Bildirim
Artist ilan sahipleriyle nasil konusuyorsunuz? (15. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
önceki 2 aracım 2. eldi ikiside satıcının övdüğünden daha iyi çıktı.
fakat onlara ulaşana kadar bir sürü çakalla uğraştım.
şimdi aynı senin dediğin gibi baz donanım sıfır aldım. parası yeten gitsin sıfır alsın kesinlikle. -
hasss... diyorum sadece -
Araç satılmıştır yazan bi gerizekalıya mesaj attım madem sattın niye kaldırmıyon ilanı diye, parasını ödemişim sonuna kadar kullanırım hakkımı dedi. İlanı şikayet ettim, 10 dk sonra kaldırdılar. Mesaj attım ne oldu kullandırmadılar mı zamanını diye :) Çekemeyen bir sürü insan var falan filan diye bişeyler saçmaladı.. -
pedere de bundan seneler evvel hatasız boyasız diye sattıkları araba takla atmış çıkmıştı. Peder anlatır, neye uğradığımı şaşırdım, kendime geldiğimde noterden aracı üzerime almış, parayı satıcıya verirken buldum kendimi diye
Aslında eksper falan yaptırmış ama ilçedeki ustalar da anlayamamış aracın takla attığını. Ta ki görevi bitip ankaraya dönüp, adam gibi bir ustaya gösterinceye dek. Usta pedere, "araç takla atmış ama toplayan adam işinin ehliymiş, feriştahı gelse bu aracın takla attığını anlayamazdı" demiş.
Bu olay ona ders oldu. O gün bugündür 2. ele bulaşmaz. Ondan sonra sıfır golf aldı, 5 sene sonra aracı sattı sıfır alayım diye, sıfır fiyatları uçunca 2. ele yönelmedi bile. Arabasız kalırım ama 2. ele para vermem der. -
Konu dışı olacak hocam ama ufaktan başımdan geçenleri bahsedeyimn;
evi tadilata aldım. 20 yaşında ev, artık yıpranmıştı. Ben de usta milletiyle uğraşmaktan nefret ederim ama artık tesisat falan alarm vermeye başlamıştı.
koçtaşa gittim, eksper geldi, 25 bin tl fiyat çekti.. zaten 54 metrekare ev, mutfak ve banyo yapılacak sadece , evimi size komple yaptırmıyorum, yanlışlık olmasın dedim, yanlışlık yok x bey. Buzdolabını şuraya alacağız, bilmem nereyi buraya alacağız, tezgah şöyle olacak v vs bir sürü saydı. Vazgeçtim tabi.
İyice araştırdım, apartmanda tadilatı yeni biten komşuma vs sorum. ( komşumun bulaşık makinesine bağladıkları tesisatın giderimni mi ne ters bağlamışlar, pis suyu mutfağa vermeye başlamış. Yeniden kırıldı, baştan yapıldı.) Memnun olduğu ustaların numaralarını aldım, kendi çevremden iyi tanıdığım ustalara mutfak tezgahını yaptırdım. ( onda da 2 kere tezgahı çatlattılar montajda, baştan döküm yaptılar, işinin ehlini getirtip montajı ona yaptırttım)
Gelgör ki elektrikçi tarafından dolandırıldım. Yarım milyar paramı aldı, söz verdiği günde geldi, 2 priz taktı, hatları falan açtı gitti. Bir daha ortada yok. Herifi araştırdım, yerini yurdunu tespit ettirdim ve ulaştım. Ertesi gün atladı geldi, malzemesi yok. Ulan dedim sen nasıl elektrikçisin, elini kolunu sallaya sallaya gelmişsin, insanın yanında kontrol kalemi bile olmaz mı ? Bu ne ciddiyetsizlik. Kovdum gitti yvşağı Onun duvarda hat çekmek için açtığı oyuklar için de başka usta getirttim.
Apartmanın kapıcısını çağırdım, çocuk mis gibi yaptı. Helalinden içimden ne geldiyse verdim. elektrikçi de çalışmış, eli de yatkın. Deneme yanılmayla da olsa yaptı
Bir daha bulaşmam usta milletine. Allahtan tesisatçımda,fayansçımda ve badanacımda sorun yoktu. Onlar işini layıkıyla ysaptılar, paralarını aldılar ve gittiler. Hiç uğraşmadım. Bu tip tadilatlarda ufak pürüzler illaki olur, onları da sonradan ortaya çıktıkça hallettiler.
Aslında tadilat daha bitmedi ama ben bittim. Gelecek yaz devam edeceğim. Bu konuda şöyle ucuza işini iyi yapan bir firma kurmak lazım aslında. Yok çünkü.
Ama dediğim gibi, bir sonraki tadilatta evi satarım daha iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 25 Aralık 2017; 17:46:13 >
-
-
Bazı alıcılar satıcıyı çileden çıkartıyor.
1. 100 bin lik reel piyasası olan araca 90 bin teklif etmek
2. Babam ameliyat olucak 8 bin tutacak, hadi hocam yap güzelliğini manevi baskı kurmalar.
3. Yanına ukala birini alıp araçta hata arayanlar
4. Yeni bebeğim oldu bebeğimin hatırına diye yalvarmalar
5. Aracı ayağına isteyenler, getir bir bakayım beğenirsem alırım.( Motosiklet satışında benden istendi )
Eminim daha neler vardır neler.
işinin gücünün arasında onlarca ahiret soruları duyunca adamda deliriyor. ve sabrı tükenmiş oluyor. -
Konu guzeldi cevap gelmiyor kac gundur
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arac alim satim isi tam bir kurtlar sofrasi.
1. Bildiginiz pert araci satin alma ihtimaliniz var
2. Arizasi hic bitmeyen bir araca denk gelebilirsiniz.
3.kapora verip aracin yok olmasi ihtimali
4.aracin teror eyleminde kullanilmis olma ihtimali
5 aracin uyusturucu isinde kullanilma ihtimali
Uzayip gider...
En iyisi temiz bir arac alip hic degistirmeden uzun yillar binmek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MYılmaz4646
Filtre ve oynanmış fotoğraflı ilanları
Bu tarz kalbini kırarım gibi laflar yazan ilanı
Pazarlık yok diye özellikle belirtilen ilanı
Haliliye, Polatlı, Şehitkamil gibi ilçelerden olan ilanı
Ön kaputuna saksı düşmüş (!) ilanı
Eksperlerin şişirdiği (!) hasar kayıtlı arabaları
Arka camında Osmanlı tuğrası olan ilanı
Bayandan yazan ilanı
Hiçbir şey yazmayıp detaylı bilgiyi telefonda verecek arkadaşın ilanını
Aramam direkt geçerim. Düzgün arabalar kendini belli ediyor zaten hemen. Arabasız kalmak bu tip insanlarla muhattap olup egolarını şişirmekten çok daha iyidir
Hocam alacak araba kalmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Insigniaa
quote:
Orijinalden alıntı: MYılmaz4646
Filtre ve oynanmış fotoğraflı ilanları
Bu tarz kalbini kırarım gibi laflar yazan ilanı
Pazarlık yok diye özellikle belirtilen ilanı
Haliliye, Polatlı, Şehitkamil gibi ilçelerden olan ilanı
Ön kaputuna saksı düşmüş (!) ilanı
Eksperlerin şişirdiği (!) hasar kayıtlı arabaları
Arka camında Osmanlı tuğrası olan ilanı
Bayandan yazan ilanı
Hiçbir şey yazmayıp detaylı bilgiyi telefonda verecek arkadaşın ilanını
Aramam direkt geçerim. Düzgün arabalar kendini belli ediyor zaten hemen. Arabasız kalmak bu tip insanlarla muhattap olup egolarını şişirmekten çok daha iyidir
Hocam alacak araba kalmadı
Az da olsa normal tipte ilanlar var ki zaten onlar da çok durmuyor fiyatı uçuk değilse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X