Şimdi Ara

Artist ilan sahipleriyle nasil konusuyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
3
Favori
17.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
306 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadas belliki bi sebeple elden cikarman lazim araci. İlani koymussun siteye.
    Ariyoruz oyle bi agirdan aliyo bi triplere giriyoki bazilari insani ciddi anlamda geriyor.
    Ulan sanki millete bagis yapicakmis gibi konusmanin anlami ne.?
    Hadi bazi rahatsizlar ilanda yaziyor ‘ arama mesaj at, su saatlerde arama kalbini kirarim, pazarlik yapma gece yollarina cikarim, ilani koydum ama satmiyorum buralar benden sorulur’ gibi 50 tane ilacini icmeyi unutmus rahatsizin ilanlarini ayikliyorum bide ustune telefonda senle mi ugrasacaz ?

Birine diyorum yazdiginin konustugunun harici bisey cikarsa eksper masrafini odermisin diye. Ben al satci degilm gardas kusura bakma diyor.
    Abi sen kaca kadar okudun dedim, liseye kadar dedi.
    Sana 8 yil egitim veren sisteme bakmak lazim, tanidik bildik gencleri dedim. Cahil kalmasinlar.

Adam Samsun’da ben İstanbul. Son ne olur bu kadar yol gelecem diyoruz, telde bisey diyemem gel arac basinda konusalim diyor.
    Sanki araca soracak seni bunlara kaca veriyim diye.

Birde ‘kaporasi alindi, bilmem nereye hayirli olsun’ yazanlar var. Kaporani aldiysan kalabalik yapma neyin kafasini yasiyon hala?

Neyse iste memlekette agiz tadiyla araba bile bakilmiyor. Herkes gergin. Herkes rahatsiz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araç ilanlarına bakarken;

Araç ile ilgili yeterli bilgi yazmayan. Özellikle arayın falan muayyer diyip saçma sapan tek kelime açıklama yapanlar.
    İç dış özenli fotoğraf bulunmayan.
    Türkçeyi düzgün kullanamayan insanların açtığı ilanları doğrudan kapatıyorum. Para benim arkadaş sen ürününü satmak için çabalayacak beni ikna edeceksin. Araba mı yok, etraf binlerce satılık araba ile dolu.

Ben ilan verirken ne yaptım?

Aracı aldığım tarihten tut, kaza boya durumunu en ince ayrıntısına kadar anlatıp, tramere kendim mesaj gönderip ekran görüntüsünü ilana ekleyecek kadar. Kısa net ve anlaşılır bir Türkçe ile gereksiz laflara girmeden aracımın ilanını verdim. Bu şekilde pert astrayı 2 günde. Toyota yarisimi de 1 haftada Bursaya sattım.

Dünyadaki tek araba kendisininmiş gibi afralara tafralara giren adamlara prim vermeyin. Bir adam malını satıyorsa her bilgiyi söylemeye mecbur. Söylemezse kendi bilir ilanı aylarca durur orada.
    Filtre ve oynanmış fotoğraflı ilanları

Bu tarz kalbini kırarım gibi laflar yazan ilanı

Pazarlık yok diye özellikle belirtilen ilanı

Haliliye, Polatlı, Şehitkamil gibi ilçelerden olan ilanı

Ön kaputuna saksı düşmüş (!) ilanı

Eksperlerin şişirdiği (!) hasar kayıtlı arabaları

Arka camında Osmanlı tuğrası olan ilanı

Bayandan yazan ilanı

Hiçbir şey yazmayıp detaylı bilgiyi telefonda verecek arkadaşın ilanını

Aramam direkt geçerim. Düzgün arabalar kendini belli ediyor zaten hemen. Arabasız kalmak bu tip insanlarla muhattap olup egolarını şişirmekten çok daha iyidir
    Bir de alıcı kısmından yazayım.Geçen sene aracımı satarken adama fiyat verdim tamam Bolu dan geliyorum dedi geldi 2.500 TL daha indirmeye çalışıyor yok dedim yolladım,biri geldi anlaştık noterde 500 TL pazarlığı yapıyor veriyor musun vermiyor musun yoksa satmıyorum dedim tıpış tıpış verdi. Geçen notere gittim adamlar satış sırasında 200 TL pazarlığı yapıyor. Kardeşim el sıkıştıysan niye noterde pazarlık yapıyorsun? Ticaretinde bir ahlakı var,
    aslında insanımızın derinlerine inersek sorunlu kafaların sebebini buluruz. Ve ulaşacağımız kaynak sebep aslında bu ülkenin bütün sorunlarının kaynağını oluşturmakta.

Sizin o konuştuğunuz kişiler aslında normal kişiler,işte,okulda,sosyal hayatında...Fakat tanımadığı ve sosyal çevresine ulaşamayacağı birisiyle konuştuğunda çok rahat anormal davranışlar sergileyebiliyor.
    Haberlerde görüyoruz tecavüz eden sapığı halk linç ediyor, linç edenlerin içinde aynı fırsatı yakalasa kendisi de yapacak olanlar var aslında, ya da trafikte bela olur akşam misafirlikte saf aile babası olur gibi gibi..
    Biz sosyal çevremize göre yaşayan insanlarız, topluma göre yaşıyoruz, kendi doğrularımız yok, elden arlanıyouz ve yanlız kaldığımızda, gizli dünyamızda, kuytu köşede toplumun kabul etmediği tüm kuralları ihlal ediyoruz.

Ve durum daha da kötüye gidiyor, çünkü şehirleşme, dolayısıyla yanlızlaşma arttı, sosyal çevresi olmayan olasa da sosyal çevresinden kopuk yaşayan insanlar çoğaldı. Elden utanır Allah'tan korkmaz oldu insanlar.
    Bazılarında haksızsın taa buradan orada gormedign mal için pazarlik yapiyorsun adam hakli fiyat vermemekte birde senin uslubun nasıl bunuda o aradığın adamlara sormak lazım

Ben daire için ilan verdiğimde arayan vatandaş bana kac oDa kac m2 diye soruyor bunların hepsi ilanda yazıyor deyince bu seferde trip lere gidiyor
  • memleketin ya havasında birşey var ya suyunda.Rahatsız o kadar çok ki.
  • Kaçık olum herkes

• Baştan aşağıya haklısın.
  • Pazarlık yapma gece yollarına çıkarım sonuna kadar haklısınız hocam ayni şeyleri bende yaşadım

• Konuşmuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok haklısınız sadece son fiyat işine tam katılmıyorum. İşin ciddiye binmesi bakımından arac başında konuşmak bence mantıklı en azından ben oyle yapıyorum, son fiyat sorana siz ne düşünüyorsunuz diyorum akla mantiga uygun birsey soylerse( örneğin 32 bin arabaya 30 bin) bende son 31 e vereceksem 30 a olmaz da 31 olur son veya duruma göre o fiyata birakamam ama anlasnaya çalışırız sen bi bi arabayi gör ben bi parayı görüyum diyorum. Yok 28 29 gibi rakam soylerse'' olumsuz'' diyor kapatıyorum :) işin ciddiye binmesinden kasıt gerçek alıcı. sorucu esnaf vs degil yani.

Ayrıca kesin bilgi veremeyenler çoğu aracda neyin ne olduğu cok iyi bıldiklerini düşünüyorum özellikle 2000 model ustu araçlarda

Gerek alirken gerek satarken bahsettiğiniz gibi cins ler ile uzun görüşmüyor direk kestirip atıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mer Faruk -- 21 Aralık 2017; 1:18:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Esnafsa bunu yapan, uğraşmamak İçin ve çabuk satmak istediği için yapıyor güzel güzel konuşuyorum anlaşıyoruz. Yok şahıssa ve aptal aptal yazmışsa aramıyorum; artistlik yapmışsa arayıp eziyorum ya anlaşıyoruz ya sövüyorum kapanıyor. Şu saatte arama olayı mantıklı iş güç oluyor bi de arada araba meraklısıyla uğraşılmıyor...

• -İlana koymuş 70,500 diyor ki 70 olurmu diye aramayın satmıyorum o paraya

-araç satılmıştır diyip 2 ay kalan arabalar

-şu ara popüler olan adam pert etmiş arabayı yazmış sigorta şişirmesi

-ilan başlığına acil satılık yazıp açıklamaya 10 saygfa yazı yazıp acil satılık değildir keyfe keder diyen

-bide en tav olduğum takas muhabbetinde kendi arabası 60 ken 75 diyorlar ya adamı sinir ediyorlar tamam o arabayı sevmeyebilirsin cüzi bir takas parası iste atıyorum 3-4 lira

Gibi gibi yazılcak çok şey var kazasız diyip pert çıkanmı değilen yok diyip değişmeyen parçası kalmamış olanmı bide arabada ne olduğunu yazmamış illa adamı arayacaksın heralde adamın hiç arayanı yok muhabbet etmek için arattırıyor

• Arabayı alacak olsam, ama ilanında bu yazıları görürsem aramam, başka arabaya bakarım.

• Hiç aramıyorum bile ondan almam daha iyi araba mı yok, müşteri benim öküzlüğün alemi yok.

• Güzel bir konuya değinmişsiniz. Şahsen ilan açıklamasında bu tip şeyler yazan kimseyi aramam, konuşmam, sattığı arabayıda almam.

• insanlar ikinci elde sorun yaşamasalar dünya borca girip sıfır alma derdine düşmezler.
    en güzeli adım adım yükseltip sermayeyi sıfır araç fiyatlarına getirmek.

ikinci elde telefonda övse de ilgilenmese de çok önemi yok. önemli olan arabanın ne söylediği.
    zira bazen satan kişi aracı çok kullanmamış oluyor, yolun çoğunu daha önceki sahibi yapmış oluyor.
    bu durumda satıcının söyleyecek bir sözü yok.
  • Malum siteden 15 arabaya bakmaya gittik hepsi patlak,içi kümes gibi,sahipleri dolandırıcı vs. araçlar çıktı, en son vazgeçtim eşe dosta sordum 2 günde temiz az km li bakımlı araç aldım.
  • Sahibinden'de Laptopuma uyumlu işlemci bakıyorum...

Siinir oldum gitti şunlara!

Piyasa fiyatı belli olan işlemciyi neden fahiş fiyata satarsın! Anlamıyorum yani sıfır olsa tamam. İkinci el işlemciyi ne diye laptopun kendisi kadar istersinki?

Bi tane de laptop satan oluyor. Grafik kartı belli. Benimkinden. Adam gta'yı yüksek ayarlarda kasmadan açar diyor. Aynı ram, işlemci vs birebir olan laptopum low'da 30fps görsem şükrediyorum o derece! Adam High diyor arkadaş ya.

Dolandırıcısın diyorum, sen bilmezsin diyor yılların Gamer'ına!

Velhasıl kelam dolandırıcı çok. Bir de aptal yerine koyuyorlar ya bizi...

• ben bıktım artık tinerci ilanlardan onlarda ayrı boyut zaten
  • Öyle tipler açıklamalarından belli oluyor. Macera aramamak için o ilanı pas geçiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 parca degiseni var ama bende olmadi. Onceki sahibi zamaninda olmus diyenler var

Onceki sahibini aramamiz gerekiyor sanirim. Niye yaptin diye

• Konuşmuyorum. Gitsin kendi dengi birine satsın.
  • Bazılarında haksızsın taa buradan orada gormedign mal için pazarlik yapiyorsun adam hakli fiyat vermemekte birde senin uslubun nasıl bunuda o aradığın adamlara sormak lazım

Ben daire için ilan verdiğimde arayan vatandaş bana kac oDa kac m2 diye soruyor bunların hepsi ilanda yazıyor deyince bu seferde trip lere gidiyor

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.