Şimdi Ara

ARTIK VOİP VAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
19.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arda45 sitenize detaylı bir şekilde baktım. Birkaç sorum var sana.
    1-Diyelim Linksys SPA3000 adaptörünü satın aldım. Ipoptel20 paketine de abone oldum. Bana heray sizden sabit 20ytl fatura gelecek değil mi?
    2-Linksys SPA2102 ile LinksysPAP2T (bir arkadaşım kullanıyor) teknik fark nedir?
    3-Evimde 3 ayrı odada telefon hattı var. Yani hepsi birbirine paralel. Bu adaptörü doğal olarak modeme bağlayacağım. Modemin olduğu odadaki telefon sorunsuz çalışacak. Diğer iki odadaki telefonlardan da sorunsuz konuşabileceğim değil mi?
  • 1-Ne kadarlık yükleme yaparsan o kadarlık fatura gelir.Sisteme göre 3 ay içinde kontör yüklenmesi zorunludur.Yüklenmezsen arama yapamazsın ama aranabilirsin.

2.2102'de router özellikli bir cihazdır.

3.2102 iki hatlı bir cihazdır.Pap2t ise tek hatlı bir cihazdır.Buna göre bağlantını yapabilirsin.

Saygılar...
  • Cevabın için sağolasın.
  • Bu arada PAP2T cihazında 2102 gibi gibi 2 portlu (hatlı) olduğunu (iki telefon cihazı bağlanabiliyor) öğrendim. Yani tek portlu değilmiş.
    Saygılar
  • Sorry:(

Ben 2102 ile çalışıyorum.Pap2t yi arkadaşa sordum.Arkadaş kazığı yedik.Ewet dediğin gibi 2 hatlıymış.

Saygılar...
  • Merhabalar güzel dostum nacde
    Neşen bol olsun.

www.12voip.com dan 10euro satin aldım ve bu sırada 90günlük sınırsız hizmetten istifade etmek istediğimi belirten şıkkı tercih etmiştim.

Daha sonra kullanıcı adım ve sifremle sisteme girdigimde
    - satin almış olduğum 10 euroluk kredimi göremiyorum ve "0" kredi yazıyor. Neden kredim görünmüyor?
    - 90 gün sınırsız konuşma yazıyor olmasına rağmen ancak 45 dakika konuşma yaptım ve daha konuşma yapamıyorum, sebebi ne olabilir?
    - bir de "*in order to call a person in one of the free destinations, you have to add this person to your contactlist" bu cümle ne anlama geliyor?
    - Artık free konuşma yapamıyorum, nedeni ne olabilir?

Bilgilendirebilirseniz sevinirim.

Çok teşekkür ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: nacde

12voip.com şu an en uygun tarifeyi sunan voip hizmeti. hemen hemen tüm dünyayla 10 euro ya sınırsız konuşma.

• Merhabalar arkadaşlar.
    Neşeniz bol olsun.

Üç gün önce 12Voip sitesine üye oldum ve 10euro/3ay sınırsız tarifesin satın aldım.

- Iki gün boyunca hem yurt içi hem de yurt dışı görüştüm. Ses/iletişim güzel.

- Ancak üçüncü gün (sadece Turkiye yerel telefonlarını) konuşma yapmak istediğimde limitini aştınız diyor!...
    Halbuki ben 10euro odedim ve 90 sınırsız tercini yaparak hizmet satın almıştım.

Diğer ülkeleri ücretsiz arayabiliyor ve 12voip arama listesinde Türkiye için hala FREE gösteriyor olmasına rağmen;
    Neden Türkiye yerel telefonlarını aradığımda "konuşma limitini aştınız!" şeklinde uyarı vermiş olabilir?...

Tecrübesi olan arkadaşlar bilgilendirebilirse sevinirim :)

Sağlıcakla kalın.

ihsandinc@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nashi -- 12 Eylül 2007; 10:12:03 >

• Merhabalar dostlar
    Neşeniz bol olsun.

Sizler de (12voip.com ile ilgilenleri) bilgilendirmek istedim.

www.12voip.com sitesindeki hizmeti yürüten firmayı buldum (Betamax GmbH & Co KG
    Im Mediapark 8, 50670 Köln Tel: +49 221 55 40 55 64 Fax: +49 221 3 54 95 64) ve telefon ile aradım, görüştüm.

10euro karşılığında 3ay/sınırsız konuşma şıkkını tercih ederek hizmetlerini satın aldığımı ancak belli bir konuşmanın sonudan "sınırlı konuşma süresini aştınız, lütfen sınırsız aramak için 10euro ödeyin" uyarısını aldığımı söyledim. Hakkım olan 90 günlük sınırsız konuşma hakkımın verilmesini talep ettim.
    Yetkili de böyle sorunların olduğunu ve satın aldığım dekont (kullanıcı adı/sifre ile girilen menüde pdf formatında bulunmaktadır) bilgilerini göndermemi istedi. Söz konusu sorunu 1 hafta içinde çözüp bana bilgi vereceklermiş.

Her günü zenginlik, bereket ve rahmet olan Ramazan ayının hayatınızın her köşesine güzelliklerini yansıtmasını diliyorum.

Betamax (12voip.com) firmasından cevap geldiğinde de sizinle paylaşacağım.

Sağlıcakla kalın

• Merhabalar dostlar
    Neşeniz bol olsun.

Sizi bilgilendireceğim demiştim

Betamax firmasını (Almanya'yı) aramıştım ve beni bilgilendirmeleri üzere talebimi belirten mail göndermemi istemişlerdi.

Maili cevapladılar Artık Türkiye (PSTN) yerel telefonlarını sınırsız arayabiliyorum

Bilginize

quote:

Orjinalden alıntı: nashi

Merhabalar dostlar
    Neşeniz bol olsun.

Sizler de (12voip.com ile ilgilenleri) bilgilendirmek istedim.

www.12voip.com sitesindeki hizmeti yürüten firmayı buldum (Betamax GmbH & Co KG
    Im Mediapark 8, 50670 Köln Tel: +49 221 55 40 55 64 Fax: +49 221 3 54 95 64) ve telefon ile aradım, görüştüm.

10euro karşılığında 3ay/sınırsız konuşma şıkkını tercih ederek hizmetlerini satın aldığımı ancak belli bir konuşmanın sonudan "sınırlı konuşma süresini aştınız, lütfen sınırsız aramak için 10euro ödeyin" uyarısını aldığımı söyledim. Hakkım olan 90 günlük sınırsız konuşma hakkımın verilmesini talep ettim.
    Yetkili de böyle sorunların olduğunu ve satın aldığım dekont (kullanıcı adı/sifre ile girilen menüde pdf formatında bulunmaktadır) bilgilerini göndermemi istedi. Söz konusu sorunu 1 hafta içinde çözüp bana bilgi vereceklermiş.

Her günü zenginlik, bereket ve rahmet olan Ramazan ayının hayatınızın her köşesine güzelliklerini yansıtmasını diliyorum.

Betamax (12voip.com) firmasından cevap geldiğinde de sizinle paylaşacağım.

Sağlıcakla kalın

• vay çok iyi olmuş güvenilir bir firma olduklarını kanıtlamışlar. ben de yakında satın alacağım. memnun musun peki? internet hızın ne? ses kalitesi normal telefonla aynı mı? ben yaptığım deneme aramalarında bir fark görememiştim.
  • bir de haftalık 200 dakika sınırı olduğu söyleniyor. bunu bi deneyebilir misin acaba?
  • Merhabalar nacde

Sorularını maddeler halinde cevaplamaya çalışayım.

- 1024/256 adsl kullanıyorum. Görüşmeler çok net, görüşmelerde şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Ses kalitesi normal telefon gibi olmasa da oldukla yakın. Iletişimde herhangi bir sorun çıkarmıyor bende.

- Ben günde en az 4 saat Türkiye PSTN yerel telefonları arıyorum, yani ifade ettiğin gibi haftalık 200 dakikayı geçiyor. (Kaldı ki 10euro 90 gün sınırsız konuşma şeklinde hizmet veriyor, neden haftalık 200 dakika sınırı olsun ki?)

Kolay gelsin.
  • merhaba
    ettu nun aydınlatıcı yazılarına teşekkür ederim.
    bende sudetelekom müşterisiyim ayda işyerine ortlama 1980 (1980 x 12 ay=23760) gibi bir fatura geliyordu.6 tane hat bağladılar ve aylık ödememi 1200 e anlaşma ile sağladılar.ilk başlarda tanıdıklarım sıkıntı olabileceklerin söylediklerinde biraz kendime kızmıştım ama kullanmaya başladıktan sonra müthiş derecede memnunum..tabi bu arada diğer bir iki firmayıda sudetelekoma müşteri olarak aldırdığımdan bana 3 aylık ekstra indirim yaptılar (950 ytl aldılar)ses kalitesinde eko,yansıma yada geçikme de olmuyor.neden daha fazla ödeyeyim ki bakın hesaba 3 x 950=2850 9x1200=10800 toplam:13650 gibi bir bedel .tabi ben onlardan daha fazla çalışıyorum ki bağladığım her müşteriden opsiyon alıyorum..10 milyar az para değil hemde bir işletme için.......
    teşekkürler sude telekom ..
    www.sudetelekom.com

• iyi yapmışsın da keşke 12voip yi deneseydin. 10 euro bir şirket için çok daha iyi olurdu 1 milyar yerine
    @nashi cevplar için tşkler. yakında sınırsız bağlantıya geçicem. o zaman alırım. bir de voipwise var kafamı karıştırdı ama bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C@r@nthir -- 23 Eylül 2007; 12:03:23 >
  • merhaba
    şirketlerde 10 euro luk sip hesapları beni kaldırmaz .bunu skype den denedim .Sudenin (www.sudetelekom.com )güzel olan tarafı benim için g.hdsl çektirdiler ve arkasına bir tane quintum marka gateway takkıp santralime bağladılar.ve şimdi arama yapmak isteyen pazarlama ve muhasebe ve şirketteki hemen herkes bu hatlardan arama yapıyorlar ve bana türk telekom dan gelen fatura sadece toplamını tam olarak hatırlamıyorumda 100 ytl ti geçmiyor.bence sistem budur.
    teşekkürler arkadaşlar
  • merhaba arkadaşlar..

voipwise programı bugun itibariyle çalışmıyor. Aynı sorun sizlerdede var mı?
  • voipwise programı var türkiye içi nereyi arasan bedava. pm at yardımcı olayım.
  • o tarz firmalarda ciddi kopukluklar olabiliyor...
  • lowratevoip
  • quote:

Orjinalden alıntı: nashi

Merhabalar nacde

Sorularını maddeler halinde cevaplamaya çalışayım.

- 1024/256 adsl kullanıyorum. Görüşmeler çok net, görüşmelerde şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Ses kalitesi normal telefon gibi olmasa da oldukla yakın. Iletişimde herhangi bir sorun çıkarmıyor bende.

- Ben günde en az 4 saat Türkiye PSTN yerel telefonları arıyorum, yani ifade ettiğin gibi haftalık 200 dakikayı geçiyor. (Kaldı ki 10euro 90 gün sınırsız konuşma şeklinde hizmet veriyor, neden haftalık 200 dakika sınırı olsun ki?)

Kolay gelsin.

Arkadaşım var tek seferde 1 saat konusabılıyorsun toplamdada haftada 300 dk tamamen dolandırıcılık tabi sitede önce free diyo 5 dk sonra kesiliyo kontur yukleyin sınırsız olsun diyo yukluyosun 1 saat sonra kesikkiyo birdaha arıyosun 300 dk sonrası limit bitmiştir diyo bende bunu öğrendiğimde çok geç olmasına rağmen kullanıyorum cok memnununm kıbrısla konsuuyorum her hafta 300 dk almandayaki kuzenimide arıyorum iyi yani tek eksiği sip desteğinin olmaması cep telefonundan voip cihazından baglanamıosun bilsem voipraider yada lowrateip fln alırdım aynı firmanın olması lazım hemde sip destekli :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xuadrox -- 25 Kasım 2007; 4:33:38 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.