Şimdi Ara

ARTIK TÜM TELEFONLAR AYNI (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
7
Favori
31.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
430 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tabi canım 1.000.000 TL'lik villada da uyuyosun, 80.000 TL'lik dairede de. Sonuçta ikisi de ev :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ele7en

Hiçbir telefon Apple kadar kaliteli olamaz

kalite anlayisiniz bu kadar mi yerlerde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halihazırda severek kullandığım cihaz hiçbirine benzememektedir.
    Bknz; Blackberry Passport Silver Edition
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre D

quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

500 tl lik telefonla maillerini her kontrol etmek istediğinde saçına bir tane ak düşer.

Hâlâ Galaxy ACE kullanıyorum. E-postalarımı hiç sorunsuz kontrol ediyorum ve bildirim alabiliyorum.

Aferin

• Kesinlikle 500 tl lik bir telefon ile 4000 tl lik bir telefon aynı değildir. Kullanılan işlemci, ram, hafıza, ekran kartı vs daha kalitelidir. Mesela İşportada da 10 tl ye gömlek var beymende 100 tlde gömlek var ikiside gömlek ikiside aynı işi yapıyor ama giydiğinizde kaliteyi fark ediyorsunuz biri naylon diğeri %100 pamuk)

• Bi kuzenim var.
    5bine yakın verip iPhone 7 plus mı ne almış. Şuan kontör yükleyecek parası yok
    Yemişim öyle telefonu..
  • Arkadaş destan yazdım ama geri gittim yanlışlıkla ya 😭 kısacası 500 TL değilse de 1500 TL lik canavar gibi cihaz çok artık. Not: Apple a hastayım ama piyasada harika Android cihazlar da var artık, örneğin p 9 ile iPhone 7 arasında cidden fark yok bence hatta p9 zaman zaman vay arkadaş nasıl cihaz yapmışlar dedirtiyor. Birisi 1800 diğeri 3500 . Sonuç olarak herkes beğendiğini alsın ya çokta takılmamak lazım 😊

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dcq.234

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dcq.234

quote:

500 tl lik telefonla maillerini her kontrol etmek istediğinde saçına bir tane ak düşer.

Herkes bir örnek vermiş bende vereyim. 3 yıl önce aldığım 600 liralık Moto G ile sorunsuz her şeyi açıyorum.

Senin yorumunu beğenen 256 kişi kendini avutuyor sadece. Parası olan alsın sıkıntı yok bizim için ama artık telefonlar arasında fazla fark olmadığını da kabullenin.

Aksine, performans ile yeterlilik arasındaki farkı kavrayamadığınızdan kaynaklanıyor. Siz meseleyi yeşilçam filmine çevirdiniz. Paraları var ama aptallar demeye getiriyorsunuz temelde. Adamlar telefona para veriyor diye milleti aptal yerine koyup üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Dağ gibi fark var birader. 600 liralık telefonla 3000 liralık telefon arasına bir DAĞ var. Neyin inadındasınız onu da anlamadım. Bütün millet gerizekalı, siz aynı performansı verdiğini ZANNETTİĞİNİZ telefonlarınızı savunarak akıllısınız.

Arkadaşım herkes iş adamı değil burada. Çoğu insanın amacı ihtiyacını karşılaması değil ortamlarda hava atmak.

Bak çoğu insan diyorum senin gerçekten ihtiyacın vardır ondan almışsındır o halde lafım sana ve senin gibilerine geçerli olmuyor. Yine tribe girme yani. Lüks telefon alan çoğu kişi ihtiyacını benim telefonla da karşılar. Mesela maillerini her kontrol etmeye çalıştığında saçına aklar düşer demişsin. Ama bu genellemen benim ve sana alıntı yapan arkadaşlar için geçerli değil gördüğün gibi. Lüks telefonları da kullandım şimdi cahil yerine koymaya çalışma adamı. Bir sürü telefonla kendi telefonumun performansını bizzat eşleştirdik hiç öyle gözünde büyüttüğün kadar fark olmadı. Yine fark yok demiyorum ama zannettiğin gibi uçurum yok. Biz burada kimseyi gerizekalı yerine koymaya çalışmıyoruz en azından benim amacım bu değil. Senin paran ne almak istiyorsan al ona karışamam ben sadece senin genelleme yaptığın yoruma cevap veriyorum hepsi bu.

ya tamam hava atmak için telefon alan yok demiyorum bende zaten. Benim lafım 500 liralık telefonda aynı şeyi yapıyor diyenlere. benim 500 lirayı aldığım telefon ıphone un yaptıklarını yapabiliyor diyenlere. Öyle bir dünya yok işte. Senin zannettiğin gibi bir uçurum yok diyorsunda biraderim bal gibide fark var. Benim işim teknoloji, biraz saygı bekliyorum haliyle.İpini koparan yorum yapıyor saçma sapan, doğrusunu söyleyince de üste çıkmaya çalışıyor. Herkes kendince haklı işte neyse.

O zaman telefondan beklentine göre değişir dediğin durum. Sana göre uçurum vardır çünkü senin ihtiyacın bana göre çok daha farklıdır. Buna diyecek bir şeyim yok dediğinde haklısındır. Sadece benim beklentime göre de öyle uçurumun olmadığını gördüm. Birçok telefon incelediğimden çıkardığım sonuç budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizharflik

Arkadaş destan yazdım ama geri gittim yanlışlıkla ya 😭 kısacası 500 TL değilse de 1500 TL lik canavar gibi cihaz çok artık. Not: Apple a hastayım ama piyasada harika Android cihazlar da var artık, örneğin p 9 ile iPhone 7 arasında cidden fark yok bence hatta p9 zaman zaman vay arkadaş nasıl cihaz yapmışlar dedirtiyor. Birisi 1800 diğeri 3500 . Sonuç olarak herkes beğendiğini alsın ya çokta takılmamak lazım 😊

Dostum o noktada da fiyat farkini saglayan sey malzeme kalitesidir, satis sonrasi hizmettir. Marketteki uygulama cesitliligidir. Vatan computer da calistim biliyorum. Servise gonderilmek uzere gelen androidlere verilen ozenle iphone a verilen ozen baya farkli.

• ya ailede 2 gündür bunun kavgasını ediyoruz ,şimdi derdimi depreştirdiniz :)

bir telefon 500-600 tl. den fazla etmez ,daha fazlası özenti nedeniyle reklamlarla milletin kafasına sokuluyor
    ve bundan üreticiler,satıcılar ve devlet kazanıyor ,vatandaş ise sadece birbirine hava atıyor
    millet bu kadar bilmem ne işlemcili ,bilmem kaç piksel ,bilmem kaç ram peşine düşmese fiyatlarda bu kadar yüksek olmaz
    ayrıca yahu kardeşim siz bu 3-4 gb. ramli telefonlarla ne iş yapıyorsunuz anlamadım gitti

özetle % 99.9 hava atmak asıl amaç (artık ne havası oluyorsa)
  • Valla hiçbir​ apple bana şarj olarak yetmezdi herhalde. Benim gibi kullanan birisi üç saatte bitirip günün geri kalanını kablolu telefon olarak geçiriyor. Telefonunu gerçekten kullanan adam iPhone almaz çünkü bir işine yaramaz. Burada "3bin verdim telefonu son atomuna kadar kullanıyorum" diyen adamlar benimkinin 10da biri kadar kullanmiyordur. Gerekince 1 saat el feneri olarak kullanmak, autocad ile işçilere birşeyler anlatmak, deli gibi mailleşmek, saatlerce telefon konuşmaları yapmak vesaire. Bunlar iPhone a göre değil. Kullananları (kullanmaya çalışanları) görüyorum, resmen çile çekiyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw arkadaş ne gereksiz yorumlar

Yok 500 tl lik telle 4000 lik aynıymış

Yok ios çöpmüş

Yok android çöpmüş

Yok kamerası 7357365327mp miş

Benim için ikiside aynı(android ağır basıyor)

Benim beklentilerim neler

Dh ye girsin

Paralı uygulamaları beleşe getirebileyim(hem android hem ios ta bunu root/jb gerektirmeden yapabiliyorum)

Uygulama içi satın almaları beleşe getireyim(iki taraftada oluyor mesela Survivor da dün 3 tane yan ekrandan oy yolladım ancak kontrol yapacakları için saymayacaklar)

Kasmasın donmasın(ios da ve saf android de var şu anda lineage OS kullanıyorum)

Oyun oynatsın(iPhone yi anlatmaya gerek yok iPhone 4 ile über grafikli oyunları oynamıştım 2016 da ve şu anda elimde bulunan a3 (2015) ile über grafikli oyunlar hariç her oyunu highde über grafikli oyunları ise lowda oynatabilyor)

Yani kısa lafın uzunu ihtiyacınız neyse onu alın mesela benim ihtiyacımı android tarafında 1500-2000 liralık bir telefon görürken sizinki için ip7 plus dan aşağısı kesmez

Tercih sizin

• Arkadaşlar size şöyle diyeyim, İPhone 7 Plus ile Samsung S8 telefonlarına dün akşam sadece yedek aktardım. Uygulama hiç yok. Sadece mesajlar, telefon rehberi ve galeri. Ama neden ise s8 modelinde rehbere basınca ilk açılışta bekliyorum, İphone direk açılıyor. Sonra tuşları kilitleyip tekrar açmaya basıyorum s8 yavaş. İkisinde de toplasan 2,5 gb lık bir veri aktarımı oldu. Dün akşam ikisi de sıfır kutusundan çıktı. Biraz daha net incelemeler ile konuşursak, bende bilmediğim bir şeyler öğrenirim sizlerin sayesinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: afsinedremitli

quote:

Orijinalden alıntı: crazydange

Herkesin kendine göre bütçesi var elbette ama bende ihtiyaca göre telefon alanlardan yanayım. 2 yıldır LG 3 kullanıyorum ve şimdiye kadar hiç programlarda sorun yaşamadım. yavaşlık oluyormu bazen oluyor elbette ama teknoloji her dakıka ilerliyor arkadaslar yakalamak biraz zor o yuzden en son noktaya geldıgınde ıhtıyacını karsılayacak bır telefon alırsın olur biter ama bu illa ıhtıyacından fazlasını almak anlamına gelmıyor bana göre. 4000 tl verecegıme ihtiyacım olan 2 bin tl lik telefon ise gider 2 bın tl lık telefon alırım gerı kalan 2 bın tl'yede örneğin televızyon alırım baska bırsey alırım ama gıdıpte ıhtıyacım fazlası olan bır mala 4000 tl vermem.

okuduğunuz için teşekkürler iyi forumlar.

Çok güzel demişsiniz. Ama maalesef ihtiyaçlarınızı karşılayacak telefonlarda da 2000 liralık bir cihaz almak mantıklı değil. Misal; İPhone 5s ya da 6 aldınız, ne kadar süre daha güncelleme alacak cihazınız ? Aldığı güncellemeler ne kadar süre daha hızını düşürmeyecek ? Bu sorularımı aynı şekilde bir android cihaz içinde düşünebilirsiniz. Bence ilk etap da en son modeli almak daha mantıklı. Uzun süre güncelleme desteği, üzerindeki teknolojinin uzun süre daha yeterli olması, garantisi bittiğinde bir sorun olduğunda halen piyasa da parçasının rahatlıkla bulunabilmesi. Satmak istediğiniz de iyi bir telefon alabilecek paranın bir kısmını karşılaması. Maalesef en son söylediğimde sadece apple ikinci el de iyi fiyatlara gidiyor.

Sonuç olarak bu sebeplerden ötürü, bilindik markalar ve en güncel modeli almamız gerekiyor. Aksi taktirde zararı büyük oluyor, elimizdekinin ne değeri kalıyor, ne parçasını bulabiliyoruz, ne güncelleme geliyor. Birazda bu açıdan değerlendirmek lazım.

Saygılar

Yorumlarınız için teşekkür ederim ve gerçekten sizde çok iyi bir bilgilendırme yapmıssınız. Telefon alırken bu söylediklerinize dikkat etmek gerekli :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Şuan kurduğunuz mantık;

Doğan, Şahin'de A noktasından B noktasına götürüyor, BMW, Mercedes'de A noktasından B noktasına götürüyor. O zaman Mercedes, BMW'ye gerek yok herkes Şahin, Doğan alsın.

Bırakın insanlar parasını istediği gibi harcasın, belki öyle mutlu oluyorlardır.

Not: Xiaomi Mi5 Spor

Konu sahibinin mantığını araba mevzusuna benzetmen güzel olmuş.
    Tabi herkes parasını istediği gibi harcar ama herkesin bir çırpıda bir telefona 3-4 bin verecek parası var mı? Orası tartışma konusu. :)

500 liralık bir telefonla 3000 bin liralık telefon arasında dağlar kadar fark olduğunu inkar etmemek lazım ama örneğin 1100 liralık Xiaomi mi5 ile 3 bin küsür liralık Iphone 7'nin hızları eşit sayılır. Iphone arayüzde arada sırada saliselerle öne geçse de 2 bin lira fark vermek ancak ve ancak paranoyak bir marka takıntılığıdır. :) Bunu da inkar etmemek lazım.

• Yıllardır burada iPhone kullanıcılarına laf sokan arkadaşlar sokakta pahalı araba kullanan birisini gördüğü zaman yanına gidip "ne gerek vardı bunu almaya, opel alsaydın" desinler de göreyim.

Size ne arkadaşlar? Size ne?? İnsanlar paralarını istediği gibi harcalarlar. Siz paranızı sigaraya, batak oynamaya, çekirdeğe kolaya harcıyorsunuzdur, laf soktuğunuz adamlar o parayla iPhone alıyordur. Veya maaşı yüksektir. veya babası zengindir. Size ne?

2017 yılının ortasına geldik, hâlâ Android cihazların iPhone'lar kadar hızlı olduğunu iddia edenler var.
    Arkadaşlar siz Android 10 kat daha hızlı deseniz de biz iPhone kullanmaktan vazgeçmeyeceğiz. Biz bu telefonun stabil oluşunu, sade oluşunu, güvenli oluşunu, kullanıcı arayüzünü seviyoruz.

Kıskançlığı bırakın artık. Paranız neye yetiyorsa onu alın.

5000 liraya iPhone alan insanların bu kadar para verdiği için üzüldüklerini mi sanıyorsunuz? Size ne yani?

• BlueLagoN kullanıcısına yanıt
    Sony çok bilinmiyor veya aklına gelmiyor sanırım milletin z2 kullanıyorum 3 senesi oldu taş gibi maşallah değil servise göndermek en ufak donma takılma hiçbir sıkıntısı yok meretin maşallah

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.