Yeniden ötv muafiyetine girmiş güzel haberi size vermek istedim bir engelli olarak çok sevindim. ![]() Yeni Renault Duster 2025 C segmenti muhteşem suv nin lpg li modeli artık engelli raporuyla ötv muafiyetli olarak şatışta...
#engelliraporuylarenaultduster2025 https://www.youtube.com/watch?v=wJ01fgXLomg&feature=youtu.be |
Artık Yeni Renault Duster'da Engelli Raporuyla Alınabilecek

-
-
Hayvan gibi zam geldi üzerine. Hiç bir anlamı kalmadı. Üstelik bayiler üstüne 50 bin atıyor ÖTV muafiyetli diyince.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu fiyatları hak etmeyen bir model.
1.5 M den fazla etmeyecek SUVCUK.
-
Bir yakınım 2024 model sıfır Duster almıştı daha 1 senelik kazasız temiz araç ama alt takımdan tıkırtı sesleri geliyor kaç kere servise götürdü ama çözüm bulamadılar ve sağ ön camı açıp kapatırkende ciyak ciyak ses geliyor.
Bende bir kaç kez sürdüm zerre kalite yok, iç mekanda kullanılan malzeme çocuk oyuncaklarında kullanılan plastik maddeden hallice.
Yeni Renault Duster'ı henüz incelemedim Renault kendi bir şeyler kattıysa belki biraz iyileşmiştir ama kesinlikle Dacia'lar alınmaz.
-
Dusterın satma nedeni görece uygun fiyata 4x4 imkanı sunmasıydı. Dağ bayır çalışan kamu kurumları, çiftçiler, müteahhitler, şantiyeciler vs vs alıyordu. Yerden yüksek olduğu için tarlaya, bağ bahçeye de gidiyordu. Şimdi renoya geçti ama bence kalitesinde bir artış yok. Üstelik fiyatları da saçma düzeylere geldi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X