Çoğu Bölgede kapasitesini aşmış durumda olan Telsim Gprs abone kabulune son vermeli en azından kapasitesinin üzerindeki bölgelerde... Kapasitesini artırmak gibi bir durumun söz konusu olduğunu sanmıyorum, o halde abonelerini ve hizmet kalitesini düşünüyorsa bunu abone kabulünü durdurmalı yoksa ne eski aboneleri ne de yeni aboneleri sağlıklı kullanımı bırakın 1 kb lık bilgi alışverişini bile yapamaz hale gelecektir. Son zamanlarda sadece gece yarıları bağlantı kurulabilir bir hale geldi oda çok sağlıklı bir bağlantı değil, gündüzleri veri alışverişini bırakın bağlanmak bile çoğu zaman mümkün olmuyor. Bizim halkımız malum nerde beleş oraya yerleş mantığında vurdumu öldürür,aslında diğer ISP lerin fiyatlarına ve telefon ücretlerine bakıldığında bunuda yadrıgıyamıyorum. Merak ediyorum daha ne kadar abone kabul edilecek veya daha kaç kişi bölgesindeki bağlantının durumunu öğrenmeden abone olacak? Yinede Telsime bu hzmetinden dolayı teşekkür ederiz ama hizmet alamamaya başladığımızda bu teşekkürler küfüre dönüşebilecektir ki her fırsatta çoğu kişi artık küfürü seçiyor.
doğru sölüyorsun ama abone almaması gibi bişi olamaz..
+1 adamlar zaten para pesındeler ve tr de gprs acısından tekler cogu ınsanın geleceklerını bılıyorlar belırlı yerlere fazla baglantı verılıyor gıbı gelıyor bana...
Nickmickyok ayıp etmissin ama, bizde daha dün paraya kıyıp 6610 aldık gprs ile internet olayına girelim diye. biyerlerden kablo mablo ırda telsim hat tedariklemeye uğrasiyoduk.Bu arada arkadaşlar en kelepirinden nasıl gircez bu mevzuya...?
Bencede ama bence beles diye herbuldugu seyi bilgisayarina cekmeye calisan bilincsiz kendini dusunen insanlarinda hatlarini iptal etmeli
nasil yapacakmis o hat iptalini parasini oduyorsan, baglanti siniri yoksa bu senin deyiminle bilincsizligi kimi ilgilendirir ayrica Telsim niye abone almayi durdursunki nasil olsa hiz vaadetmiyor, bence aycell konusma dakikasini 80Bin yapacagina Eski hizmetini yeniden baslatsin veya aria bedava konntor dagitacagina oda boyle bir hizmet versin
telsimin abone olayı yavaşladı zaten.... gprs olayıda her geçen gün dilden dile yayılıyor.. telekom adam olsada millet bu hallere düşmese ne diyelim.
yaw bununla uğraşacğınıza bölgenizde adsl varsa ve aylık 49 milyon verebiliyorsanız bitmeden alın. yakında yeni portlarda açılacak ama şimdi olmayan yerler olacak onlarda. o zaman telsimciler belki dahada rahatlarsınız.
aslında bazı bölgelerde çok ii çekerken bazı bölgelerde çok kötü çekiyor bunun sebebi bence telsimin (arkadaşlarında değindiği gibi) iş yapmaması ne yapalım buna katlanacağız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme