quote:Orjinalden alıntı: EL NINO forumda tarikatmı kurdunuz ben kurdum şeyh benim müridim olmak istrersen vukuatlı nüfüs cüzdan örenğini bide muhtar onaylı ikametgah ilmuhaberini bana getir müridim ol
quote:Orjinalden alıntı: Tarum kendisi tarumcudur ne tarumcusu be duyanda bişey sanacak. tarikata felan üye deilim ben. Şekilci olmayın
quote:Orjinalden alıntı: silent scream quote:Orjinalden alıntı: Tarum kendisi tarumcudur ne tarumcusu be duyanda bişey sanacak. tarikata felan üye deilim ben. Şekilci olmayın sen şekilciisn kardeşim unutma bu dedimi sen tarumcusun yalansa yalan de
quote:Orjinalden alıntı: Tarum quote:Orjinalden alıntı: EL NINO forumda tarikatmı kurdunuz ben kurdum şeyh benim müridim olmak istrersen vukuatlı nüfüs cüzdan örenğini bide muhtar onaylı ikametgah ilmuhaberini bana getir müridim ol peki gizli kameramla geliyorum ...
quote:Orjinalden alıntı: Tarum sen şekilciisn kardeşim unutma bu dedimi sen tarumcusun yalansa yalan de yalan
silent yalan söyledi gördünüz yalan didi nino kameranla gel topunle tüfeğinle ağır sanaiyi hamlelerinle gel paplumba boynuzlu kikirdek ve sen güldürme beni
quote:Orjinalden alıntı: Tarum silent yalan söyledi gördünüz yalan didi nino kameranla gel topunle tüfeğinle ağır sanaiyi hamlelerinle gel paplumba boynuzlu kikirdek ve sen güldürme beni ağır sanayi hamlesiyle...nasa araştırma kafilenle gel evet ben ve boynuzlu kikirdek ne olmuş
Ben de sadece bana oluyo sanıyodum,yazdığım zaman konu orda noktalanıyo da. Kusura bakma konun burda kalabilir konu sahibi.
quote:Orjinalden alıntı: pappumpaa quote:Orjinalden alıntı: Tarum silent yalan söyledi gördünüz yalan didi nino kameranla gel topunle tüfeğinle ağır sanaiyi hamlelerinle gel paplumba boynuzlu kikirdek ve sen güldürme beni ağır sanayi hamlesiyle...nasa araştırma kafilenle gel evet ben ve boynuzlu kikirdek ne olmuş magnolia girme aramısa senin boynuzlarını kırarım bak paplumba bana melek gibi olcan şeytan gibi olmıcan
quote:Orjinalden alıntı: Magnolia.. Ben de sadece bana oluyo sanıyodum,yazdığım zaman konu orda noktalanıyo da. Kusura bakma konun burda kalabilir konu sahibi. konu sahibi olarak idda ediyorum bu topicin en son mesajı bana ait olacak. içimden bi ses öle diyo
quote:Orjinalden alıntı: silent scream quote:Orjinalden alıntı: Magnolia.. Ben de sadece bana oluyo sanıyodum,yazdığım zaman konu orda noktalanıyo da. Kusura bakma konun burda kalabilir konu sahibi. konu sahibi olarak idda ediyorum bu topicin en son mesajı bana ait olacak. içimden bi ses öle diyo olmıcaksın ilelebet bu topiktwyim
bende hep bende bitiyo sanıyodum iyide bu kadar çok konu açılmıyoki son zamanlarda herkes bende bitiyo diyosa bu işte bi iş var
quote:Orjinalden alıntı: TiriT Bende tam cvp yazıyorum gönderecem konu silinmiştir yönetici girişi istiyor o başka bi topic konusu burası yazdığı mesajlarla topic öldürenlerin