Şimdi Ara

artık yoruldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar biliyorum geriden geliyorum ama yaz sonuna kadar idare etmeliyim p3 800 bilgisayarım var bunu nasıl hızlandırırız biri bana overclock öretir mi????????????

• Civil arkadaşım güzel bir yazı hazırlamış. Zaten en üst konu da o. Araştırın biraz lütfen.http://forum.donanimhaber.com/m_1550398/tm.htm
  • onu zaten aldım kaçar mı ama konuya biraz yabancıyım gönül rahatlığıyla girişebilirmiyim diye merak ettim yaw
  • Aşırıya kaçmadığınız sürece oldukça zevkli bir iş halini alabilir. Hele donanımlarınızdan olduğundan yüksek performans alırken yaşanan hazzı anlatamam. Girişin efenim girişin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Roby

Aşırıya kaçmadığınız sürece oldukça zevkli bir iş halini alabilir. Hele donanımlarınızdan olduğundan yüksek performans alırken yaşanan hazzı anlatamam. Girişin efenim girişin.

ewet ya budur destekleyin efenim açın önümüzü heyt beeee
  • quote:

Orjinalden alıntı: etopcu

quote:

Aşırıya kaçmadığınız sürece oldukça zevkli bir iş halini alabilir. Hele donanımlarınızdan olduğundan yüksek performans alırken yaşanan hazzı anlatamam. Girişin efenim girişin.

yalnız bir pIII 800'ü ne kadar da o.c. etsen fazla birşey fark etmeyecektir sonuçta sınırları belli bir işlemci...
    yani 800 Mhz'de çalışma ile 1000 Mhz'de çalışma gçrünürde %20 fark getirir ama gerçekte performans olarak belki %5'lik bile fark olmaz...

ama o.c. işi bir hobby'dir.. o da ayrı bir konu tabii...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anakartinin buna izin vermesi lazim önce.
    Anakartini bi arastir derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nadir_en

quote:

Orjinalden alıntı: etopcu

quote:

yalnız bir pIII 800'ü ne kadar da o.c. etsen fazla birşey fark etmeyecektir sonuçta sınırları belli bir işlemci...
    yani 800 Mhz'de çalışma ile 1000 Mhz'de çalışma gçrünürde %20 fark getirir ama gerçekte performans olarak belki %5'lik bile fark olmaz...

ama o.c. işi bir hobby'dir.. o da ayrı bir konu tabii...

Acemiliğini atar en azından

• walla iyiki buldum bu forumu yaw yardımlarınız devamını bekliyem ha en kısa zamanda neler olduğunu bildircemmm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.