Şimdi Ara

ARTIK VOİP VAR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
19.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    öncelikle şunu belirteyim ses kalitesini codec ler belirliyor.. bu cihazlar bütün codecleri destekliyor.. codec kullanımı dolayısıyla ses kalitesi firmanın elinde olan birşey.. pap2t de ethernet portu yok 2102 de var ekstra kablo gerektirmiyor..brigde görevi görerek bilgisayarınıza interneti bağlayabiliyor.. birde burdaki teknik arkadaşlara da sordum, genelde 2 telefon bağlandığında sıkıntı yarattığını söylediler..
    zaten linksys firmansının partneri olarak bize 2102 tavsiye ediyorlar .. ve onlardan bildiğim kadarıyla artık pap2 üretmiyorlar.. ve yine bildiğim kadarıyla içlerinde firmware lar pap2de eski..
    biz firma olarak 150 ytl + kdv ye satış yapmaktayız.. başka bir firmadan da alabilirsiniz ama kişisel fikrim ve teknik anlamda 2102 nin pap2 den daha üstün bir cihaz olduğudur..birde dediğim gibi üretimden kalkan bir cihaz olduğu için garanti de bir sorun olabiilir.linksys firması desteğini çektiği için garanti vermeyebilir.. sizin aldığınız firma aracı firma olduğu için onlarda garantiyi karşılamazlar

• www.globaliletisim.com.tr ülker grubunun a tipi lisans sahibi alternetif telekom operatörü... burdaki çoğu oeratörü denedim.
    ama bana göre hepsi merdiven altı diye tabir edilen c tipi veya lisanssız amatör firmalar. bağzılarının yasal olmadığını bile
    düşünüyorum. birde unutmadan muhtemelen bu merdiven altı operatörler de diğer operatörlerden hizmet alıp satıyorlar.. bu ses işi ilginç bir iş..
  • lowratevoip veya voipdiscount sitelerinden kontor almakta zorluk cekenler bu mesajima cevap yazabilirler. cunku bu siteler kredi kartlarini ozellikle yurtdisi kredi kartlarini kabul etmemektedirler, belli basli ulkelerin kredi kartlarini kabul etmektedirler. kontor almayi turkiye ici banka havalesi ile yapmaniza yardimci olabilirim.

Yapacaginiz:

1. banka hesabima 10 - 20 euro karsiligi ytl yatiriniz. havale/eft yaparken aciklama olarak kullanici adinizi (username) belirttiniz.
    2. bana mesaj gonderin, dgpazar@gmail.com 'a lowratevoip kredit ile ilgili

sizin lowratevoip hesabiniza ayni euro karsiligi yukleyeyim.
  • dgpazar sen kimsin?neden millet senin hesabına para yatırcak?
    paypalın suyumu cıktı?ki daha yeni üyesin....şüphelerim var...arkadaşlar böyle diyenlere kulak asmayın kim olursa olsun...
  • haklisiniz, direk bakarsaniz direk atlamis gibi oldum bu konuya. kendimi tanitirsam, kendim su an ABDdeyim. gittigidiyor sayfalarinda satis yapiyorum. urunlerime bakmak istersenizhttp://www.gittigidiyor.com/main/search.php?aramasatici=dgpazar linkinden urunlerime bakabilirsiniz. guven konusunda.

PAYPALin suyu mu cikti sorunuza sunu soyleyebilirim:
    1. Lowratevoip yurtdisi kullanicilarina cogu zaman Paypal secenegi bile sunmuyor. zaten VOIPRESELLER olayini bu yuzden cikartti. ben de ayni zamanda lowratevoip ve voipdiscountun reselleriyim.
    2. Ayni zamanda BETAMAX 'in toptancisiyim. Kendim toptan aliyorum ve kullanicilara yukluyorum bu sekilde.
    2. Ben bunu turkiyedeki insanlara faydamiz olsun diye yapmak istiyorum. cunku kendim Turkiyedeyken (ogrenciyken kredi kartim yoktu) skype para yatirmak icin ne zorluklar cektim iyi bilirim.

Bir de arastirmadan sorusturmadan (en azindan pm gonderebilirdiniz) atip tutmaniz da hic hos degil, rica ederim.

• e51 telefon almayı düşünüyorum bu telefonda voip özelliği var nasıl kullanabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: maNgaFan

Selamlar ettu,
    öncelikle şunu belirteyim ses kalitesini codec ler belirliyor.. bu cihazlar bütün codecleri destekliyor.. codec kullanımı dolayısıyla ses kalitesi firmanın elinde olan birşey.. pap2t de ethernet portu yok 2102 de var ekstra kablo gerektirmiyor..brigde görevi görerek bilgisayarınıza interneti bağlayabiliyor.. birde burdaki teknik arkadaşlara da sordum, genelde 2 telefon bağlandığında sıkıntı yarattığını söylediler..
    zaten linksys firmansının partneri olarak bize 2102 tavsiye ediyorlar .. ve onlardan bildiğim kadarıyla artık pap2 üretmiyorlar.. ve yine bildiğim kadarıyla içlerinde firmware lar pap2de eski..
    biz firma olarak 150 ytl + kdv ye satış yapmaktayız.. başka bir firmadan da alabilirsiniz ama kişisel fikrim ve teknik anlamda 2102 nin pap2 den daha üstün bir cihaz olduğudur..birde dediğim gibi üretimden kalkan bir cihaz olduğu için garanti de bir sorun olabiilir.linksys firması desteğini çektiği için garanti vermeyebilir.. sizin aldığınız firma aracı firma olduğu için onlarda garantiyi karşılamazlar

Selamlar maNgaFan
    Yanlışın var. Linksys Pap2T cihazında tek bir ethernet portu var. Zaten bu port da Adsl modeminize bağlamak için yeterli. Sip desteği olan bir cihaz. Birçok tanıdığıma da bu cihazdan hem evlerine hem de işyerlerine kurdum. Hepsi gayet memnunlar.
    İlgili firmaya sorduğumda her iki cihazın da neredeyse aynı özellikleri taşıdığını söylediler. Linksys Pap2T değiniz kadar eski olsa idi firma desteğini vermezdi. Zaten bu cihazı kendim de kullandığım için kefilim. Ayrıca fiyatı da 50 ytl daha ucuz.
    Ses kalitesi, Adsl hattınızın kalitesine bağlı olmakla birlikte kullanan arkadaşlar daha iyi bilirler.

İllede Linksys adaptönün 2 tane ethernet portu olmasına gerek yok. Adsl modemi tek portlu olup da bu cihazı kulanmak isteyen arkadaşlara da kolay bir çözüm var. Alırsınız bir tane 15-20 ytl'ye switch hub.
    Adsl modeminizi buna bağladığınızda hariçten 5 portunuz daha olur.

İsteyen herkes Lopratevoip'denwww.paypal.com'a ya da diğer firmalara üye olarak kredi yükleyebilir. Ben kredi kartımla alışveriş yapmak istemiyorum yada beceremiyorum diyenler içinwww.lowratevoip sitesinde "Reseller" yani satıcılar var. Burada hem yurt dışından hem de yurt içinden kredi satışını ve cihazın pazarlamasını yapan arkadaşlar var. İsteyen buradan kredi yükletebilir.

Ayrıca Voip hizmeti sunan bu firmaların (www.lowratevoip.com,www.voipwise.com,www.voipreader.com,www.voipdiscount.com vs) hepsinin bir Alman firmasına ait olduğunu da belirteyim.

spideytncitu
    Almak istediğin Nokia e51 de Wlan özelliği var. Voip özelliğini bu telefona yüklemek için öncewww.fring.com adresine girip üye olacaksın. Sonra da Fringde Sip ayarlarına girip voip kullanıcı adı, şifre, Sip proxy özelliklerini girdiğinde internet olan bir yerden çok ucuza konuşabilirsiniz.
    Bende HP iPAQ 514 var. Voip'yi çok rahat kullanıyorum. Telefon şu sıralar Türkiye'de 340-450 ytl arasında çok uygun fiyatlarla satılıyor. Ayrıca forumda HP iPAQ 514 köşemiz var oraya da bakabilirsin.
    Saygılar

• Merhaba,

IPOPtel firmasında NOC engineer olarak çalışıyorum.Müşterilerimiz ağırlıklı olarak PAP2 ve 2102 kullanıyor.Ancak PAP2'nin router özelliği olmaması ve aynı anda 2 hat kullanıldığı zaman sıkıntı yaratması aradaki fiyat farkını getiriyor.Bu aradawww.ipoptel.com sitesinde voip ve cihazlar hakkında bilgi var.Kafasına takılan arakadaşlar pm den ulaşabilirler.

Kolay Gelsin.
  • merhaba kolay gelsin bana voipwise ye nasıl kontor yükleyecegimi veya 10 euro yu nasil yatıracagımı anlatabılırmisiniz.TEŞEKKÜR EDERİM..
  • LINKSYS PAP2 de nonoh dan kredi alarak kullanabiliyomuyuz.nonoh da ücretsizmiş.
  • Arkadaşlar benim hem cebimi hem de evi arayan (0780-013XXXX)'li bir numara var

Bu numaranın sizin bahsettiğiniz VOIP şirketlerinin telefon kodlarıyla bir ilgisi var mı? varsa hangi firmanın kodu olduğunu söyler misiniz?

yardım ederseniz sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekatis

Arkadaşlar benim hem cebimi hem de evi arayan (0780-013XXXX)'li bir numara var

Bu numaranın sizin bahsettiğiniz VOIP şirketlerinin telefon kodlarıyla bir ilgisi var mı? varsa hangi firmanın kodu olduğunu söyler misiniz?

yardım ederseniz sevinirim...

evet voip den aranıyorsunuz :) bende 12voip kullanıyorum saçma sapan numara çıkıyor karşıya
  • www.smslisto.com u hem cep telefonumda hemde sip adaptörümde kullanıyorum. 10€ 90 gün boyunca sabit hatlar (Ş.İ, Ş.A ve Y.D birçok ülke) bedava. Krediniz bitmiş olsa bile 90 günlük süre bitene kadar bedava konuşabilirsiniz. Yanlız cep pahalıdır. Ses kalitesi harika. Şayet sizde bedavaya konuşmak istiyorsanız hemen kredi alın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dgpazar

haklisiniz, direk bakarsaniz direk atlamis gibi oldum bu konuya. kendimi tanitirsam, kendim su an ABDdeyim. gittigidiyor sayfalarinda satis yapiyorum. urunlerime bakmak istersenizhttp://www.gittigidiyor.com/main/search.php?aramasatici=dgpazar linkinden urunlerime bakabilirsiniz. guven konusunda.

PAYPALin suyu mu cikti sorunuza sunu soyleyebilirim:
    1. Lowratevoip yurtdisi kullanicilarina cogu zaman Paypal secenegi bile sunmuyor. zaten VOIPRESELLER olayini bu yuzden cikartti. ben de ayni zamanda lowratevoip ve voipdiscountun reselleriyim.
    2. Ayni zamanda BETAMAX 'in toptancisiyim. Kendim toptan aliyorum ve kullanicilara yukluyorum bu sekilde.
    2. Ben bunu turkiyedeki insanlara faydamiz olsun diye yapmak istiyorum. cunku kendim Turkiyedeyken (ogrenciyken kredi kartim yoktu) skype para yatirmak icin ne zorluklar cektim iyi bilirim.

Bir de arastirmadan sorusturmadan (en azindan pm gonderebilirdiniz) atip tutmaniz da hic hos degil, rica ederim.

Yaklaşık 8 senedir voip kullanıyorum. özellikle betamaxın şirketlerini tercih ediyorum. belli başlı kredi kartlarını kabul etmek ne demek? visa kart dünyanın her yerinde visa dır, master kartta master karttır.

Hertürlü kredi kartı ile kontör alınabiliyor mkimsenın sorun yaşıycagını sanmıyorum. kaldıki paypal dururken başka yöntemlere ne hacet.

Üstelik referans olarak verdiğiniz GG üyeliğiniz sona erdirilmiş, siteden kovulmuşsunuz

iyi günler

• quote:

Orjinalden alıntı: dgpazar

lowratevoip veya voipdiscount sitelerinden kontor almakta zorluk cekenler bu mesajima cevap yazabilirler. cunku bu siteler kredi kartlarini ozellikle yurtdisi kredi kartlarini kabul etmemektedirler, belli basli ulkelerin kredi kartlarini kabul etmektedirler. kontor almayi turkiye ici banka havalesi ile yapmaniza yardimci olabilirim.

Yapacaginiz:

1. banka hesabima 10 - 20 euro karsiligi ytl yatiriniz. havale/eft yaparken aciklama olarak kullanici adinizi (username) belirttiniz.
    2. bana mesaj gonderin, dgpazar@gmail.com 'a lowratevoip kredit ile ilgili

sizin lowratevoip hesabiniza ayni euro karsiligi yukleyeyim.

• arda reklamın burada tutmaz. Bence fazla reklam yapma. DH Kullanıcısı bu tür olaylara kanmaz.
    Bir Voİp Programı da benden Voip Raider. 3 Ay boyunca 10 Dolara sınırsız Şehir içi Şehir Dışı ve Uluslar arama yapmak ücretsiz. Bu senin dediğin Türkiye içi bile paralı boşa reklam yapma bence...
  • tksharmely kardes, sen su forumlarda millete bilgiclik taslayarak dalasmayı sevenlerdesin.Anlıyorum. Insanlar bakar ölçer biçer ona göre ne alıcaksa karar verir. Bilgi paylastıkca cogalır unutma. Degerli bir vilgi veriyorsan ne güzel. Ev kullanıcıları için dedigin çözümler tamam ama unutma kurumsal firmalardaki insanlar bu tarz yazılımları kullanamazlar. Onlar cısco ata IP phone, Nortel 1140-2007 ıp phone veya Motorola MTA seklinde boxları kullanırlar. Ve yurtdısını dakıkası 1 ytl den aramak yerıne 10 kurusa arayabilirler. VoIP konusunda kafana takılan birsey olursa bana sorabilirsin. Çekinme:=)
  • Mesaj sayıma bak anlarsın. Mesaj sayına bakıyorum ben seni ne olduğunu anlıyorum. Bu şekilde hakaret edemezsin bana!
    Burada bilmişlik taslamıyorum. Bilmediğim bir şeyi yazamam size. Tavsiye edemem!

Ben size bildiğim, kendi kullandığım ürünü yazdım ki, NASIL OLDUĞUNU BİLDİĞİMDEN YAZDIM BUNU DA!

Gidin yukarıda yazan adamın hesabına para yatırın, dolandırıldım diyerek ağlayın.
  • '''arda reklamın burada tutmaz. Bence fazla reklam yapma. DH Kullanıcısı bu tür olaylara kanmaz.'''

Sanırım bunu yazarken bilgiçlik taslamıyordun.Bu arada mesaj sayısı falan, anlıyorum senin için skor önemli ve bizim egitim sistemimizdeki yarısın bir parcası olarak her zaman rakamlara bakıyorsun ama lütfen geç bu tarz şeyleri. Gerçekten gerek yok. Geçmiş 1.5 seneyi voip sektöründe Dünyanın en büyük şirketlerinde birinde haftada 45 saat çalışsarak geçiriyorum.Nese bu tartışma anlamsız oldu. Forumdaki arkadaslardan özür diliyroum.

Bu arada bildigim kadarıyla telekomda yurtdısı cağrılarımızı voip üzerinden gönderiyor ve bizden hala aynı parayı alıyor. Yani 10 kurus alması gereken bir yurtdısı cagrısından suan 1 ytl alarak bizi kazıklıyor...
  • Arkdaşlar şuanda birçok şirket sabit hatları 10 euro karşılığında haftalık 300 dakka görüştürüyor. Bunlar betamaxa ait voip siteleri. Ben nonoh.net üzerinden kullanıyorum. 120 gun boyunca 10 euroya sabit hatları haftalık 200 dakka üzerinden görüşüyorum. size bir site vereceğim. bu sitede tum betamax sitelrin karşılaştırmalı fiyatları var.İstediğinize üye olup netten kredi kartıyla para yukleyebilirsiniz.http://backsla.sh/betamax
    Benim telefonumda bu sitemi destekliyor wireless olan yerden hemen cep telefonu üzerinden sabit hatları ücretsiz arayabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recepolmez -- 16 Kasım 2008; 22:40:29 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.