Şimdi Ara

Artık Sıkıldım Cpu Fan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 7-8 kere abartısız cpu fan aldım hepsini 6 ay kullanıp atıyorum niye derseniz fan cok ses cıkartıyor bir süre sonra ve rahatsız oluyor sizce neden cıkıyor kasanın kapaklarınıda açtım bana önerebilceginiz fan varsa soylermisiniz bide birsey duydum su ile ve gazla calıasan fanlar varmıs alırsam nerden almalıyım ne almalıyım bi yardım edin ^^

• 12 cm fanı olan bir soğutunu alsan en iyisini yapmış olursun çünkü büyük fanlar yavaş döner ve iyi hava yaratır.
    küçük fanlı alsan yeteri kadar soğutma için fan hızlı dönecek ve fazla ses çıkaracak.
    50 tl civarlarındaa 12 cm lik fanı olan bir soğutucu alabilirsin.
  • Büyük fan olursa altındaki blok da büyür yani maliyet kat kat artar.Sessizlikse evet büyük lazım.Hem de soğutma performansı artar dolayısıyla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: f(x)

Büyük fan olursa altındaki blok da büyür yani maliyet kat kat artar.Sessizlikse evet büyük lazım.Hem de soğutma performansı artar dolayısıyla...

Dostum maliyet niye kat kat artsın. 50 Tl ye soğutucu blok + 12 cm fanı alıyorsun zaten. Zaten sadece kuru kuruya 12 cm fan alayım demiyorki arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinaydogan

quote:

Orijinalden alıntı: f(x)

Büyük fan olursa altındaki blok da büyür yani maliyet kat kat artar.Sessizlikse evet büyük lazım.Hem de soğutma performansı artar dolayısıyla...

Dostum maliyet niye kat kat artsın. 50 Tl ye soğutucu blok + 12 cm fanı alıyorsun zaten. Zaten sadece kuru kuruya 12 cm fan alayım demiyorki arkadaş.

50 tl ye ne kadar işlev görecek ki ?

GLACİalTECH UFO V51 SileNT 2. eli 55 60 tl sıfırını bilmiyorum.Ve büyük.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.