Bildirim
ARTIK RÜYALARIMA KADAR GİRDİ BU TELEFON TERCİHİ
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sesi kötü,kamerada kötü,0 N72 yatay çekim yapamaz ama programlarla yaparsın belki
Ses vasat,N72 alcağına N73 al -
quote:
Orjinalden alıntı: mujim_007
Sesi kötü,kamerada kötü,0 N72 yatay çekim yapamaz ama programlarla yaparsın belki
Ses vasat,N72 alcağına N73 al
bencede... -
Bence Nokia N73 -
quote:
ya arkadaşlar ben hala kararsızım şimdi n72 ye 1gb hafıza kartı taksam bi sorun olurmu şimdi biri diyo sesi yüksek çıkıyo biri diyo çok vasat lütfen bilen cevaplasın bu n72 nin sesi yüksek çıkıyormu yatay fotoğ. çekim programı varmı bıktım artık ya rüyama giriyo yardım ederseniz sevinirim
n72 kullanıyorum 1gb hafıza kartı takılı 726mb kullanılan 252 mb boş ve hiç bir takılma ve klasörlere girerken yavaşlama söz konusu degil sesi yüksek çıkıyor ama kaliteli degil yatay çekmiyor programı vardır belki ama ben bulamadım sesi güsel çıksın yatay foto çeksin dersen n73 e bakmanı tavsiye ederim -
satıorum eger alıcıysan bi pm yeterli hemide ME vesyon içinde 2 gblık kartda var -
önemli olan seste yükseklik değil kalitedir.n73 al ekran,kamera,ses daha iyidir -
arkdşmda war oda pişman aldığına ben tawsiye etmiyorum ses ise kesinlikle kaliteli deil vasat bi sesi war... onun yerine arkadaşlarında dediği gibi N73 öneririm her konuda onu çok rahat ikiye katlar -
n73 n72 falan yalan yav -
Şu forumda bu konuya çok defa açıklık getirdim yine de bıkmadan yazıyorum.
Kardeşlerim. N72 ile başka telefonları kıyaslamayalım. N72'de ses yüksektir. Ancak kalite beklemeyin diyorum sürekli. Bir W810i ile karşılaştırma yapmayın kalitede. 3250 ile karşılaştırma yapmayın ses genelinde.
1 GB takarsan yavaşlar mı? Hayır? Ben zamanında 512 kullanıyordum kasılma takılma vs. olmuyordu. 1 gb kullananlara bakıyorum çatır çatır kullanıyorlar. -
tşkkr içimi rahatlatan bicvp sen yazmışsın sağol.........
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X