wallahi quote:Orjinalden alıntı: silent scream siz genelde kitlediğiniz için konuları son yazan siz oluyosunuz
quote:Orjinalden alıntı: SanalKabus bu konunun altında "bu konuyu tutturun" demeye getiriyosun yani konu tutturmak isteseydim bi kıza aşık oldum napmalıyım diye topic açardım zaten bu topicin ömrü en fazla 15 mesaj
quote:Orjinalden alıntı: Fatih Sultan Mehmet Hocam siz ilk kankalardan değilmisnz :S eğer bana diyosan asla kanka olmadım. kuzide deilim bu arada
quote:Orjinalden alıntı: silent scream quote:Orjinalden alıntı: SanalKabus bu konunun altında "bu konuyu tutturun" demeye getiriyosun yani konu tutturmak isteseydim bi kıza aşık oldum napmalıyım diye topic açardım zaten bu topicin ömrü en fazla 15 mesaj
quote:Orjinalden alıntı: SanalKabus quote:Orjinalden alıntı: silent scream quote:Orjinalden alıntı: SanalKabus bu konunun altında "bu konuyu tutturun" demeye getiriyosun yani konu tutturmak isteseydim bi kıza aşık oldum napmalıyım diye topic açardım zaten bu topicin ömrü en fazla 15 mesaj yaranamı bastım yoksa
quote:Orjinalden alıntı: silent scream quote:Orjinalden alıntı: SanalKabus quote:Orjinalden alıntı: silent scream quote:Orjinalden alıntı: SanalKabus bu konunun altında "bu konuyu tutturun" demeye getiriyosun yani konu tutturmak isteseydim bi kıza aşık oldum napmalıyım diye topic açardım zaten bu topicin ömrü en fazla 15 mesaj yaranamı bastım yoksa hayır