quote:Orijinalden alıntı: bigknifebenim de durumum farklı değil,en iyisi uzaktan izlemekaynı şekilde ne zaman girsem uçuyo konu
quote:Orijinalden alıntı: Su Samuruaynı şekilde ne zaman girsem uçuyo konu Alıntıları Göster siz genelde kitlediğiniz için konuları son yazan siz oluyosunuz
quote:Orijinalden alıntı: silent screamsiz genelde kitlediğiniz için konuları son yazan siz oluyosunuz Alıntıları Göster wallahi quote:Orjinalden alıntı: silent scream siz genelde kitlediğiniz için konuları son yazan siz oluyosunuz
quote:Orijinalden alıntı: silent screamsiz genelde kitlediğiniz için konuları son yazan siz oluyosunuz Alıntıları Göster bu konunun altında "bu konuyu tutturun" demeye getiriyosun yani
quote:Orijinalden alıntı: SanalKabusbu konunun altında "bu konuyu tutturun" demeye getiriyosun yani Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: SanalKabus bu konunun altında "bu konuyu tutturun" demeye getiriyosun yani konu tutturmak isteseydim bi kıza aşık oldum napmalıyım diye topic açardım zaten bu topicin ömrü en fazla 15 mesaj
quote:Orijinalden alıntı: SanalKabusbu konunun altında "bu konuyu tutturun" demeye getiriyosun yani Alıntıları Göster Hocam siz ilk kankalardan değilmisnz :S
quote:Orijinalden alıntı: Su Samuruaynı şekilde ne zaman girsem uçuyo konu Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: paTRon aynı şekilde ne zaman girsem uçuyo konu seninki normal artiiz
quote:Orijinalden alıntı: BoltRiderHocam siz ilk kankalardan değilmisnz :SAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Fatih Sultan Mehmet Hocam siz ilk kankalardan değilmisnz :S eğer bana diyosan asla kanka olmadım. kuzide deilim bu arada
quote:Orijinalden alıntı: silent screamquote:Orjinalden alıntı: Fatih Sultan Mehmet Hocam siz ilk kankalardan değilmisnz :S eğer bana diyosan asla kanka olmadım. kuzide deilim bu aradaAlıntıları Göster Bigknife'ı görmüştüm sanki :)
quote:Orijinalden alıntı: BoltRiderBigknife'ı görmüştüm sanki :)Alıntıları Göster Bir abdest alsan belki geçer
quote:Orijinalden alıntı: Dr. ZhivagoBir abdest alsan belki geçerAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: CashRulez Bir abdest alsan belki geçer
quote:Orijinalden alıntı: silent screamquote:Orjinalden alıntı: SanalKabus bu konunun altında "bu konuyu tutturun" demeye getiriyosun yani konu tutturmak isteseydim bi kıza aşık oldum napmalıyım diye topic açardım zaten bu topicin ömrü en fazla 15 mesajAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: silent scream quote:Orjinalden alıntı: SanalKabus bu konunun altında "bu konuyu tutturun" demeye getiriyosun yani konu tutturmak isteseydim bi kıza aşık oldum napmalıyım diye topic açardım zaten bu topicin ömrü en fazla 15 mesaj
quote:Orijinalden alıntı: SanalKabusquote:Orjinalden alıntı: silent scream quote:Orjinalden alıntı: SanalKabus bu konunun altında "bu konuyu tutturun" demeye getiriyosun yani konu tutturmak isteseydim bi kıza aşık oldum napmalıyım diye topic açardım zaten bu topicin ömrü en fazla 15 mesaj Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: SanalKabus quote:Orjinalden alıntı: silent scream quote:Orjinalden alıntı: SanalKabus bu konunun altında "bu konuyu tutturun" demeye getiriyosun yani konu tutturmak isteseydim bi kıza aşık oldum napmalıyım diye topic açardım zaten bu topicin ömrü en fazla 15 mesaj yaranamı bastım yoksa
quote:Orijinalden alıntı: silent screamquote:Orjinalden alıntı: SanalKabus quote:Orjinalden alıntı: silent scream quote:Orjinalden alıntı: SanalKabus bu konunun altında "bu konuyu tutturun" demeye getiriyosun yani konu tutturmak isteseydim bi kıza aşık oldum napmalıyım diye topic açardım zaten bu topicin ömrü en fazla 15 mesaj yaranamı bastım yoksaAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: silent screamquote:Orjinalden alıntı: SanalKabus quote:Orjinalden alıntı: silent scream quote:Orjinalden alıntı: SanalKabus bu konunun altında "bu konuyu tutturun" demeye getiriyosun yani konu tutturmak isteseydim bi kıza aşık oldum napmalıyım diye topic açardım zaten bu topicin ömrü en fazla 15 mesaj yaranamı bastım yoksaAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: silent scream quote:Orjinalden alıntı: SanalKabus quote:Orjinalden alıntı: silent scream quote:Orjinalden alıntı: SanalKabus bu konunun altında "bu konuyu tutturun" demeye getiriyosun yani konu tutturmak isteseydim bi kıza aşık oldum napmalıyım diye topic açardım zaten bu topicin ömrü en fazla 15 mesaj yaranamı bastım yoksa hayır
quote:Orijinalden alıntı: SanalKabusquote:Orjinalden alıntı: silent scream quote:Orjinalden alıntı: SanalKabus quote:Orjinalden alıntı: silent scream quote:Orjinalden alıntı: SanalKabus bu konunun altında "bu konuyu tutturun" demeye getiriyosun yani konu tutturmak isteseydim bi kıza aşık oldum napmalıyım diye topic açardım zaten bu topicin ömrü en fazla 15 mesaj yaranamı bastım yoksa hayır Alıntıları Göster bendeki takıntı aşamasına geçmişti bi zamanlar silent scream bu konuda yalnız olmadığın belli
quote:Orijinalden alıntı: OgzS bendeki takıntı aşamasına geçmişti bi zamanlar silent scream bu konuda yalnız olmadığın belli Alıntıları Göster demekki hep konuyu noktalayacak mesajlar atıyosun bu iyi bence .