Şimdi Ara

ARTIK TÜM TELEFONLAR AYNI (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
7
Favori
31.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
430 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: genso

550tllik Redmi 3 kullanıyorum. Mailler direk düşüyor zaten, bildirime tıkladığın anda ekranında.

aferin
  • Xiaomi MI4C aldım arkadaşlar 600tl civarına çinden bundan önce iPhone 6 vardı 2500TL para gömdüm hala içim yanıyor hiçbir farkı yok emin olun kullandım denedim biliyorum boş konuşan arkadaşlar görüyorum yok kullanım amacı cart curt gerçekten saçmalıyorlar sanki bana telefonda render yapacaklar bunu yazanların çoğu sadece sosyal medya programlarını kullanıyor ha ama ben zenginim paramı böyle boş şeylere gömmek istiyorum diyenler alsın varsın biz sığ düşünceli olalım.
  • telefon sistem özelşikleri aynı ama koyulan işlemci hızı ve ram ve her zaman olan önemlinin önemlisi kamera farklı parayı bunlara veriyoruz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

quote:

Orijinalden alıntı: dcq.234

quote:

500 tl lik telefonla maillerini her kontrol etmek istediğinde saçına bir tane ak düşer.

Herkes bir örnek vermiş bende vereyim. 3 yıl önce aldığım 600 liralık Moto G ile sorunsuz her şeyi açıyorum.

Senin yorumunu beğenen 256 kişi kendini avutuyor sadece. Parası olan alsın sıkıntı yok bizim için ama artık telefonlar arasında fazla fark olmadığını da kabullenin.

Aksine, performans ile yeterlilik arasındaki farkı kavrayamadığınızdan kaynaklanıyor. Siz meseleyi yeşilçam filmine çevirdiniz. Paraları var ama aptallar demeye getiriyorsunuz temelde. Adamlar telefona para veriyor diye milleti aptal yerine koyup üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Dağ gibi fark var birader. 600 liralık telefonla 3000 liralık telefon arasına bir DAĞ var. Neyin inadındasınız onu da anlamadım. Bütün millet gerizekalı, siz aynı performansı verdiğini ZANNETTİĞİNİZ telefonlarınızı savunarak akıllısınız.

Arkadaşım herkes iş adamı değil burada. Çoğu insanın amacı ihtiyacını karşılaması değil ortamlarda hava atmak.

Bak çoğu insan diyorum senin gerçekten ihtiyacın vardır ondan almışsındır o halde lafım sana ve senin gibilerine geçerli olmuyor. Yine tribe girme yani. Lüks telefon alan çoğu kişi ihtiyacını benim telefonla da karşılar. Mesela maillerini her kontrol etmeye çalıştığında saçına aklar düşer demişsin. Ama bu genellemen benim ve sana alıntı yapan arkadaşlar için geçerli değil gördüğün gibi. Lüks telefonları da kullandım şimdi cahil yerine koymaya çalışma adamı. Bir sürü telefonla kendi telefonumun performansını bizzat eşleştirdik hiç öyle gözünde büyüttüğün kadar fark olmadı. Yine fark yok demiyorum ama zannettiğin gibi uçurum yok. Biz burada kimseyi gerizekalı yerine koymaya çalışmıyoruz en azından benim amacım bu değil. Senin paran ne almak istiyorsan al ona karışamam ben sadece senin genelleme yaptığın yoruma cevap veriyorum hepsi bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mimar SaNAN kullanıcısına yanıt
    Lenovo K5 ayarındaysa;

Turkcell T70 kullanıyorum, kasıyor, takılıyor, delirtiyor. Mi 6 çıksın piyasaya ilk ben alacağım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

500 tl lik telefonla maillerini her kontrol etmek istediğinde saçına bir tane ak düşer.

Herkes bir örnek vermiş bende vereyim. 3 yıl önce aldığım 600 liralık Moto G ile sorunsuz her şeyi açıyorum.

Senin yorumunu beğenen 256 kişi kendini avutuyor sadece. Parası olan alsın sıkıntı yok bizim için ama artık telefonlar arasında fazla fark olmadığını da kabullenin.

Aksine, performans ile yeterlilik arasındaki farkı kavrayamadığınızdan kaynaklanıyor. Siz meseleyi yeşilçam filmine çevirdiniz. Paraları var ama aptallar demeye getiriyorsunuz temelde. Adamlar telefona para veriyor diye milleti aptal yerine koyup üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Dağ gibi fark var birader. 600 liralık telefonla 3000 liralık telefon arasına bir DAĞ var. Neyin inadındasınız onu da anlamadım. Bütün millet gerizekalı, siz aynı performansı verdiğini ZANNETTİĞİNİZ telefonlarınızı savunarak akıllısınız.

Arkadaşım herkes iş adamı değil burada. Çoğu insanın amacı ihtiyacını karşılaması değil ortamlarda hava atmak.

Bak çoğu insan diyorum senin gerçekten ihtiyacın vardır ondan almışsındır o halde lafım sana ve senin gibilerine geçerli olmuyor. Yine tribe girme yani. Lüks telefon alan çoğu kişi ihtiyacını benim telefonla da karşılar. Mesela maillerini her kontrol etmeye çalıştığında saçına aklar düşer demişsin. Ama bu genellemen benim ve sana alıntı yapan arkadaşlar için geçerli değil gördüğün gibi. Lüks telefonları da kullandım şimdi cahil yerine koymaya çalışma adamı. Bir sürü telefonla kendi telefonumun performansını bizzat eşleştirdik hiç öyle gözünde büyüttüğün kadar fark olmadı. Yine fark yok demiyorum ama zannettiğin gibi uçurum yok. Biz burada kimseyi gerizekalı yerine koymaya çalışmıyoruz en azından benim amacım bu değil. Senin paran ne almak istiyorsan al ona karışamam ben sadece senin genelleme yaptığın yoruma cevap veriyorum hepsi bu.

ya tamam hava atmak için telefon alan yok demiyorum bende zaten. Benim lafım 500 liralık telefonda aynı şeyi yapıyor diyenlere. benim 500 lirayı aldığım telefon ıphone un yaptıklarını yapabiliyor diyenlere. Öyle bir dünya yok işte. Senin zannettiğin gibi bir uçurum yok diyorsunda biraderim bal gibide fark var. Benim işim teknoloji, biraz saygı bekliyorum haliyle.İpini koparan yorum yapıyor saçma sapan, doğrusunu söyleyince de üste çıkmaya çalışıyor. Herkes kendince haklı işte neyse.

• iPhone 6 ve Xiaomi Redmi Note 3 kullanmaktayım. iPhone 6'nın fiyatı Xiaomi Redmi Note 3'ün 3 katı civarı.

5.5 inç ekranı, 4050 mAh bataryası ve çok daha canlı ekranı ile nedense Xiaomi Redmi Note 3 cihazımı kullanırken daha çok zevk alıyorum. iPhone çıktığı günden beri iPhone kullanmaktayım. Onun yeri bende ayrıdır.

Hava atmak her zaman fazla para harcamak değildir. Çok daha ucuza daha iyi bir cihazı almak bence en güzel hava atma şeklidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcanozugenc -- 23 Nisan 2017; 1:37:15 >
  • Konu 27 sayfa olmuş, mesaj sahibi çizilmiş, adım gibi eminim sidik yarışı da dönmüştür hatta konu başka bir konuya da evrilmiştir, özetle yapılacaklar yapılmış geyik dönsün artık burası kını dışı

• eee kabullenmek gerek ki pahalı bir ülkede yaşıyoruz, herşeye ederinin üstünde para veriyoruz. Millet et yiyemiyordu zaten meyve de yiyemez oldu. Mesela s8 pahalı bir telefon mu? Değil. Samsungun 2012deki amiral gemisi 600 dolardı 2017deki de 850 dolar. Türkiyede ise 1800dü 5000 oldu. Yaw 500 liralık da işimi görüyor diye ezilip büzülmektense bu duruma kafa yormalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadım şey ise, telefonu sadece internete bağlanmak, konuşmak, mesajlaşmak vs için kullanananlar neden pahalı telefon alırlar. Ama ben telefonu konuşmaktan çok bilgisayar gibi kullanıyorum, indirmediğim oyun yok, indirmediğim program yok, bağlanmadığım yer yok. Telefonu telefon dışında her şey için kullanıyorum. Yer kalmıyor, hafıza bitiyor, en az 3 GB ram ancak kurtarıyor. Telefon ısınıyor, şarj bitiyor, ekran kitleniyor. En külüstür telefonu olan biri daha bi kez ısınma yaşamamış, ekran kitlenmemiş, hafıza dolmamış, telefon kararsızlıktan çakılıp kalmamış, bi tek ek program indirmemiş, doğru dürüst ne oyun oynamış ne kasan programlar kullanmış. Şimdi adam neden pahalı telefon alır, haa neden?! Bi amca var burada, geleneksel işlerden ortaca halli biri sayılır. iPhone 7 128 GB gördüm onda. Amca kaç GB dedim, ne bileyim dedi, Hiç Aplle Store üzerinden program indirdin mi dedim, applestore ne dedi.

• Iphone 4'ten sonra LG G3 ve Samsung J2 kullanan biri olarak söylüyorum. Android tek kelime ile pişmanlıktır. Iphone 7 Plus aldım yurtdışında. Burada 5.000 TL'ye satılan telefonu 3.500'e malettim. Tek söyleyeceğim Allah düşmanıma vermesin LG G3 ve J2'yi. Akbank cep şubeden EFT işlemini J2 ile 25 dakikada ancak yapabildiğimi söylemeliyim. Whatsapp'dan 30 dakikada mesajların geldiğini, bazen mesaj gönderemediğini, LG G3'ün kendi kendine ekranının kırıldığını, kamerasının bozulduğunu, Android 6.0'da şarjının öğle saatlerinde bittiğini, 1 yıl 3 ayda candy crush dışında oyun oynamamışken anakart arızası verip telefonun mevta olduğunu söyleyebilirim. 2 sene sonra Iphone 7 Plus'ı aldığım fiyata satabileceğimi tahmin ediyorum. 1,5 senede çöp olacak bir amiral gemisine 2-3 bin TL verebilirsiniz ya da kanser olma riskini göze alarak 600-700 TL'lik telefon da alabilirsiniz. Karar sizin.
  • Telefona vereceğim max para 1000-1200tl dir

Nokia 3310 piyasaya çıktığından beri telefon kullanırım bu 4.telefonum.Birisine parada vermedim hediye geldi.Hediye gelen arıza yaptı bayiye gittim yapılmadı ayak üstü hiç kullanmadığım lg g3 beat var onu verelim dediler denemeden aldım.Sorunsuz kullanıyorum tek sıkıntım alırken dikkat etmedigim daha doğrusu yeter dedigim 8gb lık dahili hafızası.Onun dışında ıslandı,düştü,yazın araç içinde ön camın orda unutmuşum güneşi yemiş akşama kadar ama tık demedi.4000tl yi tutupta bi telefona gömemem taksitle olsa bile,çünkü bu telefonla ne yapıyorsam aynısını onlada yapıcam Aylık 400tl lik yakıt kullandığımı düşünürsem 10 ay aracıma yakıt koyarım o parayla.Veya model yukselteyim desem mevcut paramın üzerine o 4000tl yi koyar istedigim aracın daha temizini bulurum

4000i telefona verecem aman toz olmasın aman çizilmesin diye taklalar atacam sonra,yok abi bana göre degil bunlar.Altı üstü bi telefon

• 500 tl lik telefonla 5000 tl lik telefon arasinda ki fark hava baska bir sey degil

• adam haklı valla,4 bin liralık telefonda aynı 500liralık da.Klasik Android yani açıkcası ben cidden androidden nefret ediyorum,çünkü telefon dediğin insan fıtratına uygun tasarlanmalı ona göre cevaplar vermeli.Android çok daha teknik fazla gereksiz teknik,İphone ise insan fıtratına hitap ediyo çünkü bu telefon sadece telefon teknik değil ama gerekli gereksiz herşey basitçe var içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genso

550tllik Redmi 3 kullanıyorum. Mailler direk düşüyor zaten, bildirime tıkladığın anda ekranında.

Aynısını ben de kullanıyorum. Kendi arayüzünde mail gelip tıklayınca kasıyor. 3-4 sn lik gecikmeden sonra açılmaya başlıyor.

Fakat saf androidde(Lineage OS) tıkladığın an geliyor. Ben de anlamadım bu durumu. Birde MIUI arayüzü birkaç ayar yapılmadıktan sonra multitasking için iyi değil.
  • Hepsi alo deyip fotograf çekip faceye girmeye yarıyo sonuçta
  • konu gereksiz bir karşılaştırma olmuş.Herkesin kullanım şekli farklı,isteyen 1500 tl lık telefon alsın isteyen 4000 tl lık.Almayın filan diyorsunuz ama ayağınızdan nb,nike,adidaslar eksik olmuyor.Bir de bunun bilgisayar tarafı var.12 senedir aynı masaüstü bilgisayarı kullanıyorum.daha birşeyini değiştirme gereği duymadım.Nİye,çünkü ihtiyacımı karşılıyor.ben gidip en yeni çıkan ekran kartını alan insanlara "ya hep aynı şeyi yapıyoruz 100 tl ekran kartıda aynı 1000 tl 'lık da aynı" demiyorum.o insan oyun oynuyor,tasarım yapıyor vs. telefonda aynı durum.

asıl fiyatının pahalı olmasının neden sevgili hükümet yüzündendir.Artık sıkıldık ne kadar vergi alınıyor diye buraya yazmaya.iPhone 4000 tl değil bunların hepsi vergi+kur farkı.aldığınız lenovolar belki 200-300 tl ya denk gelecek vergi filan olmasa ?
  • Kamera ve hız dışında başka bir farkları yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 23 Nisan 2017; 12:55:14 >
  • quote:

Hâlâ Galaxy ACE kullanıyorum. E-postalarımı hiç sorunsuz kontrol ediyorum ve bildirim alabiliyorum.
  • Cep teli icat edildiğinden beri kullanıyorum ve dostum evet haklısın. Hepsi aynı olmasının yanında, takoz gibi çok büyükler. Adam telefon çıkarıyor cebinden, zannedersin dedektif not defterini çıkardı.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.