yok egza tam zamanı bence. iyi hazırlan hande. geçen sene bende niyetlendim senin gibi hatta pc yi götürdüm salona paket halinde tabi dayanamadım tekrar kurdum falan filan sen bana bakma
sonuç zaten iç açıcı değil 2 yıl yazdım genelinde... ahh ahh
donanım haber gereksizler team ekibinden biri olarak sana başarılar dilerim. umarım kazanırsın. görüşmek üzere
güle güle.Allah(c.c) kolaylık versin
İnşallah başarılı olrsun sınavında Kendine çok iyi bak seneye görüşürüz :) ama arada yine gel olur mu?
@feat dün kahvaltıdan sonra babam modem le monitörün kablolarından birini istedi ne kdar dil döktüysem de vazgeçiremedim söküp verdim ama çekmem gerekn cd ler olduğu için bugün ewi aradım taradım ve buldum cd leri çekip kabloları geri koyucam yerine ve büyük ihtimalle babam aşırdığımı farkedecek vee ewde pc yle ilgili hiçbirşey bırakmayacak
@piercim saol cnm
quote:
Orjinalden alıntı: çaaari
İnşallah başarılı olrsun sınavında Kendine çok iyi bak seneye görüşürüz :) ama arada yine gel olur mu?
çaaari handenin geleceğiyle oynama
başarılar
@çaaarimm gelmeye çalışıcam artık dershaneden falan girmeye çalışırım ben yokken benim yerime de ağla ara sıra olur mu? yada ağlama sen gülsün hep yüzün,
aspcii
mistiq saolll
quote:
Orjinalden alıntı: hande_nev
@çaaarimm gelmeye çalışıcam artık dershaneden falan girmeye çalışırım ben yokken benim yerime de ağla ara sıra olur mu? yada ağlama sen gülsün hep yüzün,
bundan sonra hep ağlayacam zaten hande :(
çünkü dün her şey bitti artık
bir daha geri gelmeyecek
tamam sen arada gel özletme sakın
aspcii
k.i.b
Kendine İyi Bak Derslerine Önem Ver İyi Çalış Kazan Öss'yi Güle Güle