Şimdi Ara

artık shamanlarında peti var :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dha önce verildeyse özür dilerimhttp://www.wow-europe.com/en/info/underdev/burningcrusade/shaman/spells.html isimleri fire elemantal totem , earth elemental totem

• evt shammylere pet iyi oldu ama süreli pet bunlar tabii..
  • Shamanlara bu yenilik diğer classlarada bişiler gerektiriyodu ki bcile de zaten yapıldı palayada guzel yenilikler gelmiş.
  • sğlık olsun :D maskat petimiz avr diyebilmek acaba kaç damage vruyo ki fire ???*
  • ewt yeni imbamız şaman
  • bc de ucmus gibi bunlari yenilices diye yeni yeni seyler yapiyolar ama merak ediyorum bc fiyasko olmas isallah
  • Bi petleri eksikti zaten..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fazla bi artısı yoktur heralde zaten güçlü
  • shamanın pete değil...paladin gibi takımı support edebilicek seylere ihtiyacı vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirpi

shamanın pete değil...paladin gibi takımı support edebilicek seylere ihtiyacı vardı

hiç totem diye bişi duymadın mı?
  • Ben oyunda petlerin daha bir i$e yaradığını görmü$ değilim...Hiçbiri PvP'nin kaderini deği$tirecek güçte değil...Elinde bir silah varsa kullandığında i$e yaramalı...Ama yaramıyor...Beast Mastery talentinde gitmi$ Hunter anca petleriyle bir$eyler yapabilir...Ama sadece petleriyle yapar oda kendisi bir$ey yapamaz...Pet=Bo$ i$...

Shaman'sa zaten zamanını ve sınırlı manasını totem dikerek harcıyor...Shaman petleri gördüğüm kadarıyla ekstra damage için tasarlanmı$...Kısaca totemle aynı i$i görecek pet eklemi$ler...

Herneyse benim orda dikkatmi çeken pet totemlerden daha çok Bloodlust ve Heroism oldu...

Warrior ve Paladin gibi attack speed'i yava$ olan sınıflara hızlandırıcı bir buff geliyor...Eğer normal buff'larla stack olacak olursa Paladin Heroism basıkken Seal of Crusader'la %75 attack speed kazandıracak buda Pala'ların en büyük sıkıntısı yava$ attack speed sorununa çözüm olacak gibi...Yanlız duration'ın 1M olması ise çok saçma olmu$...Shaman i$i gücü yok dk'da bir çevresindekilere Heroism veya Bloodlust basmak mı olacakWarcraft 3^'teki gibi Autocast olursa bir nevi kurtarır fakat ben hiçbir Shaman'ın özel olarak bu buff'lara ciddi zaman ayıracağını zannetmiyorum...Böyle bir buff'un duration'ı en az 15dk olmalıydı bana göre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon_Rider -- 27 Ekim 2006; 1:28:23 >

• pri yede pet verilmiş diye duydum ben sadece duydum araştırmadım siz biliyormusunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dragon_Rider

Ben oyunda petlerin daha bir i$e yaradığını görmü$ değilim...Hiçbiri PvP'nin kaderini deği$tirecek güçte değil...Elinde bir silah varsa kullandığında i$e yaramalı...Ama yaramıyor...Beast Mastery talentinde gitmi$ Hunter anca petleriyle bir$eyler yapabilir...Ama sadece petleriyle yapar oda kendisi bir$ey yapamaz...Pet=Bo$ i$...

yuh naptın be lock succubussla neler yapıyor ayrıca bgde millet benden kacıyor ama petten kacamıyor..eger 1.2 sn attack hızı olan bişey dalarsa sana zaten işin baya zor castersan pet ortalama bi savaşta 800-1k vurur hatta daha fazla o yuzden işe yaramıyor demek pek mantıklı değil

• iyi olmus iyi artik petimizde olcak demek
  • quote:

Ben oyunda petlerin daha bir i$e yaradığını görmü$ değilim...Hiçbiri PvP'nin kaderini deği$tirecek güçte değil...Elinde bir silah varsa kullandığında i$e yaramalı...Ama yaramıyor...Beast Mastery talentinde gitmi$ Hunter anca petleriyle bir$eyler yapabilir...Ama sadece petleriyle yapar oda kendisi bir$ey yapamaz...Pet=Bo$ i$...

sana sadece gülüyorum

• quote:

Shaman'sa zaten zamanını ve sınırlı manasını totem dikerek harcıyor...Shaman petleri gördüğüm kadarıyla ekstra damage için tasarlanmı$...Kısaca totemle aynı i$i görecek pet eklemi$ler...

Herneyse benim orda dikkatmi çeken pet totemlerden daha çok Bloodlust ve Heroism oldu...

Warrior ve Paladin gibi attack speed'i yava$ olan sınıflara hızlandırıcı bir buff geliyor...Eğer normal buff'larla stack olacak olursa Paladin Heroism basıkken Seal of Crusader'la %75 attack speed kazandıracak buda Pala'ların en büyük sıkıntısı yava$ attack speed sorununa çözüm olacak gibi...Yanlız duration'ın 1M olması ise çok saçma olmu$...Shaman i$i gücü yok dk'da bir çevresindekilere Heroism veya Bloodlust basmak mı olacakWarcraft 3^'teki gibi Autocast olursa bir nevi kurtarır fakat ben hiçbir Shaman'ın özel olarak bu buff'lara ciddi zaman ayıracağını zannetmiyorum...Böyle bir buff'un duration'ı en az 15dk olmalıydı bana göre...

arkadaslar zaten pet olayına açıklık getirmiş

Heroism veya Bloodlust dediğin zaten zırt pırt olacak bişi değil nerde sürekli %25 hızlı olmak :) 10 dakka cdsi var. pvede baya işe yarayacak bir özellik nuke sırasında Heroism veya Bloodlust açar shamanlar.

• Pet olayında ben halen dediklerimin arkasındayım...Pet=Bo$ i$...

Lock zaten diğer petleri olan class'larınkine fear atıp uzakla$tırıp etkisiz hale getiriyor...
    Mage aoe spell'leri ile etkisiz hale getiriyor...
    Druid en kötü ihtimal entagle yapar...
    Paladin ve Warrior'a zaten etkilemiyor...Defansı sağlam bu class'lara kar$ı petin hiçbir getirisi yok...Hunter ve Lock'la yaptığım PvP'lerin hepsinde pet'i 1 gr bile sallamadım...
    Pet Rogue'yu görüp ona ko$ana kadar Rogue keseceği Hunter'ı,Lock'u zaten 50 defa kesmi$ olur...
    Priest'i rahatsız edebilir ama gıdıklamaktan öteye gitmez...Shadow Pri ise zaten i$e yaramıyor yine pet...
    Shaman totemleri ve aoe spell'leriyle peti yava$latabilir...Ben hiçbir Shaman'ın daha Hunter'ın veya Lock'un petleriyle özel olarak uğra$tığına $ahit olmadım..

Pet i$e yararsa PvE'de yada kendinden 5-10 LvL dü$ük oyunculara i$e yarayabilir...Beni açan $eyler değil açıkcası...Kullanan oyuncularada iyi oyunlar dilerim...

• quote:

Pet olayında ben halen dediklerimin arkasındayım...Pet=Bo$ i$...

Lock zaten diğer petleri olan class'larınkine fear atıp uzakla$tırıp etkisiz hale getiriyor...
    Paladin ve Warrior'a zaten etkilemiyor...Defansı sağlam bu class'lara kar$ı petin hiçbir getirisi yok...Hunter ve Lock'la yaptığım PvP'lerin hepsinde pet'i 1 gr bile sallamadım...
    Pet Rogue'yu görüp ona ko$ana kadar Rogue keseceği Hunter'ı,Lock'u zaten 50 defa kesmi$ olur...
    Priest'i rahatsız edebilir ama gıdıklamaktan öteye gitmez...Shadow Pri ise zaten i$e yaramıyor yine pet...
    Shaman totemleri ve aoe spell'leriyle peti yava$latabilir...Ben hiçbir Shaman'ın daha Hunter'ın veya Lock'un petleriyle özel olarak uğra$tığına $ahit olmadım..

Pet i$e yararsa PvE'de yada kendinden 5-10 LvL dü$ük oyunculara i$e yarayabilir...Beni açan $eyler değil açıkcası...Kullanan oyuncularada iyi oyunlar dilerim...

Aynen devam et
    birgün yanında petini görmediğin bir warlockla karşılaştığın zaman önce seduceye yakalanırsın.Sonra Soulfire yersin.sonra tekrar seduce.
    Peki seduceden nasıl kurtulursun 1 pvp trinketini kullanabilirisin 2 undeadsen will of forsaken.

• quote:

Shaman'sa zaten zamanını ve sınırlı manasını totem dikerek harcıyor...

t1 mage kadar mana var şu an oynadığım shamanda.We uzun savaşlarda bile bitmiyo(instance)ayrıca mana tide var!
  • quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

quote:

Pet olayında ben halen dediklerimin arkasındayım...Pet=Bo$ i$...

Aynen devam et
    birgün yanında petini görmediğin bir warlockla karşılaştığın zaman önce seduceye yakalanırsın.Sonra Soulfire yersin.sonra tekrar seduce.
    Peki seduceden nasıl kurtulursun 1 pvp trinketini kullanabilirisin 2 undeadsen will of forsaken.

Seduce öncelikle stealth ağırlık Feral Druid ve Rogue'ya etkili...

Lock ne yaparsa özellike Paladin'e kar$ı kendisi yapmak zorunda...Pet'ine güvenen Lock iyi oynayan Paladin'e kar$ı her zaman çuvallar...

$u an lockları kesmekte zorlanmıyorum ilerde trinkete bile gerek kalmakacak:

he örnekleri çoook:

bknz:Past and Future Paladin Ep 3
    bknz:G.M. Unstoppable Paladin
    bknz:Paladin Zalgradis
    bknz:G.M. Paladin Boris
    bknz:G.M. Paladin Killix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon_Rider -- 28 Ekim 2006; 11:19:39 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.