Şimdi Ara

ARTIK VOİP VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
19.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dediğim gibi artık voip var.Türk Telekom ve GSM operatörlerine göre çok ucuza konuşuyorsunuz.İşin güzel tarafıda sistemin verimliliği %80 lerde(ses kalitesi ve çağrı sonlanma verimliliği:).VOİP dünayanın yükselen teknolojisi.www.ipoptel.com a bakın görün.Detaylı bilgi için pmden mesaj atabilirsiniz.

• Merhabalar arda45

Neşen bol olsun

Benim aradığım ve almak istediğim belli bir sabit para karşılığında (en uygun fiyata) yurtiçi bir ay boyunca yerel telefonları sınırsız arama yapabilmek istiyorum.

Böylesi bir hizmetiniz var mı?

Teşekkürler.
  • Selam,

Maalesef öyle bir hizmetimiz yok.Tam hatırlayamadım ama yaklaşık 120 ytl karşılığında ipoptel üyeleriyle bedava konuşabiliyorsun(ama sadece ipoptel içi arama yapabilrsin).Mesela ipoptel üyesi kız arkadaşın varsa onu bedavaya arayabiliyosun(tabi ki oda seni).Bunun dışında sistemimiz turkcell in kontör mantığıyla işliyor.3 ay kontör yüklemezsen hattın kapatılıyor.Ama dediğim gibi yüksek telefon faturası olanların geçtiği bir sistem.Başka sorun olursa beklerim.

Kolay gelsin.
  • bilgilendirdiğin için sağol çok iyi birşey voip ama inşallah fiyatı uçuk olmaz
  • www.ipoptel.com'den fiyatlarımıza bakabilirsin:)
  • güzel bir teknoloji. kullanılırlığı arttıkça fiyatlar düşecektir.
  • şu vopidi biraz daha açarmısınız? nerden temin edebiliriz? ücreti ne kadar? ne gibi artıları var?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tarifelerini hep inceliyorum, Türkiye GSM lerini aramak 28 kuruşlarda. Neden bu kadar pahalı? Hiç cazip gelmiyor bana, birde cihaza para verilecek oo.. GSM den şaşmamak lazım :)
  • Voip 10 senedir var

www.lowratevoip.com
    www.freecall.com
    www.poivy.com

hepsi voip box destekliyor, abonelik ücreti yok , ucuz fiyatlar var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheForsaker -- 2 Eylül 2007; 21:57:14 >

• bilgilendirdiğin için sağol
  • Arkadaşlar bilgilendirmeleriniz için müteşekkirim.

Ifade ettiğiniz gibi Voip IP guzel bir hizmet.

VOIP-IKON özel Türk firması;
    - 34.90YTL/aylık yurt içi sınırsız hizmet veriyor.
    - Ancak ilk giriş sistem pahalı 217,90YTL

- Teferruatlı bilgi için:http://www.sabittelefon.com/product.asp?prodID=49

Acaba daha başka giriş sistemi uygun olup aylık/sınırsız uygun fiyata yurt içi Voip IP hizmeti veren firma var mı?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nashi -- 3 Eylül 2007; 16:04:09 >
  • Voip in 10 senedir olması değil bahsettiğimiz.Yükselen ve kalitesi her geçen gün artan bi teknoloji oduğundan bahsediyoruz.Voip için benim çalıştığım firmaya bakabilirsiniz.Bu ay içinde softphone olayınada gireceğiz.
    www.ipoptel.com
  • Merhabalar güzel dostum arda45
    Neşen bol olsun.

Öncelikle çok güzel bir firmada çalıştığını söyleyeyim.
    Sitenizde online müşteri yetkilisiyle görüştüm; hızlı, bilgilendirici ve nazik

Voip Ikon benim istediğim hizmeti (ses kalitesini bilmiyorum) veriyor. Ancak ilk girişteki cihazlar pahalı geliyor!..

Bu ay hizmete sokacak olduğunuz "softphone" hizeti benim aradığım "yurt içi/aylık/sınırsız/sabit ücret" kapsamında bir hizmet mi acaba?

Yarınlarınız başarı ve esenlik dolu olsun diliyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: arda45

Voip in 10 senedir olması değil bahsettiğimiz.Yükselen ve kalitesi her geçen gün artan bi teknoloji oduğundan bahsediyoruz.Voip için benim çalıştığım firmaya bakabilirsiniz.Bu ay içinde softphone olayınada gireceğiz.
    www.ipoptel.com

• en ucuzuhttp://www.lowratevoip.com/ burasi Türkiye içi sms 1.2 cent sabit hat 1 cent Türkiyedeki cep telefonlarını aryacaksanız da en ucuz yerwww.smsdiscount.com 0,09 cent ben smsdiscount u kullanıyordum ama bazı yönlerden lowratevoip nin ucuz olduğunu gördüm ve ordan da alacam ,http://www.ipoptel.com/tr/index.php burda sadece Ankara-İstanbul-İzmir 0,055ytl ,lowratevoip de ise 0,012 cent yani 0,022 bence bu fiyatlar la rekabet bile edemezler ayrıca yurdışında bir çok ülke sabit hattı bedava...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanturk -- 3 Eylül 2007; 20:23:21 >

• Merhabalar hanturk

Senin de ifade ettiğin gibi gerçekten lowratevoip cok kaliteli ses görüşmesi varmış.

Az önce kurdum ve Berlin deki akrabamla görüştüm, ücretsiz süresi boyunca.

Sitesinde Almanya yerel telefonları ücretsiz arayabileceğimizi söylüyor. Acaba 10euroluk kontür alsam ve 10euro yu Türkiye yi arayarak bitirmediğim sürece Almanya ile (yerel telefonlar) sürekli bedava görüşebilir miyim?

Bu şekil kullananız var mı?

quote:

Orjinalden alıntı: hanturk

en ucuzuhttp://www.lowratevoip.com/ burasi Türkiye içi sms 1.2 cent sabit hat 1 cent Türkiyedeki cep telefonlarını aryacaksanız da en ucuz yerwww.smsdiscount.com 0,09 cent ben smsdiscount u kullanıyordum ama bazı yönlerden lowratevoip nin ucuz olduğunu gördüm ve ordan da alacam ,http://www.ipoptel.com/tr/index.php burda sadece Ankara-İstanbul-İzmir 0,055ytl ,lowratevoip de ise 0,012 cent yani 0,022 bence bu fiyatlar la rekabet bile edemezler ayrıca yurdışında bir çok ülke sabit hattı bedava...

• yanlız en allta ki küçük yazıyı okursanız haftlık 200dk free veriyorhttp://www.12voip.com burda 10 euro ya Türkiyedeki sabit hatlar ve bir çok ülkedeki sabit hatlar 3 ay beleş....
  • Merhabalar güzel dostum hanturk

Çok teşekkür ederim sana.

Bilgilendirmenle beraberwww.lowratevoip.com sitesinden 10 euro kontür aldım ve Berlin deki akrabamla konuştum.
    - Ses çok kaliteli,..
    - 2 saat konuştum ve Almanya bedava,..
    - Türkiye'yi de yarın arayacağım,..

Ancak yeni bilgilendirdiğinwww.12voip.com tarifesi daha avantajlı, ifadenle;
    - 10 euro/3ay Türkiye yerel telefonlar/bir çok Avrupa ülkeleri yerel telefonlar ücretsiz, çok güzel bir fırsat,..

www.lowratevoip.com kontürüm bitincewww.12voip.com tarifesini alacağım.

Bilgilendirmelerin için çok teşekkürler.

Hayat dostlarla güzel.

quote:

Orjinalden alıntı: hanturk

yanlız en allta ki küçük yazıyı okursanız haftlık 200dk free veriyorhttp://www.12voip.com burda 10 euro ya Türkiyedeki sabit hatlar ve bir çok ülkedeki sabit hatlar 3 ay beleş....

• Merhaba Nashi
    Evet sorduğun gibi artık voip hizmetini Türkiyede veren firma sayısı gittikçe artıyor. Bunlardan biri de Sude telekom.www.sudetelekom.com
    Bu sitede çeşitli alternatifler var. Bilgisayarınıza ihtiyaç duymadan alacağınız bir paketle voip adaptörü direk modeminize takılacak ve siz bilgisayara gerek kalmadan evinizdeki yada işyerinizdeki sabit telefondan şehiriçi, şehirlerarası, yurtdışı ve cep telefonu ile sınırsızca konuşabileceksiniz. Burada biraz pahalı olan voip adaptörüdür. Bu cihaza bir kere para veriyorsunuz ama parasını da çok kısa zamanda çıkarıyorsunuz.

Diğer sistem ise bir yıldan beri kullandığım voip sistemle satın aldığım kredi ile ev telefonumdan çok ucuza konuşabiliyorum.www.lowratevoip.com halen en ucuza konuşma hizmeti veren site.
    Yine istenirse bu siteden kredi alıp bilgisayara gerek kalmadan (internet bağlantısı mutlaka olacak) voip cihazdan bir tane satın alarak (130 ytl diye biliyorum) krediniz bitene kadar, Şİ, ŞA, YD ve cep telefonu görüşmelerini çok ucuza yapabileceklerdir. Kısa bir örnek: Türktelekomda şehiriçi 7.1krş
    Lowratevoip'de ise 1.8krş. Cep görüşmeleri de yarı yarıya ucuz. Ayrıca birçok ülkeyi bedava arayabiliyorsunuz.
    Aşağıdaki alıntıda lowratevoip sistemin detaylı anlatımı var.
    Saygılar

quote:

Programlar ücretsiz olarak kendi web sayfalarından kolayca download edilebilir. Türkiye ye en ucuz tarifeye sahip olması açısından lowratevoip en revaçta ve populer program oldugundan bundan sonraki anlatımlarımda sadece lowratevoip veya lowrate tabirini kullanacagim. Lowratevoip icin

http://www.lowratevoip.com adresine tıklayarak programın web sitesine gidebilirsiniz. Sayfada bulunan free download linkine tiklayarak yada
    http://www.lowratevoip.com/en/download.html linkinden direkt olarak download sayfasina gidebilirsiniz.

Programı bilgisayarınıza indirdikten sonra çift tıklayarak normal standart bir program kurulumu ile (next next kurulu hale getirebilirsiniz. en son programı başlattığınız zaman msn veya skype benzeri kendinize bir account oluşturabileceginiz new account penceresi gelir.

Bu pencerede username (kullanıcı adı) password (şifre) ve email adresinizi yazmanız yeterlidir. tercihe bağlı olarak telefon numarası bilgilerinizi de girebilirsiniz. Fakat telefon numaranızı girmeniz durumunuzda ileride listenizde olacak veya sizi listesine eklemek isteyecek herkes bu numaraları görebilecektir. insanların sizi kolayca arayabilmesi için cok yararlidir. Yaptığınız aramaların fatura olarak bu telefon numarasına yansıyıp yansımayacagı çok sık olarak sorulan bir sorudur ve kesinlikle mümkün degildir. sadece kontaklarınızın size ulasması amaclıdır. Ayrıca muhtemelen ileri mesajlarda detaylı olarak acıklayacagım caller id yani arama yaptıgınızda numaranızın aradıgınız kişinin telefonunda görünmesi için gereklidir. Bunun gerçekleşmesi için özel ayar gereklidir ve bilgilerinize yazdığınız anda aramalarınızda görünmeyecektir. Tamamen sizin kendi isteginizle yapabileceginiz güzel bir özelliktir.

Kullanıcı olusturma bilgilerini girdikten sonra programınız online olacaktır. Eğer olmuyor ve bilgi girme sayfasina dönüyor ise büyük ihtimalle bu kullanıcı adının daha önceden alındığı anlamına gelmektedir ve bu nedenle yeni bir kullanıcı adı girmenizi beklemektedir. mesela lowratevoip te aldıgınız kullanıcı adının aynısını smsdiscount programında da alamazsınız cunku program isimleri farklı olsa bile veritabanları aynıdır.

Programiniz online oldugu anda tıpkı msn ve digerleri gibi listenize arkadaslarınızı ekleyip onlarla sınırsız ücretsiz olarak görüşebilir ve yazılı chat yapabilirsiniz. Tabi bunun icin önce kisileri listenize eklemeli veya arkadaslarınıza sizi eklemeleri icin kullanıcı adınızı vermelisiniz.
    Kişi eklemek için tools menusundeki veya program arabirim tuşlarındaki add contact secenegine tiklayin. Gelen search (tarama) penceresinde eklemek istediginiz kişinin kullanıcı adını veya bilmiyorsaniz daha iyisi email adresini yazip search e tıkladıgınızda aradığınız kişi ve benzer isimlere sahip kişiler liste halinde onünüzde açılacaktır. email girmeniz durumunda sadece o kişinin hesabı veya hesapları gelecektir. Dogru oldugundan emin oldugunuz hesabın üzerine sag tıklayip add contact secenegini sectiginizde karşı tarafa iletilmek uzere notunuzu yazabileceginiz listeye ekleme istegi penceresi gelir. Bu pencerede next tusuna tıklayarak kisiye gonderilmesini saglarsiniz. Karşı taraf bu istegi evet diyerek kabul ettiginde kişi artık listenizde yer alır ve online olduklarını her zaman görebilir, kişi adına çift tıklayarak sesli arama, sağ mouse tuşu ile tıklayıp 3. sırada yer alan chat (sohbet) secenegini secerek de yazılı görüşme penceresinden yazarak görüşebiilirsiniz.

İngilizce bilmeyen kullanıcılar için programın türkce yaması cıkmış ve yayınlanmıştır. Programın içinde şimdilik bulunmamakla birlikte aşağıdaki linkten yamayı indirip programınıza eklemek suretiyle programı türkçeye çevirebilirsiniz.
    programı türkçeye çevirme:
    1.http://dosyam.net/?id=opthoy
    linkinden Türkçe yama dosyasını indirip zip dosyası içerisinden çıkartınız.
    2. zip dosyasi içinden çıkan turkish.lang dosyasını bilgisayarım'da
    C:\Program Files\LowRateVoip klasörü içerisine kopyalayin. Dosyanın orijinalini sonraki kullanımlar için yedekler klasörünüzde saklamanizi öneririm.

3. şimdi kopyaladıktan sonra klasörü kapatın. Ekranınızın sag alt kısmında windows saat ve tarih göstergesinin yanındaki küçük yeşil lowratevoip (V) ikonuna sağ ile tıklayarak exit seçip programınızı kapatın. sonra tekrar masaüstündeki veya hızlı başlattaki program kısayolundan programı başlatın.

4. Programınız hala ingilizce evet yapmaniz gereken bir şey daha var. Programın tools (araçlar) menüsünde select language (dil seç) seçeneğini işaretlediginizde açılan dil menüsünde artık Türkçe seçeneği de mevcut . Buraya tikladiginiz zaman programınız türkçe olacaktır. Güle güle kullanın

online kişileri aramanız ve bilgisayarlar aracılığı ile görüşmeniz sınırsız ve bedavadır. Fakat lowrate ile sadece online kişiler ile degil normal telefon hatti olan kişiler ile de aynen bir telefon kullanır gibi görüşebiirsiniz. Bu diger mesajin konusu olsun.

• 12voip.com şu an en uygun tarifeyi sunan voip hizmeti. hemen hemen tüm dünyayla 10 euro ya sınırsız konuşma.
  • Dediğiniz siteler gerçekten ucuz ama oralarda istediğiniz her zaman görüşme yapamıyorsunuz biçok zaman aramalarınız düşmüyor veya havada kalıyor.Bize bu nedenle ciddi sayıda müşteri geldi:)Yani adamarın o route uzun süreli down oluyor.Ayrıca ses kalitesinde de ciddi problem yaşayanlar var paket gecikmeleri ve paketlerin yanlış diziminden kaynaklanan.Bu yüzden türk firmalarına güvenin derim.Tabiki teknoloji satın alırken ne kadar paran olduğu ve ne beklediğinde önemli.Bu da hayatın bir gerçeği...:)www.ipoptel.com a bibakın beğenmezseniz cihazınızı 1ay içinde iadeedip(tabi sağlam olarak:) paranızı geri alabilirsiniz.Kullanmadığınız kontörlerinde parası ödenir.Sitemizin online support kısmı haftaiçleri 9-18 arası çalışıyor.Sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz...kolay gelsin...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.