Şimdi Ara

Foruma Ne Zaman Girsem İçim Kararıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktada belirttiğim gibi foruma ne zaman girsem öne çıkan konuların %99'u hep insanın içini karartan cinsten. Ne zaman mutlu bir şekilde foruma girsem üzgün bir şekilde ayrılıyorum. Evet açılan konular sonuçta yalan yanlış şeyler değil ama hergün farklı bir sorunlarla karşılaşıyoruz.

Foruma Ne Zaman Girsem İçim Kararıyor

• Ben açıyorum mutlu konu da tutmuyor aşağı düşüyor :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkeyi 1980 haliyle kıyaslayanlar çok iyi olduğumuzu, süpergüç olduğumuzu sanmasalar böyle olmazdık. Ülke kötü durumda ve kötü durumda olduğunu kabul etmeyen insanlar var. Kimse çabalamıyor düzeltmek için. Üretim yok ülkede hiçbir konuda. İnsan profilimiz üretmeye uygun değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock N Roll Seven Sinek

Ülkeyi 1980 haliyle kıyaslayanlar çok iyi olduğumuzu, süpergüç olduğumuzu sanmasalar böyle olmazdık. Ülke kötü durumda ve kötü durumda olduğunu kabul etmeyen insanlar var. Kimse çabalamıyor düzeltmek için. Üretim yok ülkede hiçbir konuda. İnsan profilimiz üretmeye uygun değil.

Ulke kotu durumda olsaydi Ben 700tl Para veriyorum part time eleman bulamıyorum

1500tl veriyorum yine bulamıyorum

İş soran yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leş gibi bi toplum olduk çıktık aklı olan kaçar bu saatten sonra. bu ülkeye gram çaba harcamam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O piyasadan haberim yok ancak istediğin elemanın belirli bir bölümü okumuş olması gerekiyorsa, yani diploma lazımsa çalışmaz tabi o paraya. O paraya çalışanlar genelde üniversite okuyup ek gelir isteyenler ya da ilkokul mezunlarıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock N Roll Seven Sinek

O piyasadan haberim yok ancak istediğin elemanın belirli bir bölümü okumuş olması gerekiyorsa, yani diploma lazımsa çalışmaz tabi o paraya. O paraya çalışanlar genelde üniversite okuyup ek gelir isteyenler ya da ilkokul mezunlarıdır

Uni mezunu kıriterim yok

Bi part time bi full time elemana ihtiyacım var çevremdeki insanlar çalışmıyor.

Dışardaki insanlar sehirdısı calisirsa calisir ona da annem izin vermiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Artık Zaman Geldi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konu dışına bakıp çıkıyorum bu aralar Konu dışında eskiden bir tane de olsa eğlendiren konu olurdu, artık o da yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sorma ben birde ülke gündemi tarafına giriyorum tamamen karamsarlık çöküyor.

Eskiden girerdim, konuları okur iki gülümserdim şimdi foruma giresim gelmiyor ne yazık ki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.