ya arkadaşlar biliyorum geriden geliyorum ama yaz sonuna kadar idare etmeliyim p3 800 bilgisayarım var bunu nasıl hızlandırırız biri bana overclock öretir mi????????????
onu zaten aldım kaçar mı ama konuya biraz yabancıyım gönül rahatlığıyla girişebilirmiyim diye merak ettim yaw
Aşırıya kaçmadığınız sürece oldukça zevkli bir iş halini alabilir. Hele donanımlarınızdan olduğundan yüksek performans alırken yaşanan hazzı anlatamam. Girişin efenim girişin.
quote:
Orjinalden alıntı: Roby
Aşırıya kaçmadığınız sürece oldukça zevkli bir iş halini alabilir. Hele donanımlarınızdan olduğundan yüksek performans alırken yaşanan hazzı anlatamam. Girişin efenim girişin.
ewet ya budur destekleyin efenim açın önümüzü heyt beeee
quote:
Orjinalden alıntı: etopcu
quote:
yalnız bir pIII 800'ü ne kadar da o.c. etsen fazla birşey fark etmeyecektir sonuçta sınırları belli bir işlemci... yani 800 Mhz'de çalışma ile 1000 Mhz'de çalışma gçrünürde %20 fark getirir ama gerçekte performans olarak belki %5'lik bile fark olmaz...
ama o.c. işi bir hobby'dir.. o da ayrı bir konu tabii...
Anakartinin buna izin vermesi lazim önce. Anakartini bi arastir derim.
quote:
Orjinalden alıntı: nadir_en
quote:
Orjinalden alıntı: etopcu
quote:
yalnız bir pIII 800'ü ne kadar da o.c. etsen fazla birşey fark etmeyecektir sonuçta sınırları belli bir işlemci... yani 800 Mhz'de çalışma ile 1000 Mhz'de çalışma gçrünürde %20 fark getirir ama gerçekte performans olarak belki %5'lik bile fark olmaz...
ama o.c. işi bir hobby'dir.. o da ayrı bir konu tabii...
Acemiliğini atar en azından
walla iyiki buldum bu forumu yaw yardımlarınız devamını bekliyem ha en kısa zamanda neler olduğunu bildircemmm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme