı şeyler oldu banada şarjlarla ilgili yazılımla ilgili bişeymiş gibi geldi bana takma kafana telefonu sakın çok gözde tutma biliyorsunki sakınan göze çöp batar
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.donanımx5

quote:

Orijinalden alıntı: cilekliivanilya

dediginiz gibi telefonun içinde ki soketler vb şeyler hasar görseydi telefon çalışmazdı diye düşünüyorum bence şu anlık bir şey gözükmüyor . hatta telefonu ilk kez düşürdün ya birazdan çok yavaşladı diceksin bunlar telaşdan aynıları banada oldu yandaki metal bölüm kırıldı benim :D şarj olayı konusunda bir fikrim yok bataryayı bitirin telefonu kapatarak şarja takın umarım şarj olayı atlatılmış olur . bence sorun yok geçmiş olsun

Aynen bana yavaşlamış geldi :) batarya bidaha sorun olmasa çok iyi olur. Şu An şarj da. Ondan yazıyorum. İnş sorun çıkmaz. Allah korusun çıkarsa ne yapayım

olursa bataryada olsun cihaz a birşey olmasn da neyse geçmiş olsun

• bişey olmaz dostum rahat ol biraz. çok korkarsan başına gelir. sakınan göze çöp batar vs. vs. bi de xperia z, galaxy s4, iphone 5 falan kullanıyo olsan fenalık geçiricen sanırım düşünce
  • 2 metreden düşmüş birşey olmamış işte.Discovery bozukçular gelir birazdan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınız için. Şimdi telefonu yuzde 70 e kadar şarj edip çıkardım. İnşallah sorun çıkmayacak inşallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.